رفتن به مطلب

**قابلیت Trace Free جایگزین تاخیر زیاد نمایشگر های ips**

Big_Boss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

امروز داشتم مقاله ای راجع به asus pb278q میخوندم گفتم با شمام در میون بزارم.

همونطورکه میدونید این مانیتور پنل pls پیشرفته تر شده ips هست بخاطر همین تاخیر 5ms GTG-gray to gray رو داره برای همین ایسوس اومده یک قابلیت گذاشته که باعت جبران اون تاخیر میشه.

در عکس زیر مشاهده میکنید که Trace Freeدر قسمت image مانیتور قرار داره و شما میتونید دستی اونو تنظیم کنید:

shdue425i6h0w12jovh2.jpg

خوب حالا میپردازیم به بررسی تاثیر تنظیمات در تاخیر ماینتور:

h86wloyn28up6sxz0b93.jpg

خوب همونجور که در بالا میبینید در ست کردن روی عدد 40 ما تونستیم تاخیر رو به مرز 1ms برسونیم و توی ips یعنی معجزه!

این صفحه نمایش با استفاده از آزمون تعقیب و گریز در PixPerAn، کمی از نرم افزار را برای تلاش برای تعیین کمیت تفاوت در پاسخ شرایط واقعی بین مانیتورهای مورد آزمایش قرار داده.

به عنوان یک یادآوری، یک سری از تصاویر بر روی بالاترین سرعت شاتر گرفته شده و مقایسه شده است. تصاویر بالا از بهترین نمونه مورد از روی صفحه نمایش با تنظیم، trace free در هر سطح می باشد. شروع با تنظیم در 0 هیچ سایه اندازی آشکار وجود دارد اگر چه برخی تاری حرکت قابل توجه که کاملا تلفظ شد وجود دارد. شما به عنوان حرکت در تنظیم 20 می توانید با چشم غیر مسلح ببینید که تاری وجود دارد که تا حدودی کاهش می یابد، و تصویر متحرک واضح تر می شود. یک محیط از 40 یکی دیگر از بهبود آشکار نشان می دهد و بسیاری از تاری حرکت در حال حاضر حذف شده است، بازده یک تصویر صاف و تیز را نشان داده

امید وارم براتون مفید بوده باشه.

ترجمه: خودم

ویرایش شده توسط Aggressive
لینک به دیدگاه

آفرین. آفرین :clapping: :clapping: :clapping:

ممنون از توجه شما

اگر دوستان یاری کنند مطالب بیشتری راجع به تکنلوژی مخصوصا گیمینگ میزارم

لینک به دیدگاه

سلام.داداش عکس ها لود نمی شود برای من

ویرایش شده توسط dotsis
لینک به دیدگاه

سلام.داداش عکس ها لود نمی شود برای من

راست کلیک کن open image in new tab رو بزن بعد دو بار رفرش کن حل میشه

لینک به دیدگاه

post-4233-0-11629700-1456152433_thumb.jpg

البته 1 نمیشه. این یکی از خوبیهای این مانیتور هست.

البته این مورد شانسی بوده. چون اگه به ریویو های دیگه توجه کنی حتی مانیتور های گیمینگ 3 میلیونی هم با trace free 40 نمی تونند مثل پنل tn باشند. من بیشتر ریویو های اون سایت رو چک کردم و فقط اون مورد بود که خوب بود.....

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

خبر خیلی خوبی بود، من کار گرافیکی میکنم، از طرفی هم گیمر هستم، همیشه سر دوراهی بودم کهtn بخرم یا isp, خدا رو شکر تو این جدیدا هم سرعت مانیتور بالاست، هم کنتراست، هم دامنه رنگ ، درسته؟

لینک به دیدگاه

خبر خیلی خوبی بود، من کار گرافیکی میکنم، از طرفی هم گیمر هستم، همیشه سر دوراهی بودم کهtn بخرم یا isp, خدا رو شکر تو این جدیدا هم سرعت مانیتور بالاست، هم کنتراست، هم دامنه رنگ ، درسته؟

نه ربطی نداره. فقط این سری خوب بود.یعنی منظورم سری PB278q

لینک به دیدگاه

نه ربطی نداره. فقط این سری خوب بود.یعنی منظورم سری PB278q

اها، بلاخره همون رسپونس تایم هم خیلی مهم بود که ظاهراً حل شده الحمدلله
لینک به دیدگاه

این تست خوبیه برای سنجش میزان آرتیفکت، استاتر و Ghosting

http://www.testufo.com/#test=ghosting&background=000040&separation=1000&pps=1920&pursuit=0

@};-

لینک به دیدگاه

اها، بلاخره همون رسپونس تایم هم خیلی مهم بود که ظاهراً حل شده الحمدلله

بله درسته از این به بعد که ایسوس فهمیده چه قابلیت خوبیه فک کنم دیگ این قابلیتو تو ماینتورای بعدیش وسیع تر کنه تا حدی که ips بشه مانیتور گیمینگ و tn به پایان برسه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...