رفتن به مطلب

مشکل تصویر ندادن مادربرد z87 (با اپدیت بایوس مشکل حل شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان مادربرد maximus vi formula ارور cpu میده یه چراغ قرمز روشنه زیرش نوشته cpu led برد روشن میشه اما تصویر نمیده هر کاری بوده کردم رم جابجا کردم پاور رو چک کردم انگار نه انگار برد گارانتی سه سال سازگار اما میترسم بامبول در بیارن
به هیچ عنوان تصویر نمیده سوکت فن ها کار میکنه فن cpu کار میکنه
مشخصات
ram 2400 16GB
cou i5 4460
bord maximus vi formula

Sent from my D826 using Tapatalk

ویرایش شده توسط car20pc.ir
لینک به دیدگاه

چطور تصویر نمیده؟ کارت گرافیک دارین یا از اینتل اچ دی تصویر میگیرن ؟

اگه گرافیک دارین کارت رو در بیارین و کابل تصویر رو به مین وصل کنین اگه تصویر داد مشکل از کارته اگر باز تصویر نداد چند خروجی اینتل اچ دی رو همزمان به یک مانیتور وصل کنین مثلا همزمان هم dvi هم vga

اگر بازم خبری نبود باتری مین رو در بیارین کیس رو از برق جدا کنین و دکمه استارت کیس رو حدود 10 ثانیه بگیرین تا برقش کامل تخیله بشه و تنظیمات ریست بشه بعد باتری رو جا بزنین و روشن کنین

اگه الان روی مانیتور دارین تست میکنین حتما تست روی تی وی هم فراموش نشه ( اگر رزلوشن دو مانیتور هم فرق کنه که چه بهتر)

خیلی مواقع همین ترفند های ساده مشکل رو حل میکنه

اون چراغ رو هم نمیدونم داستانش چیه

گارانتی هم اگه مشکل حل نشد بده بهشون چرا بامبول در بیارن انشالله که حل میشه

لینک به دیدگاه

چطور تصویر نمیده؟ کارت گرافیک دارین یا از اینتل اچ دی تصویر میگیرن ؟

اگه گرافیک دارین کارت رو در بیارین و کابل تصویر رو به مین وصل کنین اگه تصویر داد مشکل از کارته اگر باز تصویر نداد چند خروجی اینتل اچ دی رو همزمان به یک مانیتور وصل کنین مثلا همزمان هم dvi هم vga

اگر بازم خبری نبود باتری مین رو در بیارین کیس رو از برق جدا کنین و دکمه استارت کیس رو حدود 10 ثانیه بگیرین تا برقش کامل تخیله بشه و تنظیمات ریست بشه بعد باتری رو جا بزنین و روشن کنین

اگه الان روی مانیتور دارین تست میکنین حتما تست روی تی وی هم فراموش نشه ( اگر رزلوشن دو مانیتور هم فرق کنه که چه بهتر)

خیلی مواقع همین ترفند های ساده مشکل رو حل میکنه

اون چراغ رو هم نمیدونم داستانش چیه

گارانتی هم اگه مشکل حل نشد بده بهشون چرا بامبول در بیارن انشالله که حل میشه

ممنونم

لینک به دیدگاه

بخاطر ابطال گارانتی اگه قاب برد رو باز کنم داستان درست میکنه گارانتی مجبورم ببرم گارانتی

لینک به دیدگاه

با اپدیت بایوس مشکل حل شد ممنون از راهنمایی دوستان

لینک به دیدگاه

دوستانی که به تازگی از مادربردهای سری rog چیپ z87 خریداری کردن برای ساپورت پردازندهhaswell refresh باید بایوس رو به اخرین ورژن اپدیت کنن تا مشکل حل بشه بنده به جز برد خودم چهار تا دیگه فروختم که همین مشکل رو داشت

Car20Pc.IR

ویرایش شده توسط car20pc.ir
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...