رفتن به مطلب

خرید هدفون یا اسپیکر (نظر سنجی)

dokygh
 اشتراک گذاری

خرید هدفون یا اسپیک  

86 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. خرید هدفون با کیفیت یا اسپیکر

Recommended Posts

به نظر شما ایا این معقول تر هس که هدفونی با کیفیت خریداری کنیم یا اسپیکر

لطفا نظراتتون رو با دلیل عنوان کنید

من خودم با هدفون ها موافقم چون هم ارزون تر در میاد هم حجم صدا و وضوح بالا تری ارائه میده

لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دو تا مسئله خیلی مهمه :

1. بودجه 
  2. هدف خرید (کاربری)

تا اینها مشخص نشه نمیشه چیزی گفت .

لینک به دیدگاه

سلام

من این پست رو به عنوان جواب به سوال دوست عزیزمون جناب Fereydoon نوشته بودم و حالا با اجازه ایشون اگه ناراحت نشن میخوام کپیش کنم اینجا. لینک تاپیک فریدون خان هم اینه http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54554

من میخوام تجربه خودمو بگم شاید بدرد شماهم خورد. منم مثل شما میخواستم یه سیستم صوتی خوب (بیشتر از آن چیزی که شما میخوای هزینه کنی من بطور کلی کمی ایده آل گرا هستم) داشته باشم. بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که 1. آکوستیک اتاق یا به عبارت دیگر تاثیراتی که دیوارها و اثاثیه اتاق روی صدا میگذارند به اندازه صدایی که از بلندگو خارج میشود اهمیت داره و رسیدن به یک آکوستیک خوب در اتاق بسیار پر دردسر و پر هزینه است و برای یک اتاق با ابعاد معمولی تقریبا غیر ممکن. و 2. من به سبکهای زیادی از موسیقی علاقه دارم، اما بیشترین علاقه ام به سبک متال و سبکهای مشابه است و از اونجا که متال با صدای کم میونه ای نداره پس باید یک فکری هم برای همسایه ها میکردم و در اینجا بحث Sound Isolation پیش میاد تا میزان صداهای خارج شده از اتاق کمتر بشه. منم مثل خیلیای دیگه فکر میکردم خوب به در و دیوار اتاقم یونولیت یا فوم یا یه چیز دیگه ای تو این مایه ها میچسبونم و تموم. اما اصلا اینجوری نبود. دوباره کلی تحقیق کردم دیدم برای کم کردن صدا به وزن احتیاجه و-یا به دو جداره کردن. البته دو جداره کردن برای صدا با شیشیه دو جداره خیلی فرق داره. شیشه های دو جداره عایق حرارتی هستن نه صدا. اگرم می بینین بعضیهاشون صدا رو کم میکنن بیشتر به خاطر کیپ تر بودن قابشونه که درز کمتری دارن و درز آسونترین راه برای عبور صداست. البته خود شیشه های دوجداره مقداری عبور صداهای زیرتر رو کمتر کنن، ولی در مورد صداهای بم (که مشکل اصلی هم همین صداهاست) بدتر از یک شیشه تک جداره مشابه، با فریم مشابه عمل میکنن. برای سازه دو جداره ای که برای کم کردن صداهای بم باشه هم وزن جداره ها باید خیلی بیشتر باشه و هم باید فاصله جداره ها از هم خیلی بیشتر باشه. همه اینا نسبت به فرکانس مورد نظر فرمولهای ریاضی دارن. در کل یعنی تو آپارتمان تقریبا غیر ممکنه.

خلاصه سر شما رو درد نیارم، بعد صدها (یا شاید هزارها) ساعت تحقیق در سایتهای انگلیسی زبان دیدم که مشکلات لاینحل زیادی تو این راه وجود داره و آخر به نتیجه ای رسیدم که اول اصلا انتظارش رو نداشتم، هدفون! خوبیه هدفون اینه که میشه تو هر ساعت از شبانه روز هرچقدر که خواستی صداشو زیاد کنی (ولی تو رو به خدا مواظب گوشاتون باشین و صدا رو خیلی زیاد نکنین، بخصوص برای طولانی مدت) بعد شروع کردم به تحقیق در مورد هدفون. بعد به این نتیجه رسیدم که بهترین نوع هدفون نوع Over Ear است. این نوع هدفون برعکس نوع On Ear (که روی گوش قرار میگیرد و اکثر هدفونها بخصوص مدلهای ارزانتر از این نوع هستند) دور گوش قرار میگیره و در استفاده های طولانی مدت موجب فشار بر روی لاله گوش و درد گرفتن اون نمیشه. بعد گفتم بزار یه مدل ارزونترش رو بگیرم خودم امتحان کنم. بعد یه Sennheiser از نوع Over Ear و با قیمت مناسب خریدم و دیدم که راحتی خوبی داره و صداش هم مناسبه. سیم هدفون هم یکی از چیزایی که آزار دهنده است و همیشه تو دست و پائه (یادتون باشه همیشه هرچیزی سیم دارش بهتر از بیسیمشه، از جمله هدفون و اگه تحقیق کنین می بینین که تمام هدفونهای حرفه ای و گرانقیمت سیمی هستند) برای سیمش هم یه پایه مانند درست کردم پیچ کردم به سقف و یه سیم افزایش طولم زدم سر سیم هدفون و سیمو از اون پایه رد کردم یعنی سیمش از بالا از هوا اومده. راستی سیمی که از هدفون بیرون اومده رو هم اوردم بالا چسب زدم به بالای هد بند هدفون. یه پایه هم برای خود هدفون درست کردم پیچ کردم به میزم. الان هدفونم شده مثل هدفون بیسیم و همیشه هم دم دسته، در کل خیلی راضیم.

از نظر صدا اگه یک هدفون رده بالا رو با یک بلندگوی رده بالا مقایسه کنید فرقشون اینه که بلندگو صدای وسیع تری داره چون صداش از فاصله دورتری میاد. در مقابل صدای هدفون شفافیت و وضوح بیشتری داره؛ و البته هدفون به مقدار قابل توجهی ارزانتر نیز هست. در ضمن هدفونهای Over Ear خودشون دو دسته هستن. اول Closed Back یا پشت بسته و دوم Open Back یا پشت باز. مزیت نوع اول اینه که چون پشتشون بسته است صدای محیطی رو کم میکنن و مناسب جاهایی هستند که صدای محیطی در اونها بیشتره؛ و همچنین باعث میشن صدای کمتری هم از خودشون به بیرون انتقال میدن و این وقتی مهمه که شخص یا اشخاصی نزدیکتون هستن و شما نمیخواین صدای هدفونتون مزاحمشون بشه ولی اگه تنها تو اتاق هستین اهمیت زیادی نداره. در مقابل مزیت هدفونهای پشت باز اینه که صداشون وسیعتره یعنی صداشون به صدای بلندگو نزدیکتره اما از طرف دیگه صداهای محیطی به گوش و صدای هدفون به محیط منتقل میشه. البته هدفون با هدفون از نظر باز بودن و وسعت صدا تفاوت میکنه، چه پشت بسته باشه چه پشت باز. همچنین فناوریهای دیجیتال هم برای بهبود این قضیه کمک میکنن و روز به روز هم بهتر میشن (من الان خودم از THX TruStudio Pro که از نرم افزارهای جانبی کارت صوتی Onboard مادربوردم هست استفاده میکنم که اتفاقا خیلی هم خوبه). از اونجایی که مناسبترین وسیله برای پخش صدا در حوزه واقعیت مجازی هدفونه از اون سمتم قدمهای خیلی خوبی داره برداشته میشه (کمپانی Visisonics کارش در این زمینه محشره) و از طرف دیگه این یعنی هدفون (با کیفیت) برای استفاده در واقعیت مجازی هم کاربرد داره.

من هنوز هدفون رده بالایی نگرفتم ولی دیدم چون من از این هدفون پای کامپیوتر استفاده میکنم و تو اتاقم یه کولر گازی اسپلیت دارم و یه کیس که در مجموع کلی فن داره و همچنین وقتی از لاجیتک جی بیستو هفتم برای بازی یا شبیه سازی رانندگی استفاده میکنم اون هم پر سر و صداست و در آینده وسایل و تجهیزات پر سر و صدای دیگه ای رو هم اضافه میکنم تصمیم گرفتم که برم سراغ نوع پشت بسته. حالا یه DAC یا مبدل دیجیتال به آ نالوگ میخوام، یک آمپلی فایر هدفون و یک هدفون Over Ear پشت بسته مناسب. البته خیلی از آمپلی های هدفون خودشون DAC هم دارن. من که هنوز تصمیم نهاییم رو نگرفتم که چه برند و مدلی بگیرم ولی در آینده نه چندان دور میگیرم. راستی خود هدفون مهمترین و تاثیر گذارترین عضو این زنجیره است و باید بیشترین پولو به اون اختصاص داد. بعد آمپلی و در آخر DAC. در ضمن میتونین از Tactile Transducer ها هم برای حس کردن صداهای بم استفاده کنین که اونم خودش یه بحث جداگانه است.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

سلام

من این پست رو به عنوان جواب به سوال دوست عزیزمون جناب Fereydoon نوشته بودم و حالا با اجازه ایشون اگه ناراحت نشن میخوام کپیش کنم اینجا. لینک تاپیک فریدون خان هم اینه http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54554

من میخوام تجربه خودمو بگم شاید بدرد شماهم خورد ....

بسیار پست مفیدی هست ، از اتلاف هزینه دوستان جلوگیری میکنه ، 

انجمن دکمه تشکر نداره یا من ندارم ؟

لینک به دیدگاه

اگه میخوای کالاف دیوتی بازی کنی یا آهنگ محسن چاووشی گوش کنی با پسوند MP3  یه هدفون 5 تومنی از تو مترو بخر

ولی اگه میخوای از بزرگان دنیای موسیقی اهنگایی با پسوند FLAC یا WAV گوش کنی یه هدفون داخل گوشی (IN Ear) خوب بخر

هیچی به اندازه هدفون داخل گوشی نمیتونه صدای اطراف رو تقریبا کامل بگیره و یه صدای خیلی شفاف بده

من قدیما هدفون داخل گوشی کریتیو میگرفتم مدل 630i با قیمت 13 تومن جدیدا دیدم قیمتشون شده 60 تا 90 تومن

مجتمع پایتخت (میرداماد) هم که همه هدفوناش تقلبیه

هدفون بیتسی که تو امازون زده 400 دلار داره میده پنجاه هزار تومن قسمم میخوره اصله

همشونم میگن کا کانتینری وارد میکنیم ارزون میوفته برامون یا ما عمده میخریم ارزون میوفته

مزیت های هدفون داخل گوشی

بیس صدا

در بهترین نوع هدفون هیچ‌ زمان بلندی و بیس صدا ی هدفون‌ها به پای سینماهای خانگی و بلندگوهای بزرگ نمی‌رسد اما برخی شرکت‌های بزرگ تولیدکننده هدفون مانند هدفون‌های بیتز برای تولید کیفیت بالا ی صدا و بیس خوب از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کنند که در این راستا هدفون‌های داخل گوشی معمولا کمترین میزان بیس و صدا را درمقایسه با مدل‌های دیگر دارند.

عایق در مقابل باز

در هدفون‌های عایق،به دلیل پوشانده شدن مجرای گوش ورود صدای اطراف به داخل گوش کاهش می یابد و صدای کم تری هم به بیرون پخش می شود اما در هدفون‌های باز صدای محیط تا حدودی به داخل گوش فرستاده می شود و صدای موسیقی هم توسط اطرافیان در محیط شنیده می‌شود.

وزن و راحتی

در مورد راحتی و وزن هدفون ها باید حداقل 15 دقیقه از آن‌ها استفاده کرد تا متوجه شدکه هدفون موردنظراست یا خیر. هدفون‌های فول سایز که کاملاً بر روی گوش قرار می‌گیرند معمولاً باعث گرم شدن بیش از اندازه گوش می‌شوند. هدفون‌های بزرگ و حرفه ای نیز به دلیل اندازه بزرگ و وزن بالا ممکن است بعد از مدتی گردن و سر را خسته کن

این هدفون به درد شما میخوره فکر کنم

http://www.mihanmarket.com/Products/2579/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88-Creative-Earphone-Aurvana-In-Ear

دیجی کالا هم که خودش ادعا میکنه همه محصولاتی که میاره اصله

http://www.digikala.com/Search/Category-Headphone-Headset-Microphone/#!/Category-Accessories-Main/Category-Electronic-Devices/Category-Headphone-Headset-Microphone/Category-Multimedia-Accessories/

ولی اگه خیلی تخصصی برای موسیقی میخوای بهتره مدلایی مثل Senhiser یا دکتر دره بگیری

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

شاید هدفون تجربه بهتری به ادم بده ولی اگه محیط ساکتی دارید و استفاده از اسپیکر مزاحم کسی نیست حتما اسپیکر استفاده کنید
هدفون گوش رو خراب میکنه

من 3 سال فقط هدفون استفاده میکردم الان گوشم چرک میکنه بیشتر از نیم ساعت بزنم یه حالتی شبیه سرگیچه بهم دست میده هدفون رو نصفه نیمه رو گوشم قرار میدم

بازم میگم تا جایی که ممکنه از هدفون استفاده نکنید اینده پشیمونی میاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار پست مفیدی هست ، از اتلاف هزینه دوستان جلوگیری میکنه ، 

انجمن دکمه تشکر نداره یا من ندارم ؟

مثبت داره انجمن. احتمالا پستتاتون کمه، دسترسی ندارید.

من به جای شما، با اجازتون یه مثبت دادم.

لینک به دیدگاه

از نظر من کارایی هدفون خیلی بیشتره و ارزش خرید بیشتری داره و اینکه قابل حمل هم هست...خصوصا اگر ایرفون باشه که مدل های سنهایز الان تا 3 میلیون و 500 هم قیمت دارن

متاسفانه نمیشه از اسپیکر تو خونه استفاده کرد خصوصا که الان اکثر خونه ها اپارتمانی هستن و فقط کافیه کمی صدای بیس رو زیاد کنی تا همسایه ها فکر کنن ساختمون داره رو سرشون خراب میشه...

بخاطر همین باید اکثرا با صدای پایین گوش بدی که دیگه لذتی نداره و یه اسپیکر خوب هم چنین کاری رو انجام میده

اما در مورد اسپیکر بنده ترجیح میدم از باندهای غول پیکر سیستم های صوتی خانگی استفاده کنم مثل LG ARX8500 که هم کیفیت و قدرت بسیار بالاتر و هم ظاهر بسیار بهتری داره تا اینکه بخوام هزینه الکی و گزاف بابت اسپیکرهای لاجیتک بدم

اگر یک کاربرد عالی داشته باشن اسپیکرها اونم اینه که برای فیلم تهیشون کنی خصوصا 7.1 ها

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

اگه میخوای کالاف دیوتی بازی کنی یا آهنگ محسن چاووشی گوش کنی با پسوند MP3  یه هدفون 5 تومنی از تو مترو بخر

ولی اگه میخوای از بزرگان دنیای موسیقی اهنگایی با پسوند FLAC یا WAV گوش کنی یه هدفون داخل گوشی (IN Ear) خوب بخر

هیچی به اندازه هدفون داخل گوشی نمیتونه صدای اطراف رو تقریبا کامل بگیره و یه صدای خیلی شفاف بده

من قدیما هدفون داخل گوشی کریتیو میگرفتم مدل 630i با قیمت 13 تومن جدیدا دیدم قیمتشون شده 60 تا 90 تومن

مجتمع پایتخت (میرداماد) هم که همه هدفوناش تقلبیه

هدفون بیتسی که تو امازون زده 400 دلار داره میده پنجاه هزار تومن قسمم میخوره اصله

همشونم میگن کا کانتینری وارد میکنیم ارزون میوفته برامون یا ما عمده میخریم ارزون میوفته

مزیت های هدفون داخل گوشی

بیس صدا

در بهترین نوع هدفون هیچ‌ زمان بلندی و بیس صدا ی هدفون‌ها به پای سینماهای خانگی و بلندگوهای بزرگ نمی‌رسد اما برخی شرکت‌های بزرگ تولیدکننده هدفون مانند هدفون‌های بیتز برای تولید کیفیت بالا ی صدا و بیس خوب از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کنند که در این راستا هدفون‌های داخل گوشی معمولا کمترین میزان بیس و صدا را درمقایسه با مدل‌های دیگر دارند.

عایق در مقابل باز

در هدفون‌های عایق،به دلیل پوشانده شدن مجرای گوش ورود صدای اطراف به داخل گوش کاهش می یابد و صدای کم تری هم به بیرون پخش می شود اما در هدفون‌های باز صدای محیط تا حدودی به داخل گوش فرستاده می شود و صدای موسیقی هم توسط اطرافیان در محیط شنیده می‌شود.

وزن و راحتی

در مورد راحتی و وزن هدفون ها باید حداقل 15 دقیقه از آن‌ها استفاده کرد تا متوجه شدکه هدفون موردنظراست یا خیر. هدفون‌های فول سایز که کاملاً بر روی گوش قرار می‌گیرند معمولاً باعث گرم شدن بیش از اندازه گوش می‌شوند. هدفون‌های بزرگ و حرفه ای نیز به دلیل اندازه بزرگ و وزن بالا ممکن است بعد از مدتی گردن و سر را خسته کن

این هدفون به درد شما میخوره فکر کنم

http://www.mihanmarket.com/Products/2579/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88-Creative-Earphone-Aurvana-In-Ear

این مدلش هم یه مقدار گرونتره

http://www.mihanmarket.com/Products/36309/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88-Creative-Aurvana-3

ولی اگه خیلی تخصصی برای موسیقی میخوای بهتره مدلایی مثل Senhiser یا دکتره دره بگیری

با سلام و درود خدمت شما

به نکات بسیار خوبی اشاره کردی و من تاحد زیادی با شما موافقم. ولی چند نکته:

1. هدفون های بیتس به غیر از یکسری مشخص از سبکها مثل هیپ هاپ، برای سبکهای دیگه مناسب نیستن. حتی برای اون سبکهای بخصوص هم اگه کسی بخواد صدا رو با کیفیت و همونجوری که آهنگساز و مهندسین صدا موسیقی رو ساختن و هدف اونها بوده بشنوه باید به سراغ برندهای دیگه (بخوانید حرفه ای تر) بره.

2. هدفون های داخل گوشی حتما باید شخصا امتحان شن تا مطمئن شی که ایزولاسیون و صدای با کیفیتی رو ارائه میدن بدون اینکه کانال گوش رو اذیت کنن. در این مورد بهترینش اینه که شما بری یه مدل خیلی حرفه ای سفارشی انتخاب کنی بعد قالب گوشت رو واست میگیرن میفرستی به شکل گوش شما براتون هدفونو میسازن. همونطور که معلومه این روش خیلی گرون در میاد. اما در نهایت شما اگه حتی نوع سفارشیش رو هم بگیری بازم سرعت گذاشتن و برداشتن هدفون به مقدار قابل توجهی از هدفون های Over Ear کمتره. اگه میخوای گه گداری از هدفونت استفاده کنی این موضوع اهمیت زیادی نداره اما اگه بخوای هر روز چندین و چند بار این کارو انجام بدی، این مورد خیلی خیلی مهمه.

3. بله این کاملا درسته که ایزولاسیون یا کم کردن صدای اطراف تو هدفون های داخل گوشی بیشتره اما هدفون های Over Ear پشت بسته هم صدا رو به میزان قابل توجهی کم میکنن. شما اگه می خوای از هدفونت تو جاهای خیلی پر سر و صدا استفاده کنی حتما باید از نوع داخل گوشی استفاده کنی اما اگه می خوای از هدفونت جایی استفاده کنی که صر و صداهای خیلی شدید توش نیست مثل خونه، همون پشت بسته هم کفایت میکنه.

4. در مورد راحتی گذاشتن و برداشتن که توضیح دادم، در مورد راحتی استفاده هم اگه شما از یه هدفون خیلی سنگین و یا با طراحی نامناسب استفاده نکنی نباید مشکل خاصی از نظر خستگی گردن داشته باشی، مگر اینکه عضلات گردن خیلی ضعیفی داشته باشی که اونم با استفاده مداوم از هدفون قوی میشه. اما در مورد گرم شدن حق کاملا با دوست عزیزمونه. من همونطور که گفتم یه اسپلیت جدا برای اطاقم گذاشتم و از این نظر مشکلی ندارم اما این ممکنه برای شما مشکل ساز بشه.

درضمن همونطور که گفتم سیم هدفون یخورده دست و پا گیره و همینطور بعضی وقتی هدفون و سر رو میکشه و من برای حل این مشکل سیمشو از سقف آویزون کردم. اما فکر نمیکنم بشه این کارو با هدفون داخل گوشی انجم داد چون هدبند نداره که سیمو بالاش چسبوند و همچنین چون تنها چیزی که نگهش میداره کانال گوشه و بخاطر شکل خارج شدن سیمش فکر کنم اینطوری بدتر از بالا بکشه. البته تا حالا امتحان نکردم که با اطمینان بگم.

درمورد توصیه دوستمون Veyron عزیز هم باید بگم که این مشکل بسیار نادره و در مورد هدفون های داخل گوشی صادقه و اگه بهداشت رعایت بشه احتمال مشکل بازهم کمتر میشه، یعنی خیلی خیلی کم میشه (من خیلی بعید میدونم کسی با استفاده از هدفون دور گوشی یا همون Over Ear این مشکل براش پیش بیاد :-? )

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

شاید هدفون تجربه بهتری به ادم بده ولی اگه محیط ساکتی دارید و استفاده از اسپیکر مزاحم کسی نیست حتما اسپیکر استفاده کنید

هدفون گوش رو خراب میکنه

من 3 سال فقط هدفون استفاده میکردم الان گوشم چرک میکنه بیشتر از نیم ساعت بزنم یه حالتی شبیه سرگیچه بهم دست میده هدفون رو نصفه نیمه رو گوشم قرار میدم

بازم میگم تا جایی که ممکنه از هدفون استفاده نکنید اینده پشیمونی میاره

انسانهای زیادی روی کره زمین هستن که یه عمره از هدفون استفاده میکنن و گوششون خراب نشده

لطفا برای همه نسخه نپیچید هدفون گوشو خراب میکنه

من یه عمره استفاده میکنم اتفاقا از وقتی که هدفون داخل گوشی نسبتا گرون خریدم گوشام خیلی تمیز تر شده چون برای اینکه جرم داخل گوشم به هدفون اسیبی نزنه هر روز صبح تمیز میکنم داخل گوشامو با آب اکسیژنه و گوش پاک کن تا هم صدارو بهتر بشنوم هم هدفون آسیبی نبینه

در مورد سرگیجه هم بر میگرده به اینکه صدا خیلی زیاد باشه یا متوسط که اونم باز برمیگیرده به اینکه چه کسی داره گوش میده

نمیشه یه نفر که خیلی با صدای بلند رابطه خوبی نداره و با یه مقدار بالا رفتن صدا سرگیجه میگیره رو با یکی که یه عمره داره با هدفون داخل گوشی متال گوش میده مقایسه کرد

با سلام و درود خدمت شما

به نکات بسیار خوبی اشاره کردی و من تاحد زیادی با شما موافقم. ولی چند نکته:

1. هدفون های بیتس به غیر از یکسری مشخص از سبکها مثل هیپ هاپ، برای سبکهای دیگه مناسب نیستن. حتی برای اون سبکهای بخصوص هم اگه کسی بخواد صدا رو با کیفیت و همونجوری که آهنگساز و مهندسین صدا موسیقی رو ساختن و هدف اونها بوده بشنوه باید به سراغ برندهای دیگه (بخوانید حرفه ای تر) بره.

2. هدفون های داخل گوشی حتما باید شخصا امتحان شن تا مطمئن شی که ایزولاسیون و صدای با کیفیتی رو ارائه میدن بدون اینکه کانال گوش رو اذیت کنن. در این مورد بهترینش اینه که شما بری یه مدل خیلی حرفه ای سفارشی انتخاب کنی بعد قالب گوشت رو واست میگیرن میفرستی به شکل گوش شما براتون هدفونو میسازن. همونطور که معلومه این روش خیلی گرون در میاد. اما در نهایت شما اگه حتی نوع سفارشیش رو هم بگیری بازم سرعت گذاشتن و برداشتن هدفون به مقدار قابل توجهی از هدفون های Over Ear کمتره. اگه میخوای گه گداری از هدفونت استفاده کنی این موضوع اهمیت زیادی نداره اما اگه بخوای هر روز چندین و چند بار این کارو انجام بدی، این مورد خیلی خیلی مهمه.

3. بله این کاملا درسته که ایزولاسیون یا کم کردن صدای اطراف تو هدفون های داخل گوشی بیشتره اما هدفون های Over Ear پشت بسته هم صدا رو به میزان قابل توجهی کم میکنن. شما اگه می خوای از هدفونت تو جاهای خیلی پر سر و صدا استفاده کنی حتما باید از نوع داخل گوشی استفاده کنی اما اگه می خوای از هدفونت جایی استفاده کنی که صر و صداهای خیلی شدید توش نیست مثل خونه، همون پشت بسته هم کفایت میکنه.

4. در مورد راحتی گذاشتن و برداشتن که توضیح دادم، در مورد راحتی استفاده هم اگه شما از یه هدفون خیلی سنگین و یا با طراحی نامناسب استفاده نکنی نباید مشکل خاصی از نظر خستگی گردن داشته باشی، مگر اینکه عضلات گردن خیلی ضعیفی داشته باشی که اونم با استفاده مداوم از هدفون قوی میشه. اما در مورد گرم شدن حق کاملا با دوست عزیزمونه. من همونطور که گفتم ی اسپلیت جدا برای اطاقم گذاشتم و از این نظر مشکلی ندارم اما این ممکنه برای شما مشکل ساز بشه.

درمورد توصیه دوستمون Veyron عزیز هم باید بگم که این مشکل بسیار نادره و در مورد هدفون های داخل گوشی صادقه و اگه بهداشت رعایت بشه احتمال مشکل بازهم کمتر میشه، یعنی خیلی خیلی کم میشه (من خیلی بعید میدونم کسی با استفاده از هدفون دور گوشی یا همون Over Ear این مشکل براش پیش بیاد :-? )

هدفون های داخل گوشی حتی بدترینشون هم داخلشون چندین نوع سری هست برای انواع سوراخ گوش

حداقل سه نوع کوچیک متوسط و بزرگ هست

اون مدلهای خیلی حرفه ای هم که دیگه سی چهل نوع داخل بستش هست یا شکلای مختلف و لازم نیست طرف پاشه بکوبه از آمریکا بیاد سایز سوراخ مارو اندازه بگیره بره یدونه فیت گوش ما بسازه بفرسته و فقط دو هزار دلار صرف این فرایند کنیم

من متوجه نشدم گذاشتن و برداشتن هدفون داخل گوشی راحتتره یا روی گوشی ؟ من که میگم داخل گوشی و روزی دهبار میزارم بر میدارم و مدل موهام هم بهم نمیریزه مثل هدفون های روی گوشی .

هدفون هایداخل گوشی خیلی بهتر هستن

این هدفون ها هم وزن خیلی خیلی کمی دارن

هم راحت توی جیب جا میشن

هم گردن درد ندارن

هم گوش داغ نمیکنه

هم لاله گوش درد نمیگیره

هم اینکه صدای محیط اطرافو خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد میگیره

هم اینکه صدارو دقیقا دم شیپور استاش رها میکنه و امواج خیلی داغ و تازه به مغز میرسه بدون طی کردن کمترین مصافت و قاطی شدن با دیگر امواج

هم اینکه باعث تمیزی گوش میشن :-j

و یه نکته خیلی خیلی خیلی مهم دیگه اینکه میتونی شب موقع خواب بزاری تو گوشت و سرتو بزاری  روی متکا بخوابی (حتی موقعی که به پهلو میخوابی یکیشو میزاری توی گوشت ) ولی با هدفون Over Ear این کار امکان پذیر نیست

تازه موقع خواب صدای اطراف که مزاحم خوابیدن هستن رو هم میگیره

من تا صبح هم که از مزیت های هدفون های داخل گوشی بگم کم گفتم از کیفیت بگیر تا گرفتن بقیه صداهای محیط تا قابل حمل بودن و سبکی و ......

هرچی از مزیتهای هدفون های داخل گوشی بگم کم گفتم

ولی بازم تاکید میکنم اگه برای بازی های کامپیوتری مثل کالاف دیوتی و محسن چاووشی میخوای یدونه 5 تومنی توی مترو بهترینه ولی اگر موسیقی خیلی با کیفیت اونم از بزرگان موسیقی برای آرامش گرفتن و کیف کردن میخوای حداقل یه هدفون داخل گوشی 100 تومنی اصل بگیر

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

مرسی از همه بچه ها

با همتون موافقم اما بخواطر وجود بعضی از شرایط که بچه ها گفتن باز بر می گردیم به هد فون یادم میاد یه زمانی

یه سینما خانواده ال جی خریدم وصل کردم به سیستم

نشستم پای dragon age همون طورم که همطون میدون بازی پر صر و صداییه خلاصه خودم که خیلی حال میکردم ولی داد همه در اومده بود طوری شده بود که داداشم صدا اورفین در میاورد تو خونه هیچی دیگه فروختمش دادم رفت جاش یه گیگا H3x خریدم به نسبت قیمتشم واقعا چیز خوبیه خلاصه اگه مشکلی از بابت دیگران نباشه هیچ بیسی به بیس ساب نمیرسه و ادمو غرق بازی نمیکنه

لینک به دیدگاه

مرسی از همه بچه ها

با همتون موافقم اما بخواطر وجود بعضی از شرایط که بچه ها گفتن باز بر می گردیم به هد فون یادم میاد یه زمانی

یه سینما خانواده ال جی خریدم وصل کردم به سیستم

نشستم پای dragon age همون طورم که همطون میدون بازی پر صر و صداییه خلاصه خودم که خیلی حال میکردم ولی داد همه در اومده بود طوری شده بود که داداشم صدا اورفین در میاورد تو خونه هیچی دیگه فروختمش دادم رفت جاش یه گیگا H3x خریدم به نسبت قیمتشم واقعا چیز خوبیه خلاصه اگه مشکلی از بابت دیگران نباشه هیچ بیسی به بیس ساب نمیرسه و ادمو غرق بازی نمیکنه

تصمیم درستی گرفتی. درمورد In Ear یا Over Ear بودنش دیگه هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن و خودت باید تصمیم بگیری. فقط On Ear نگیری خیلی بهتره.

اما در مورد حس کردن بیس اگه یه Buttkicker بگیری مشکلتو تا حد زیادی برطرف میکنه.

انسانهای زیادی روی کره زمین هستن که یه عمره از هدفون استفاده میکنن و گوششون خراب نشده

من یه عمره استفاده میکنم اتفاقا از وقتی که هدفون داخل گوشی نسبتا گرون خریدم گوشام خیلی تمیز تر شده چون برای اینکه جرم داخل گوشم به هدفون اسیبی نزنه هر روز صبح تمیز میکنم داخل گوشامو با آب اکسیژنه و گوش پاک کن تا هم صدارو بهتر بشنوم هم هدفون آسیبی نبینه

در مورد سرگیجه هم بر میگرده به اینکه صدا خیلی زیاد باشه یا متوسط که اونم باز برمیگیرده به اینکه چه کسی داره گوش میده

نمیشه یه نفر که خیلی با صدای بلند رابطه خوبی نداره و با یه مقدار بالا رفتن صدا سرگیجه میگیره رو با یکی که یه عمره داره با هدفون داخل گوشی متال گوش میده مقایسه کرد

هدفون های داخل گوشی حتی بدترینشون هم داخلشون چندین نوع سری هست برای انواع سوراخ گوش

حداقل سه نوع کوچیک متوسط و بزرگ هست

اون مدلهای خیلی حرفه ای هم که دیگه سی چهل نوع داخل بستش هست یا شکلای مختلف و لازم نیست طرف پاشه بکوبه از آمریکا بیاد سایز سوراخ مارو اندازه بگیره بره یدونه فیت گوش ما بسازه بفرسته و فقط دو هزار دلار صرف این فرایند کنیم

من متوجه نشدم گذاشتن و برداشتن هدفون داخل گوشی راحتتره یا روی گوشی ؟ من که میگم داخل گوشی و روزی دهبار میزارم بر میدارم و مدل موهام هم بهم نمیریزه مثل هدفون های روی گوشی .

هدفون هایداخل گوشی خیلی بهتر هستن

این هدفون ها هم وزن خیلی خیلی کمی دارن

هم راحت توی جیب جا میشن

هم گردن درد ندارن

هم گوش داغ نمیکنه

هم لاله گوش درد نمیگیره

هم اینکه صدای محیط اطرافو خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد میگیره

هم اینکه صدارو دقیقا دم شیپور استاش رها میکنه و امواج خیلی داغ و تازه به مغز میرسه بدون طی کردن کمترین مصافت و قاطی شدن با دیگر امواج

هم اینکه باعث تمیزی گوش میشن :-j

و یه نکته خیلی خیلی خیلی مهم دیگه اینکه میتونی شب موقع خواب بزاری تو گوشت و سرتو بزاری  روی متکا بخوابی (حتی موقعی که به پهلو میخوابی یکیشو میزاری توی گوشت ) ولی با هدفون Over Ear این کار امکان پذیر نیست

تازه موقع خواب صدای اطراف که مزاحم خوابیدن هستن رو هم میگیره

من تا صبح هم که از مزیت های هدفون های داخل گوشی بگم کم گفتم از کیفیت بگیر تا گرفتن بقیه صداهای محیط تا قابل حمل بودن و سبکی و ......

هرچی از مزیتهای هدفون های داخل گوشی بگم کم گفتم

ولی بازم تاکید میکنم اگه برای بازی های کامپیوتری مثل کالاف دیوتی و محسن چاووشی میخوای یدونه 5 تومنی توی مترو بهترینه ولی اگر موسیقی خیلی با کیفیت اونم از بزرگان موسیقی برای آرامش گرفتن و کیف کردن میخوای حداقل یه هدفون داخل گوشی 100 تومنی اصل بگیر

نه عزیزم طرف از آمریکا نمیاد قالب گوشو بگیره، ما همینجا میریم دکتر قالب گوشمونو میگیریم، پست میکنیم کشور مورد نظر.

در مورد تو جیب جاشدن اگه بخوای بصورت پرتابل ازش استفاده کنی، مثلا تو باشگاه یا کوه یا خیابون بله خیلی مهمه. من خودم در این موارد همیشه از هدفون داخل گوشی استفاده میکنم. اما تو اتاقم هدفونمو داخل جیبم نمیذارم.

در مورد درد, هدفونهای Over Ear (نه On Ear) اگه اندازه مناسبی داشته باشن و استفاده کننده هم لاله گوش بیش از اندازه بزرگی نداشته باشه باعث هیچگونه درد (و خونریزی!) نه در لاله گوش و نه در کانال گوش نمیشن.

در مورد هدفون دورتر بودن منبع صدا یک مزیته و نه برعکس، چون هرچی منبع صدا دورتر باشه صدا طبیعی تر و به صدای بلندگو نزدیکتره. دلیلشم اینه که صدا بصورت یک کره (یا نیم کره یا کوچکتر) از درایور بلندگو یا هدفون خارج میشه و هرچی صدا از منبع دورتر میشه شعاع این کره بیشتر میشه، یعنی کره بزرگتر میشه و این باعث میشه که Wavefront موج صوتی مسطح تر بشه. این یکی از راه هاییه که میتونیم متوجه دور و نزدیک بودن صدا بشیم. مثلا هدفون سنهایزر اچ دی 800 که درایورش از نوع دینامیکه، بجای شکل مرسوم این درایورها از شکل رینگی یا حلقوی استفاده کرده که باعث شده Wavefront موجها حالت مسطح تری داشته باشن و نتیجه اش این شده که صدای طبیعی تر و شبیه تر به بلندگو (از این نظر) داشته باشه، که این طراحیشم مورد تحسین همه اهل فن و علاقه مندان به صدا قرار گرفته.

در موارد بعدی حق با شماست. منظور من مواقعیه که میخوای از هدفون وقتی استفاده کنی که رو صندلی نشستی.

همونطور که گفتم هرکدوم از این دو نوع مزایا و معایب خودشونو دارن و بنا به نیاز باید یکیشونو (و یا هر دو نوع رو) انتخاب کرد.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

داداش میلیون ها نفر در جهان سیگار و تریاک میشکن ولی هنوز زنده ان =)) =)) مثال نقض میزنی؟ :D

شاید هر کسی سر صبحی حوصله اب اکسیژنه نداشته باشه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام

آیا داشتن میکروفون خیلی برات مهمه و آیا نمیتونی از میکروفون جداگانه استفاده کنی؟

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

راستش من یه چیزی میخوام پیشنهاد کنم که قیمتش خیلی بالاتر از اینه (حدود 900) ولی هدفون فوق العاده ایه. یه هدفون حرفه ای برای موسیقی دانها. تمام Review ها هم بالاترین امتیازو بهش دادن و در کل تو رنج قیمت خودش بینظیره اسمشم اینه

Audio-Technica ATH-M50x

فقط دقت کن که مدل M50 هم داره که قدیمی تره. M50x مدل بهبود یافته شه

لینک به دیدگاه

یه سر برو اینجا http://iranheadphone.com/audio-technica-ath-m50x نوشته برای تست موجوده.

لینک به دیدگاه

سلام گیگابایت در زمینه هدفون برند شناخته شده ای نیست به نظر من طرفش نرید. شما استفاده اصلیتون گیمینگه یا موزیک؟

اگر گیمینگه هدست های استیل سریز و لاجیتک و سونی کیفیت بهتری دارن تو رنج قیمت 200-300 تومن

ویرایش شده توسط sms.moosavi
لینک به دیدگاه

سلام

اگه میتونی بیشتر خرج کنی، اون هدفونی که من گفتم نسبت به این هدفونایی که ذکر شد اصلا تو یه دنیای دیگه است، چه برای موزیک چه برای گیم چه برای فیلم. البته شما قدرت اصلیشو تو موزیک متوجه میشی. شما تهرانی؟ اگه آره برو به اون لینکی که دادم، فکر کنم بتونی هماهنگ کنی بری خودت اونجا صداشو بشنوی ببینی به نظرت ارزش قیمتشو داره یا نه. تو بعضی فروشگاه ها هم یکسری هدفون برای تست دارن. اگه خواستی بری چند تا آهنگم که زیاد گوش کردی و خوب میشناسیشون با خودت همراه ببر. در ضمن ببین به چی وصلش کردن، آمپلی فایره یا چیز دیگه و اگه آمپلی فایره چه نوع و مدلی هست وقیمتش چنده. این پیشنهاد منه اما تصمیم با شماست، شما پول میدی و شما استفاده میکنی.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

بستگی به کاری که شخص میخواد بکنه داره یکی میخواد فیلم ببینه و آهنگ گوش بده یکی میخواد گیم بازی کنه

تازه با هدفون کارهای +18 هم میشه کرد

خب بین این دوتا نمیشه انتخاب کرد خود شخص باید بسته به الزامات خود انتخاب کنه ولی برای من یک هدفون خوب برای گیم و Team speak و raidcall و همینطور ریکورد برای یوتیوب

یک اسپیکر معمولی در حد 90 تومن برای فیلم مخصوصا فیلم ترسناک

لینک به دیدگاه

سلام

الآن این به چشمم خورد، زده 785 تومن :big hug:

http://pcmaxhw.com/product/audio-technica-ath-m50x-professional-studio-monitor-headphones-black/

.

.

.

.

اینم جالبه، اگه یکی از بهترین سیستمهای هدفون دنیا رو میخواین میتونین این سه تا رو با هم بخرین: :x

1. مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC):

http://pcmaxhw.com/product/6642/

2. آمپلی فایر هدفون:

http://pcmaxhw.com/product/wooaudio-wa22-fully-balanced-class-a-headphone-amplifier/

3. هدفون:

http://pcmaxhw.com/product/hifiman-he1000-full-size-open-back-planar-magnetic-headphones/

قیمت کل تقریبا 30 میلیون تومان.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...