رفتن به مطلب

درخواست اطلاعات زیرنویس GTA V

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

عارضم به حضور دوستان که بنده دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی هستم

و قصد بر آن بود که جزوه ای تالیف بشه که محتوی لغات ، اصطلاحات و مکالمات روزمره باشه ، یه چیزی که واقعا کاربردی باشه

و ازونجا که این بازی مکالمات بسیار کاربردی داره ، به نظر من اگه کسی مکالمات این بازی رو خوب کار کنه ، قدم بسیار بزرگی در زمینه آموزش زبان انگلیسی رو پیموده

و خلاصه اینکه ما به دنبال فایل سابتایتل این بازی هستیم ،و البته همینطور دنبال فایل سابتایتل بازی GTA IV

خودم یه سری سرچ کردم و به نتایج خوبی نرسیدم ، از دوستانی که درزمینه ادیت بازی ها مهارت دارن میخوام در این زمینه کمکی بکنن

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

خب دوست عزیزم اون فحش های رکیکی که میدن رو هم ترجمه میکنید؟ یعنی میگنجونید تو تحقیقتون؟

جهت رفع اسپم:

به نظرم همچین فایلی رو باید از قسمت پشتیبانی سایت خود gtaiv بگیرین بهتره یا حداقل تلاشتونو بکنین شاید بدن.

شمام که انگلیسیتونم خوبه! میتونین دلیلشو هم بهشون خوب بفهمونید

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

به نظر بنده تنها بازی که در اولویت زیرنویس داشتن دیالوگ ها مهم و اساسیه (((  ویچره ۳ ))) میباشد .

ایکاش ویچر ۳ دیالوگ هاش رو زیرنویس میکردین . حتی میتونست سود بالایی براتون هم داشته باشه

در مورد gta v  هم باید از سایت راک استار بگیرید تو این سایت هم ابزار ادیت و مدهای این بازی فراوونه سرچ کنید :

https://www.gta5-mods.com

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

دوستان من خیلی سرچو سعیو تلاش کردم نتیجه ای حاصل نشد

توی بازی ها GTAV و GTAIV ، خود بازی قابلیت فعال سازی Subtitle رو داره

یعنی باید فایلی حاوی تمامی متون داخل فایل های این بازی باشه

فکر کنم دوستانی که در زمینه ادیت این بازی وقت ها صرف کردن بتونن کمکی دراین زمینه بکنن

لینک به دیدگاه

به نظر بنده اگر می خواهید با اصطلاحات روزمره آشنا بشید یکی از بهترین راه های اون دیدن سریال و فیلم هست.

لینک به دیدگاه

به نظر بنده اگر می خواهید با اصطلاحات روزمره آشنا بشید یکی از بهترین راه های اون دیدن سریال و فیلم هست.

دوست عزیز مسئله آشنایی نیست

بنده خودم مدرس زبان هستم و مشغول کارم

بحث سر تالیف کتاب و جزوه هست برای زبان آموزان :)

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

از طریق برنامه اوپن آی وی میتونین از زبان متنی بازی خروجی بگیرین .

http://www.mod-gta.com/openiv-for-gta-5

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

از طریق برنامه اوپن آی وی میتونین از زبان متنی بازی خروجی بگیرین .

http://www.mod-gta.com/openiv-for-gta-5

دوست عزیز میشه دقیق بگین ساب تایتیل دقیق کجاست و چجوری خروجی بگیرم ؟

میشه خودتون خروجی بگیرین و فایل رو اپلود کنید ؟ فکر نکنم یه فایل که حاوی متنه حجم زیادی داشته باشه خصوصا اینکه با winrar تا حد زیادی فشرده میشه

لینک به دیدگاه

من بازی gtav رو جند وقته بخاطر حجم زیادش حذف کردم و الان ندارم چون این برنامه هم تا فایلهای بازی و مسیربازی رو بهش نشاسونید اجرا نمیشه . ولی مطمنم تو یکی از اون فایلهای x64.rpf هست اگه عجله ای نداشته باشین فضای خالی جور کردم رو هاردم یه بار دیگه نصب میکنم و حتما براتون اینجا میذارم .

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...