رفتن به مطلب

**نظر در مورد سیستم گیمینگ**

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان لطفا نظراتشونو بگن

درضمن من قصد DSR کردن رزلوشن رو دارم پس نگید 980 تی ای برای 1080 اضافیه ممنون

thumb_1445182461_H170%20Pro%20Gaming%20- مادربرد ایسوس H170 PRO GAMING وضعیت گارانتی : با گارانتی ایسوس (سازگار - ویستا - لایف - تابا )     رنگ :delete.png حذف قیمت : ۴۸۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۴۸۹,۰۰۰ تومان thumb_1443343816_6000%20i5%20Lock%20-%20 سی پی یو اینتل i5 6600 اسکای لیک وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۷۹,۰۰۰ تومان thumb_1445427207_ripjaws%20V%20%20RED%20 رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 وضعیت گارانتی : با گارانتی درجا تعویض     رنگ : قرمز delete.png حذف قیمت : ۳۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۳۷۹,۰۰۰ تومان thumb_1441440231_Kendoman%20-%2001.jpg کیس دیپ کول KENDOMEN Ti وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۱۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۷۹,۰۰۰ تومان thumb_1424341321_OC%20Evo%20750-1050%20- پاور گرین 750 وات GP750B-OC+ وضعیت گارانتی : با گارانتی Green     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۴۲۶,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۴۲۶,۰۰۰ تومان thumb_1451138116_%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B واتر کولر گرین 120 GLACIER 120 GLC120-A وضعیت گارانتی : با گارانتی 18 ماه گرین     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۶۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۶۴,۰۰۰ تومان thumb_1437830473_RL2455HM.jpg BenQ RL2455HM 24ich 1ms Gaming Monitor وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۸۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۸۹,۰۰۰ تومان thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg اس اس دی سامسونگ 850 EVO 250GB SATA3 وضعیت گارانتی : با گارانتی 5 سال تعویض     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۳۳۳,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۳۳۳,۰۰۰ تومان thumb_1437483306_JPEG.jpg کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 G1 وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۲,۸۵۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲,۸۵۰,۰۰۰ تومان thumb_1422519509_T5%20-%2001.jpg موس گیمینگ A4tech Bloody T5 وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۸۳,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۸۳,۰۰۰ تومان thumb_1454943305_ceberus%20key%20-%2001. کیبورد ایسوس سربروس وضعیت گارانتی : با گارانتی ایسوس (سازگار - ویستا - لایف - تابا )     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۶۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۶۵,۰۰۰ تومان   مبلغ قابل پرداخت : ۶,۶۳۶,۰۰۰ تومان
ویرایش شده توسط Aggressive
لینک به دیدگاه

عالیه با شیش میل وشیشصد معلومه همین میشه فقط من بنکیو داشتم زیاد راضی نبودم

لینک به دیدگاه

نظر دیگه ای نیست؟

برادر من تو که این همه پول سیستم داری از یک کیس زیباتر و حرفه‌ایی تر استفاده کنید اگه نمیتونید کولر مستر بگیرید برید سمت کیس راید مکس چون من تجربه کار با کندومان رو داشتم و توصیه نمیکنم ولی گرین ایکس 3 پلاس یک انتخاب خوب هس قابلیت نصبت SSD بیرون از کیس پنل تنظیم سرعت چرخش و... که کندمان نداره کندومان فقط یه فن بیشتر داره ولی درعوض گرین یه فن 210 میلیمتری داری که هوار رو با سرعت بالا خارج میکنه

ویرایش شده توسط LORD.SAJAD
لینک به دیدگاه

1- مین بورد شما 2133 مگاهرتز رم بیشتر پشتیبانی نمیکنه.

2- نه سی پی یو و نه مین بورد شما قابلیت اورکلاک نداره پس واترکولر رو حذف کنید.

3- کیس رو x3+ viper بردارید که فضای بیشتری داره.

4- اگه به زودی قصد ارتقا ندارید پاور رو حداکثر 700وات بردارید.

5- یه نگاهی به کیبوردهای bloody بندازید توی همین رنج قیمت مناسبی دارند.

لینک به دیدگاه

1- مین بورد شما 2133 مگاهرتز رم بیشتر پشتیبانی نمیکنه.

2- نه سی پی یو و نه مین بورد شما قابلیت اورکلاک نداره پس واترکولر رو حذف کنید.

3- کیس رو x3+ viper بردارید که فضای بیشتری داره.

4- اگه به زودی قصد ارتقا ندارید پاور رو حداکثر 700وات بردارید.

5- یه نگاهی به کیبوردهای bloody بندازید توی همین رنج قیمت مناسبی دارند.

1-موجود نبود فقط 2400 بود

2- واتر کولر بخاطر وزن سبک بعدشم راحتی بیشتره

3-کیس نظر خاصی ندارم ولی این بیشتر چشمو گرفته

4- پاور درست میگید ولی برای اطمینان 750 بهتره

5-کیبور های بلودی مدل جدیدش تموم شده بود وگرنه میگرفتم

لینک به دیدگاه

سیستم مشکلی نداره اما شما که پولشو داری برو از اول یه مانیتور 2k بگیر نه این که 1080p+DSR استفاده کنی

لینک به دیدگاه

سیستم مشکلی نداره اما شما که پولشو داری برو از اول یه مانیتور 2k بگیر نه این که 1080p+DSR استفاده کنی

درسته ولی من نمیخوام زیاد خرج کنم یه ماینتور 2k حداقل 2 به بالا خرج داره مدل ها خوبش

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک و مانیتور خوبن, لازم نیست واتر کولر با این قیمت بردارید و پولشو بذارید روی مانیتور و میتونید  با سایز بزرگتر بگیرید . برای مادربرد هم GIGABYTE H170-Gaming 3 رو در نظر داشته باشید.

برای پاور هم کورسیر و کولر مستر رو بیشتر قبول دارم تا گرین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...