رفتن به مطلب

سخت ترین بازیی ک تا الان انجام دادین چی بود عایا؟!

mehdi0910
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

Fifa 16 =))

چون به شدت PES باز بودم اون هم با کنترلر های پلی استیشنی.... به همراه خرید کنترلر Xbox one بازی Fifa16 رو هم خریدم و اصن انگار قرار بود از اول فوتبال یاد بگیرم :|

البته به طور کلی بعضی بازیا که بصورت سریالی هستن (فرنچایز و اینا) معمولا برای کسانی که سری های قبلش رو بازی نکردن واقعا سخت یا گیج کننده و حتی مایوس کنندست، مثلا من تا به حال Fallout بازی نکرده بودم (فال اوت 3 رو فکر کنم 10 دقیقه اولش رو بازی کرده بودم) و همین مسئله Fallout 4 رو واقعا برام سخت و غیر قابل درک کرده.. به قول معروف من اصن این بازی رو نَوَفَهمَم  :D

در نقطه مقابل هم بازیای سری AC چون از 2012 به اینطرف خیلی تغییر نکردن به شدت سادست برام

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

Stalkers Collection  :crying:

نابود شدم تا تموم شه . بازی از این قراره که . روی نقشه به شما میگه توی فلان قسمت نقشه باید بری معموریت انجام بدی . 

حالا میری اونجا 1 ساعت باید بگردی ببینی چی به چیه  :crying:

post-22551-0-54575000-1459835124_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اقا سخترین بازی عمرم بازی استراژیک rome هستش

اخرش نفهمیدم باید چکار کنم...پاکش کردم!

هرکاری میکنه یه جای دیگه خراب میشه..اینو درست میکنی اونور خراب میشه!یهو مردم میزنه به سرشون شورش میکنن!

ویرایش شده توسط arashdehghan
لینک به دیدگاه

اقا سخترین بازی عمرم بازی استراژیک rome هستش

اخرش نفهمیدم باید چکار کنم...پاکش کردم!

هرکاری میکنه یه جای دیگه خراب میشه..اینو درست میکنی اونور خراب میشه!یهو مردم میزنه به سرشون شورش میکنن!

=))  =))  =))  =))

جنگ های صلیبی منم مشکل دوستمون رو داشتم 

=))  =))  =))  =))  =))  =)) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...