رفتن به مطلب

مهم * خریدار فرمان لاجیتک * جدید * بخوانید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

جدید

اگر شرایط فرمان شما با یکی از گزینه های زیر مطابقت دارد لطفا پیشنهاد و قیمت خود را مطرح سازید:

1. Logitech G920 سالم و تمیز

و یا

2. یک فرمون مستعمل و یا حتی ناقص و خراب مارک لاجیتک، شامل مدلهای G27 یا G25 یا DFGT یا Driving Force GT

با سپاس

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

• ارسال 71
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

سلام. یه دونه g27 فوق العاده تمیز دارم با دوسال گارانتی

Sent from my XT1097 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

گارانتی کجا؟ جعبش مشکیه یا سبزو مشکی مثل عکس آواتارم. قیمت؟

لینک به دیدگاه

گارانتی اواژنگ

الان کارتنش پیشم نیست.

ولی فک کنم سبز مشکیه

Sent from my XT1097 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

up

دست دو دی اف جی تی درایوینگ فورس درایوینگ فرس لوجیتک لجیتک لوجیتچ لجیتچ لاجیتچ جی92 جی 92 G92 logitec لوجیتک لوجیتچ G 92 دست دوم

کارکرده کار کرده d f g t

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

up

G 25 G 27 G 920 جی بیست و هفت جی بیستو هفت جی بیستوپنج جی بیست وپنج جی بیستو پنج جب بیست و پنج جی نهصدو بیست جی نه صدوبیست جی نه صدو بیست جی نهصد وبیست

جی نه صد وبیست جی920 92 0 جی25 جی27 جی 25 جی 27 جی 920 جی 9 2 0 جی نهصدوبیست جی نهصد و بیست جی نه صد و بیست جی بیستوهفت جی بیست وهفت

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

up

مستهلک داغون داغان داقون داقان شکسته شیکسته پکیده گیر دار گیردار بدون شیفتر بدون دنده بدون پدال بدون فرمون بدون فرمان فاقد شیفتر فاقد دنده فاقد پدال فاقد فرمون فاقد فرمان دکمه دگمه دسته دنده دستی گاز ترمز کلاچ کلاج فروش خرید فروشی فروشنده زیر ارزان

used broken steering wheel steeringwheel shifter pedal paddle padle paddl padl paddele paddel padele padel gas break brake clutch

لینک به دیدگاه

پست اول تغییر کرد

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

فک نکنم کسی 920 الان بخواد بفروشه 

سلام

حق با شماست، من خودم یک G27 دارم که یکی از قطعات داخل فرمونش خراب شده. با یکی از نمایندگی ها صحبت کردم و گفتند که دیر یا زود میتونم اون قطعه رو از اونا تهیه کنم اما زمانش معلوم نیست و از اونجا که من نمیتونم بدون فرمون بمونم قصد خرید یک G27 رو داشتم. اینطوری زمانی که اون قطعه رو بگیرم دو تا فرمون خواهم داشت و میخوام یکیشو به یکی از دوستانم بدم و برای اون اگه ساپورت XBOX One رو هم داشته باشه مناسب تره. به همین دلیل حالا یا یک DFGT یا G25 یا G27 خراب و ارزون میخوام که اون قطعه رو از روش باز کنم (این قطعه تو این سه مدل مشترکه) یا یک G920. اگه پیدا نشه یه G920 نو میگیرم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

پست اول تغییر کرد

آپ

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

به نظر من شما روی G27 سرمایه گذاری نکن.

با اومدن 29 و 920 ساپورت نرم افزاری 27 هم رفته رفته کم میشه البته برای عناوین جدیدتر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...