رفتن به مطلب

کند شدن سیستم در کمتر از 6 ساعت!

Mahyar378
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دیشب دانلود زیاد داشتم و از 2 تا 8 تنظیم کردم برای دانلود . صبح که پاشدم دیدم سیستم رو حالت Stand By هستش ! در صورتی که من دیشب این قابلیتش رو غیر فعال کردم . دانلود هام هم انجام شده بود وقتی مانیتورو روشن کردم دیدم کلا سیستم ریست شده و همه برنامه ها بسته شده و آنتی ویروس داره باز میشه و .....

نمیدونم چرا سیستم ریست شد! 

حالا از اینا گذشته ویندوز شدیدا کند شده و توی بازی ها FPS از 60 به 25 ~ 30 رسیده! و هر پنجره ای که میخوام باز کنم یکم طول میکشه بعد باز میشه! کلا سیستم لش شده  :D

مشکل چیه به نظرتون؟ 

البته اینم اضافه کنم . صبح متوجه صدای زیاد واترکولر شدم انگار رو 100% بود! در صورتی که دیشب روی Silent Mod گذاشته بودمش

با تشکر

یا حق

ویرایش شده توسط ʀᴏɢ⌉ ᴍᴀʜʏᴀʀ⌋
لینک به دیدگاه

Task Manager رو باز کن برو به تب Processes بالا روی CPU کلیک کن تا پراسس ها بر مبنای استفاده از سی پی یو مرتب شن، بعد ببین چیه که داره زیاد استفاده میکنه از CPU

لینک به دیدگاه

CPU = 1% 

اصلا چیز غیر عادی نشون نمیده توی تسک منیجر

تسک منیجر حتی کند باز میشه!

لینک به دیدگاه

سیستمو خودت restart کردی ببینی درست میشه یا نه؟ آنتی ویروسو غیر فعال کن، Safe Mode بیا بالا. اینجور کارا رو بکن ببین چی میشه

دمای سی پی یو رو هم چک کن، واتر کولرتم چک کن ببین آب داره، مشکل ظاهری وجود نداره

هاردت پر نشده؟ مشکلی نداره؟

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

دمای سی پی یو روی 33 درجه ثابت هست و رو لود هم از 65 70 بالاتر نمیره

هاردم که خالی خالیه و SSD که روش ویندوز نصبه 40 گیگ خالی هستش

سیستم رو ریست کردم اما متاسفانه حل نشد!

لینک به دیدگاه

تنظیمات بایوس رو چک کن. Safe Mode رو امتحان کردی؟

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

چراغ هارد عادیه یا زیادی روشن میشه؟ تو Resource Monitor تب Disk رو هم چک کن

لینک به دیدگاه

ylmz3tp9m2o3slcgovvj.jpg

893ann8sygvl3yw9uozb.jpg

یه چیزی متوجه شدم!!! سی پی یو در حالت لود از 800MHz بالاتر نمیره! انگار قفل شده!

چراغ هارد عادی عادیه از هارد و اس اس دی نیستش! 

البته دیشب دانلود میکردم اس اس دی پر پر شده بود و الان خالیش کردم 50 گیگ خالی هستش ولی باز همچنان این طوریه

لینک به دیدگاه

سیف مد و بایوس رو چک کردی؟ من فعلا باید برم

بله عزیز چک کردم . بایوس هم دیفالت کردم (چون روی TPU II بود) و باز هم همون طوریه!!!!! مشکل ویندوزعه آیا؟!

لینک به دیدگاه

برادر من هر مشکلی هم باشه با تعویض ویندوز حل میشه وگرنه شما باید تا آخر عمر روش ها عجیب غریب کاربرا رو بشنوید که در آخر به کندن CPUو پرتاب به بیرون از خونه منجرب میشه

لینک به دیدگاه

والا آخه خیلی عجیبه دیشب که توی بازی قشنگ 60 فریم رو راحت بدون نوسان شدید میگرفتم و ویندوز هم بسیار سرعتش عالی بود

بعد از دانلود سیستم اتومات خاموش شده و رفته روی Standby در حالی که دیشب من Standby رو خاموش کرده بودم!

بعد حالا میبینم سرعت بوت ویندوز و سرعت خود ویندوز و فریم بازی ها قشنگ اومده پایین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا آخه خیلی عجیبه دیشب که توی بازی قشنگ 60 فریم رو راحت بدون نوسان شدید میگرفتم و ویندوز هم بسیار سرعتش عالی بود

بعد از دانلود سیستم اتومات خاموش شده و رفته روی Standby در حالی که دیشب من Standby رو خاموش کرده بودم!

بعد حالا میبینم سرعت بوت ویندوز و سرعت خود ویندوز و فریم بازی ها قشنگ اومده پایین

احتمالاً دانلودها رو نذاشتی وقتی تموم بشن سیستم اتومات خاموش بشه؟

من یه بار رو دانلود منیجر این کارو کردم صبح که سیستمو روشن کردم بلو اسکرین داد با بک آپ هم درست کردم اما متاسفانه ویندوز قادر به شناسایی کل usb های سیستم نشد مجبور به تعویض ویندوز شدم !

لینک به دیدگاه

سیستمو خودت restart کردی ببینی درست میشه یا نه؟ آنتی ویروسو غیر فعال کن، Safe Mode بیا بالا. اینجور کارا رو بکن ببین چی میشه

دمای سی پی یو رو هم چک کن، واتر کولرتم چک کن ببین آب داره، مشکل ظاهری وجود نداره

هاردت پر نشده؟ مشکلی نداره؟

واتر کولر کلوزلوپ (DeepCool Gamer Strom CAPITAN 240) رو چک کنه ببیبه آب داره؟!! :eek:

بعضی مواقع خوبه که آدم درمورد مسائلی که اطلاع نداره ، سکوت کنه و هیچی نگه.

جالبه که به شما ، دو نفر هم مثبت دادن.

ویرایش شده توسط rambo.2020
لینک به دیدگاه

احتمالاً دانلودها رو نذاشتی وقتی تموم بشن سیستم اتومات خاموش بشه؟

من یه بار رو دانلود منیجر این کارو کردم صبح که سیستمو روشن کردم بلو اسکرین داد با بک آپ هم درست کردم اما متاسفانه ویندوز قادر به شناسایی کل usb های سیستم نشد مجبور به تعویض ویندوز شدم !

دقیقا همین کارو کردم!

اما دو سه باری توی همین ویدوز این حرکتو زده بودم مشکلی ایجاد نشده بود!

لینک به دیدگاه

ylmz3tp9m2o3slcgovvj.jpg

893ann8sygvl3yw9uozb.jpg

یه چیزی متوجه شدم!!! سی پی یو در حالت لود از 800MHz بالاتر نمیره! انگار قفل شده!

چراغ هارد عادی عادیه از هارد و اس اس دی نیستش! 

البته دیشب دانلود میکردم اس اس دی پر پر شده بود و الان خالیش کردم 50 گیگ خالی هستش ولی باز همچنان این طوریه

اول ببینید ویندوز تو تنظیمات پاور آپشن رو حالت پاور سیوینگ نباشه.

مشکل throttling براتون پیش اومده (معمولا به خاطر دما یا ولتاژ و جریان ناکافی پیش میاد) برنامه زیر رو دانلود کنید:

https://www.sendspace.com/file/i84h7g

پست هفتمی لینک زیر ببینید و انجام بدید، فقط پردازنده آندرولت نکنید و فرکانس رو به صورت دستی روی 4 هسته فعال  4 گیگاهرتز قرار بدید.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54329

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

9h2ustiqcnw7vqds75qy.jpg

دقیقا از کجای برنامه باید فرکانس رو دستی بزارم روی 4 گیگاهرتز؟

لینک به دیدگاه

9h2ustiqcnw7vqds75qy.jpg

دقیقا از کجای برنامه باید فرکانس رو دستی بزارم روی 4 گیگاهرتز؟

تیک BD Prochot رو بردارید.

تیک Set Multiplier رو بزنید و مقدار رو روی 40 قرار بدید.

روی FIVR کلیک کنید.

سمت چپ پایین

تیک اورکلاک رو بزنید

تمامی مقادیر روی 40 قرار بدید.

بازی رو اجرا کنید و این برنامه رو نبندید

نتیجه رو اعلام کنید.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

عزیز تفاوتی نکرد! 

توی بایوس روی 4000 هستش ولی توی ویندوز روی 800!

اوه درست شد . پستتون رو که ویرایش کردین متوجه نشدم. درست شد تشکر

دقیقا برای چی این مشکل پیش اومد؟

لینک به دیدگاه

عزیز تفاوتی نکرد! 

توی بایوس روی 4000 هستش ولی توی ویندوز روی 800!

اوه درست شد . پستتون رو که ویرایش کردین متوجه نشدم. درست شد تشکر

دقیقا برای چی این مشکل پیش اومد؟

نگاه کنید احتملا تنظیمات مربوط به Power Option ویندوز بهم ریخته.

با این برنامه هم میتونید پردازنده رو اور کنید. فکر کنیم بتونید راحت 4.5 گیگاهرتز روی 4 هسته فعال اور کنید بدون افزایش ولتاژ.

لینک به دیدگاه

حقیقتش من با خود برنامه ایسوس AI Suite 3 اوور کرده بودم 20% . همه چی رو گذاشتم به عهده خودش . حالا نمیدونم کار من اشتباه بوده یا نه

الان این برنامه رو وقتی میبندم سی پی یو بر میگرده رو همون 800Mhz و وقتی باز میکنم تا 4000 باز میشه

========================================

دوست عزیز یک دنیا تشکر . مشکل همون Power Option خود ویندوز بود! رفته بود رو حالت Power Saver! حالا چطوری خودمم نمیدونم! یک دنیا تشکر 

یا علی

لینک به دیدگاه

حقیقتش من با خود برنامه ایسوس AI Suite 3 اوور کرده بودم 20% . همه چی رو گذاشتم به عهده خودش . حالا نمیدونم کار من اشتباه بوده یا نه

الان این برنامه رو وقتی میبندم سی پی یو بر میگرده رو همون 800Mhz و وقتی باز میکنم تا 4000 باز میشه

احتمالا همین برنامه شاید کلاک رو میاره پایین!

شما اول باید تنظایمات Power Option رو چک کنید:

mo5f_2.jpgy1cp_3.jpg

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام روز خوش

خودت رو خیلی عذاب نده . تمام دیتا های مهم اعم از محیط دسکتاپ-داکیومنت-سیو بازی ها-پوشه دانلود  رو بردارید و سیستم ریستور کنید

بر میگرده به تاریخ اخرین نصب یا انیستالی که انجام دادید

که قطغا زمانی خواهد بود که ذکر میکنید سیستم عالی کار میکرد. اگه با برگشت به این تاریخ همچنان سیستم مشکل داشت شما به سراغ تست سخت افزار ها برید

آخه چرا؟ اوه مای گاد منفی :D  :D  :D

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام روز خوش

خودت رو خیلی عذاب نده . تمام دیتا های مهم اعم از محیط دسکتاپ-داکیومنت-سیو بازی ها رو بردارید و سیستم ریستور کنید

بر میگرده به تاریخ اخرین نصب یا انیستالی که انجام دادید

که قطغا زمانی خواهد بود که ذکر میکنید سیستم عالی کار میکرد. اگه با برگشت به این تاریخ همچنان سیستم مشکل داشت شما به سراغ تست سخت افزار ها برید

آخه چرا؟ اوه مای گاد منفی :D  :D  :D

والا ما منفی ندادیم  :D  هر چی مثبت بود دادیم برای امروز دیگه تموم شد . خدا رو شکر حل شد عزیز مشکل Power Setting بود  @};-

احتمالا همین برنامه شاید کلاک رو میاره پایین!

شما اول باید تنظایمات Power Option رو چک کنید:

mo5f_2.jpgy1cp_3.jpg

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

حل شد دوست عزیز یک دنیا تشکر.  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...