رفتن به مطلب

مهم * خریدار فرمان لاجیتک * جدید * بخوانید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 71
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

سلام جی 27 مشابه اک دارم با جعبه مشکی خواستید در خدمتم

سلام

نه عزیزم، عرض کردم که اگه تمیز باشه فقط جی 920 باید باشه. به هر حال ممنون از پیامتون  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام یک عدد G25 معیوب دارم برای فروش که پوسته پلاستیکی قسمت چرخ دندش ترک خورده و موتورش هم از کار افتاده ولی شیفتر و پدال هاش کاملا سالم هستن. چه قیمتی به کار شما میاد؟

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

حق با شماست، من خودم یک G27 دارم که یکی از قطعات داخل فرمونش خراب شده. با یکی از نمایندگی ها صحبت کردم و گفتند که دیر یا زود میتونم اون قطعه رو از اونا تهیه کنم اما زمانش معلوم نیست و از اونجا که من نمیتونم بدون فرمون بمونم قصد خرید یک G27 رو داشتم. اینطوری زمانی که اون قطعه رو بگیرم دو تا فرمون خواهم داشت و میخوام یکیشو به یکی از دوستانم بدم و برای اون اگه ساپورت XBOX One رو هم داشته باشه مناسب تره. به همین دلیل حالا یا یک DFGT یا G25 یا G27 خراب و ارزون میخوام که اون قطعه رو از روش باز کنم (این قطعه تو این سه مدل مشترکه) یا یک G920. اگه پیدا نشه یه G920 نو میگیرم.

با تشکر

دقیقا کدوم قطعه رو نیاز دارید شاید فرمون g25 من به کار شما بیاد

لینک به دیدگاه

سلام یک عدد G25 معیوب دارم برای فروش که پوسته پلاستیکی قسمت چرخ دندش ترک خورده و موتورش هم از کار افتاده ولی شیفتر و پدال هاش کاملا سالم هستن. چه قیمتی به کار شما میاد؟

سلام

من یکی از قطعات داخل فرمونم شکسته و در حقیقت فقط اونه که برام اهمیت داره و قسمتهای دیگه برام اهمیت زیادی ندارن. حالا اون قطعه چی هست رو توضیح میدم خدمتتون. شما وقتی که قسمت پشت فرمونو که موتورها و سایر قطعات مربوطه قرار دارند (شکل زیر) رو باز کنی و سپس پیچ قطعات الکترونیکی رو هم باز کنی و اونا رو در بیاری میرسی به قسمتی که دو تا موتور قرار دارن.

post-22863-0-71153200-1456607888_thumb.jpg

کل مراحل در این صفحه آمده (البته لازم نیست همه مراحل انجام بشن مثلا لازم نیست که به قسمت جلوی موتورها که در مراحل 15 و 16 گفته دست بزنی). مراحل رو که دنبال کنی میرسی به این قطعه پلاستیکی:

post-22863-0-71793300-1456609250_thumb.jpg

post-22863-0-71621700-1456610031_thumb.jpg

جی27 من این قطعش شکسته، حالا آیا این قطعه تو فرمون شما سالمه یا شکسته؟

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من یکی از قطعات داخل فرمونم شکسته و در حقیقت فقط اونه که برام اهمیت داره و قسمتهای دیگه برام اهمیت زیادی ندارن. حالا اون قطعه چی هست رو توضیح میدم خدمتتون. شما وقتی که قسمت پشت فرمونو که موتورها و سایر قطعات مربوطه قرار دارند (شکل زیر) رو باز کنی و سپس پیچ قطعات الکترونیکی رو هم باز کنی و اونا رو در بیاری میرسی به قسمتی که دو تا موتور قرار دارن.

attachicon.gifG27_4.jpg

کل مراحل در این صفحه آمده. مراحل رو که دنبال کنی میرسی به این قطعه پلاستیکی:

attachicon.gifLG25OED2.jpg

جی27 من این قطعش شکسته، حالا آیا این قطعه تو فرمون شما سالمه یا شکسته؟

این قسمتش سالمه. البته خودم برای این که ثابت سر جاش بمونه به محور موتور چسبوندمش چون اکثر این فرمون ها به دلیل بازی کردن این قطعه روی محور موتور دچار خارج شدن از کالیبراسیون و چرخش نقطه ی مرکزی فرمان در وسط بازی میشند که راه حلش فیکس کردن این قطعه با چسب بر روی محور موتور هستش.

این قطه ی فرمان شما کامل شکسته یا فقط ترک خورده؟ در ضمن میدونید که تعداد شیار های این قطعه در ورژن جدید G27 نصف شده

لینک به دیدگاه

این قسمتش سالمه. البته خودم برای این که ثابت سر جاش بمونه به محور موتور چسبوندمش چون اکثر این فرمون ها به دلیل بازی کردن این قطعه روی محور موتور دچار خارج شدن از کالیبراسیون و چرخش نقطه ی مرکزی فرمان در وسط بازی میشند که راه حلش فیکس کردن این قطعه با چسب بر روی محور موتور هستش.

این قطه ی فرمان شما کامل شکسته یا فقط ترک خورده؟ در ضمن میدونید که تعداد شیار های این قطعه در ورژن جدید G27 نصف شده

بله مدلهای جدید 30 تا شیار دارن ولی جی27 من از نوع قدیمی تر هست که 60 شیار داره. مال شما ترک هم نخورده بود؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله مدلهای جدید 30 تا شیار دارن ولی جی27 من از نوع قدیمی تر هست که 60 شیار داره. مال شما ترک هم نخورده بود؟

یه ترک مویی داشت که اون رو هم از قسمت بیرونی دایره چسبوندم و هیچ مشکلی برای کارکردش پیش نیومد و جلوی شیار ها رو هم نگرفته و کاملا 900 درجه رو بدون مشکل کالیبره میشد و حتی بعد از چند ساعت بازی مداوم یک ذره هم نقطه وسط فرمان تغییر زاویه نمیداد. تا این که دیگه خود سیم پیچ موتور ها امروز به دیار باقی شتافتند...

کلا کیفیت قطعات پلاستیکی استفاده شده در فرمون های لاجیتک چنگی به دل نمیزنه و خیلی ها مشکل ترک خوردن پوسته پلاستیکی محفظه چرخ دنده رو هم دارند.

که باعث میشه بلبرینگ مرکزی سر جاش لق بزنه و فرمون یه حالت شل و ول پیدا بکنه

لینک به دیدگاه

اگه نتونستم سالم اون قطعه رو پیدا کنم بهتون اطلاع میدم. حالا اون قطعه رو به تنهایی چند به ما میدی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه نتونستم سالم اون قطعه رو پیدا کنم بهتون اطلاع میدم. حالا اون قطعه رو به تنهایی چند به ما میدی؟

کل فرمون و پدال و شیفترش رو ۱۰۰ تومن میفروشم

این هم سالمه

لینک به دیدگاه

این هم سالمه

خیلی ممنون دوست عزیز، اگه خواستم اطلاع میدم

سپاس  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید اسپم میدم 

این بازی american simulator  با فرمون چه حالی میده :D

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

من متاسفانه خودم هنوز از این شبیه ساز استفاده نکردم اما ویدئو هاشو دیدم که خیلی هم عالیه. یاد King of The Road بخیر :daydreaming:

لینک به دیدگاه

این هم سالمه

درود

من با 100 تومن مشکلی ندارم.همونطور که حتما دیدی من تهران هستم. اگه از نظر شما مشکلی نیست از سیستم واسطه لیون کامپیوتر برای معامله کاربران استفاده کنیم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

خوب دوستان من با بهمن خان به تفاهم رسیدم، اما همچنان موارد پست اول پابرجاست و اگه پیشنهادی دارین لطفا بگین

اگر هم جی 27 تمیز دارین بهمن خان خریدارن.

با تشکر

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

همچنان بالاست

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...