رفتن به مطلب

سوال در مورد جدا سازی پره های فن و چسب سیلیکون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

چند وقت پیش قصد گردگیری رادیاتور رو داشتم و رادیاتور رو باز کردم و فن هاش رو هم همین طور . توی سایت سازنده ذکر شده که پره های فن قابل جدا سازی هستن! اما چطور!؟ چطوری باز میشن!؟

سوال دومم در مورد چسب سیلیکون هستش .

موقع اسمبل کیسم زیر واتربلاک یه مربع کامل خمیر سیلیکون بسیار تمیز و صاف قرار داشت . میخوام اواخر اسفند یه تغییراتی توی کیس بدم که مجبورم بلاک رو باز کنم و متاسفانه خمیر از بین میره . 

با کمی پرس و جو شنیدم که یه همچین چسب های سیلیکونی هم هستش که به جای خمیر میشه زد و تمیز تر هستش نسبت به خمیر! آیا چنین چیزی وجود داره؟

با تشکر

یا حق

لینک به دیدگاه

چسب سیلیکن همینجور که از اسمش معلومه چسبه . واسه گذاشتن همیشگی هیت سینک روی قطعات الکترونیکی استفاده میشه.

در مورد فن هم یه سرچی درمورد فنتون انجام بدین. اگه از مدلای مدرن باشه ! با گرفتن وسط پره ها( جایی که پره ها به استوانه محور متصل شده) و کشیدن اون به بیرون از جاش بیرون میاد . مواظب باش پره هارو فشار ندی که شاهد شکستنشون نباشی

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

والا دوست عزیز هیچ چیزی توی نت پیدا نکردم در موردش!

Design_05.jpg

Detachable fan impeller with the function of recruited lubricating oil, greatly extend the lifetime.

این مدل هستش دقیقا

چسب سیلیکون رو میشه عین خمیر سیلیکون راحت گیر آورد؟ مثل خمیر سیلیکون تنوع و کارایی هاشون متفاوته؟

لینک به دیدگاه

اصلا فکر استفاده چسب سیلیکن رو نکن. تنوع من ندیدم که بگمت. درمورد کارایش هم نمیدونم. فقط دیدم رو هیت سینک هایی میزنن و میزارن رو برخی ای سی ها که بتونه حرارتشو دفع کنه. این چسب سلیکن وقتی چسبید دیگه جدا کردنش خیلی خیلی سخته. من نمیدونم چرا میخواهین روی سی پیو چسب سیلیکن بزنید.خمیر سیلیکن cf3 یا z9یا z5 بزنید . واقعا کارایی خوبی داره.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

چسب سیلیکون نزنیدا باید خمیر مخصوص سی پی یو باشه تا حالا کسی فکر نکنم روی سی پی یو زده باشه ولی شما نمیخواد که خمیر رو روش بچلونی یک نقطه ی کوچیک که حدودا یک چهارم خمیر مصرف بشه بعد پخشش هم نمیخواد بکنی بلاک رو که میزاری روش بر اثر بلاک خودش پخش میشه اگه خیلی وسواس دارید به این قضیه یک کارت بردارید و آروم نقطه رو به یک دایره ی کوچیک تبدیل کنید دیگه تموم شد

راجب فن ها اطلاعی ندارم ولی توی یوتیوب سرچ کنید میاره براتون توی بررسی های نوع خنک کننده ی شما در یوتیوب نشون میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...