رفتن به مطلب

SIV گیگابایت در مادربورد Z170x Gaming G1

armin_maleki
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان،من با برنامه SIV گیگابایت مشکل پیدا کردم.تنظیمات دور فن ها را که انجام می دم سیو نمیشه.کیسم گرینه X8 چون خود کنترلر سرعت فن های کیس صدا می داد (این و وقتی فهمیدم که همه فن ها را از خود کنترل کیس جدا کردم و به مادربورد وصل کردم.کلا وقتی لود روش نباشه هیچ صدایی نداره) واسه همین فن ها رو زدم روی مادر بورد اما SIV تنظیمات دور فن را سیو نمیکنه (وقتی خاموش روشن میشه کامپیوتر و یا ریست میشه تنظیمات از بین میره).حتی بعضی وقت ها دور فت سی پی یو هم با لود شدن بالا نمیره...
توی فروم های خارجی خیلی های دیگه با این موضوع مشکل داشتن و حل نشده بود.
جالب اینجاست که نزدیک به هفته است که به گیگابایت ایمیل دادم جوابی نداده با آواژنگ هم که تماس میگیرم میگن آقا ما نمیدونیم...
متاسفانه برنام ای مثل Speedfan هم از z170 پشتیبانی نمیکنه...
دوستان اگر در این باره اطلاعاتی دارند خوشحال میشم راهنمایی کنند.ضمنا آخرین ورژن این برنامه و از سایت خود گیگابایت دانلود کردم ویندوزمم 10 هست

راجب صدا دادن مدار کنترلر کیس X8 کسی نظری داره هم خوشحال میشم راهنمایی کنید.نمیدونین چطور میتونم این صدا رو از بین ببرم.فقط وقتی بار روشه (فن بهش وصله) صدا میده فن ها رو جدا کنی سکوت مطلق حاکم میشه
ضمنا از بایاس مادر بورد امتحان کردم دور هر 4 فن و روی سایلنت یا نرمال میزارم دورشون هیچ فرقی نمیکنه یا مثلا بعضی وقتا که روی سایلت باشه فن روی در کیس فقط ال ای دیش روشن میشه و خود فن نمیچرخه! بعضی وقت ها هم حرکت میکنه یا توی رنج 700-800 میمونن.در حالی که یا نرم افزار (SIV) دورشون و تا 250 هم پایین اوردم ولی متاسفانه سیو نمیمونه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...