رفتن به مطلب

نحوه تغییر ورودی و خروجی صدای مادربورد

Rai30
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مادربورد دارم سوکت خروجی صدای همون سبز رنگ که صدا میده بیرون شکسته و فکر میکنم دلیل صدا نداشتن سیستم بخاطر همین شکستن باشه
حالا میتونم صدارو از یه رنگ سوکت دیگه بگیرم؟
مثلا از آبی؟
کسی روشی داره چگونه تغییرشون بدم؟
ممنون

مدل بورد هم Giga G31m

لینک به دیدگاه

سلام

اول یه سوال میخای اسپیکر وصل کنی یا هدفون؟ اگه اسپیکر دو کاناله (استریو) یا بالاتر؟

لینک به دیدگاه

سلام

اول یه سوال میخای اسپیکر وصل کنی یا هدفون؟ اگه اسپیکر دو کاناله (استریو) یا بالاتر؟

اسپیکر معمولی بعضی وقتام هدفون

کلا کار بکنه و صدا بده

لینک به دیدگاه

شما وقتی کامپوتر روشنه اگه فیش اسپیکرو بزنی به هر کدوم از پورتهای صدا، Realtek HD Audio Manager باید یه کادر بازکنه و ازت بپرسه که چی وصل کردی. شما اگه اسپیکر وصل کردی Front Speaker رو بزن اگه هدفونه هدفونو انتخاب کن

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

شما وقتی کامپوتر روشنه اگه فیش اسپیکرو بزنی به هر کدوم از پورتهای صدا، Realtek HD Audio Manager باید یه کادر بازکنه و ازت بپرسه که چی وصل کردی. شما اگه اسپیکر وصل کردی Front Speaker رو بزن اگه هدفونه هدفونو انتخاب کن

نمیشه عزیز مثل مادربوردای قدیم نیست تا فیش صدا وصل میکردیم Realtek باز میشد

اما نمیشه هیچ چیزی نمیاد

لینک به دیدگاه

Realtek HD Audio Manager که نصبه درسته؟ اسپیکرو وصل کن، Realtek HD Audio Manager رو باز کن، باید پورتا رو نشون بده (اگه درایور جدیدش تغییر نکرده باشه) بعد روی پورتی که اسپیکرو وصل کردی کلیک راست کن، Retasking رو انتخاب کن.

لینک به دیدگاه

Realtek HD Audio Manager که نصبه درسته؟ اسپیکرو وصل کن، Realtek HD Audio Manager رو باز کن، باید پورتا رو نشون بده (اگه درایور جدیدش تغییر نکرده باشه) بعد روی پورتی که اسپیکرو وصل کردی کلیک راست کن، Retasking رو انتخاب کن.

این Realtek HD audio Manager کجاست دقیقا؟

با وصل کردن فیش بالا نمیاد

لینک به دیدگاه

سلام، من قبلا مادربردم گیگابایت بود که میشد تغییر داد، اما سیستم جدیدم که ایسوزِ ، خروجی هاش قابل تغییر نیست، شما برو تو تنظیمات و روی خروجی ها مثلا آبی کلیک کن، ببین پنجره برای انتخاب میاد؟

لینک به دیدگاه

سلام، من قبلا مادربردم گیگابایت بود که میشد تغییر داد، اما سیستم جدیدم که ایسوزِ ، خروجی هاش قابل تغییر نیست، شما برو تو تنظیمات و روی خروجی ها مثلا آبی کلیک کن، ببین پنجره برای انتخاب میاد؟

نیست عزیز

اصلا realtek بالا نمیاد تنظیماتش نمیدونم کجاست

ok شد ممنون از دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...