رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید یک عدد هارد تنها برای نصب ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها خوبین..

من یه هارد 250 گیگ سامسونگ دارم که موقع بالا اومدن ویندوز 10 به شدت طول میکشه و چون هارد دیگم برای دیتاست نمیشه رو اونا نصب کنم.این مشکل هم هست که ارور رید و رایت رو چهار الی 5 بار در روز نشون میده و میدونم که عمر هارد یواش یواش داره تموم میشه.

حالا دوستان بهم بگینکه از بین هادرهای زیر کدوم بهتره برای خرید...بودجم هم زیر 100 تومن هستش

1خرید هارد کارکرده ساتا خور سالم با ظرفیت 500 گیگ یا 1000 گیگ از برند وسترن دیجیتال یا توشیبا و یا سیگیت

2-خرید هارد ssd 85 گیگ کارکرده؟

بچه ها منتظر راهنمایی هاتون هستم

لینک به دیدگاه

خب به نظر من بستن اس اس دی روی سیتم های میان رده به بالا بازدهی خوبی داره و در وافع ارزش داره - واینکه الان یک اس اس دی 120 گیگ قیمتی بیشتر از 200 هزار تومان داره - بنظرم شما مشخصات سیستمتون رو عنوان کنین شاید بهتر بشه کمک کرد 

ویرایش : 

اگر سیستمتون همون سیستم امضا هست - جوابگوی اس اس دی هستش - فقط اگر قصد خرید یکی از این دو ( اس اس دی - هارد ) رو دارید بیشنهاد میکنم اول هارد رو بخرید چون اس اس دی با ظرفیت بالا قیمت بالایی هم داره ! 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

اگه سرعت برای تون مهم نیست ssd کار کرده نگیرید

عمر ssd با خوندن و نوشتن زیاد کم میشه و اینکه ssd 85 نداریم 64 گیگ ها هم عمرخودشون کردن

ویرایش شده توسط Veyron
لینک به دیدگاه

خب به نظر من بستن اس اس دی روی سیتم های میان رده به بالا بازدهی خوبی داره و در وافع ارزش داره - واینکه الان یک اس اس دی 120 گیگ قیمتی بیشتر از 200 هزار تومان داره - بنظرم شما مشخصات سیستمتون رو عنوان کنین شاید بهتر بشه کمک کرد 

ویرایش : 

اگر سیستمتون همون سیستم امضا هست - جوابگوی اس اس دی هستش - فقط اگر قصد خرید یکی از این دو ( اس اس دی - هارد ) رو دارید بیشنهاد میکنم اول هارد رو بخرید چون اس اس دی با ظرفیت بالا قیمت بالایی هم داره ! 

اگه سرعت برای تون مهم نیست ssd کار کرده نگیرید

عمر ssd با خوندن و نوشتن زیاد کم میشه و اینکه ssd 85 نداریم 64 گیگ ها هم عمرخودشون کردن

مشخصات سستم فعلیم رو توی قسمت امضام آپدیت نکردم البته یک قسمتش رو که در پایین جدیدش رو براتون مینویسم (تنها گرافیکم تغییر کرده)

Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz

Cooling : Deepcool Gammax 200

Motherboard: ASRock G41M-VS3

Main Memory : 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz / 6-6-6-15

Graphics Card: Nvidia Gtx 660 TI OC

Power Supply : Cooler Master  Elite V2 550W

Keyboard Mouse : Razer Tarantula - Farassoo Fom-2210

Operation System : Windows 10 Enterprise 64 Bit

بچه ها من سرعت برام مهم هستش ولی نه دیگه تا اون حد...تا حدی که بشه کاراهای روزمره و همینطور گیم رو انجام داد باهاش برام کفایت میکنه...

من الان هادر برای ارشیو دارم اصلا مشکلی از ای جهت ندارم اما برای نصب ویندوز و برنامه چرا این مشکل رو دارم چون بعضی موقع حتی 2 دقیقه هم طول میکشه ویندوز بیاد بالا! به همین خاطر میخوام یه هارد ساتا خور بخرم دست دوم یا ssd حالا قیمتشم گفتم زیر 100 تومن باشه که شما هم محبت کردین قیمتا رو گفتین...ولی بنظرتون بهترین کار چیه من انجام بدم یه هارد ساتاخور بخرم گر اره که برندش رو بگین... اگر ssd بخوام بخرم اصلا زیر 100 تومن پیدا میشه !؟ مدلهای 64 گیگی از چه لحاظ عمر خودشون رو کردن یعنی اصلا ارزش ندارن بخرم!؟

لینک به دیدگاه

اس اس دی ها نسبت به قیمت کارایی دارن یعنی اگه شما با اس اس دی 850 سامسونگ ظرفیت 250 گیگ ویندوز ده رو در 4 ثانیه لود کنی قطعا با اس اس دی 64 گیگ اینکار رو نمیتونید انجام بدید - بنظر بهتره که هارد بخرید چون هارد 500 گیگ با اس اس دی 64 گیگ تفاوت چندانی تو لود ویندوز نداره ولی هارد باز ظرفیت بیشتری داره - ولی اگه با افزایش بودجه اس اس دی 120 گیگ سامسونگ بخرید فکر میکنم با توجه به سیستمتون بوت تایم شما کمتر از 20 ثانیه بشه ! ( البته بستگی به برنامه های استارت اب هم داره ) من خودم با اس اس دی 120 گیگ plextor بایوس تایمم 4 ثانیست ! و اینکه اس اس دی 120 برای ریختن ویندوز و بازی همزمان فکر میکنم کم باشه ! 

لینک به دیدگاه

مرسی بابت توضیحاتون

پس یدونه هارد 500 ساتا خور بخرم سنگین ترم!

حالا

سیل عظیمی از برندها اینجا من دارم برند وسترن گرین فتوشیباف سیگیت و... کدوم رو پیشنهاد میکنن

لینک به دیدگاه

مشخصات سستم فعلیم رو توی قسمت امضام آپدیت نکردم البته یک قسمتش رو که در پایین جدیدش رو براتون مینویسم (تنها گرافیکم تغییر کرده)

Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz

Cooling : Deepcool Gammax 200

Motherboard: ASRock G41M-VS3

Main Memory : 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz / 6-6-6-15

Graphics Card: Nvidia Gtx 660 TI OC

Power Supply : Cooler Master  Elite V2 550W

Keyboard Mouse : Razer Tarantula - Farassoo Fom-2210

Operation System : Windows 10 Enterprise 64 Bit

بچه ها من سرعت برام مهم هستش ولی نه دیگه تا اون حد...تا حدی که بشه کاراهای روزمره و همینطور گیم رو انجام داد باهاش برام کفایت میکنه...

من الان هادر برای ارشیو دارم اصلا مشکلی از ای جهت ندارم اما برای نصب ویندوز و برنامه چرا این مشکل رو دارم چون بعضی موقع حتی 2 دقیقه هم طول میکشه ویندوز بیاد بالا! به همین خاطر میخوام یه هارد ساتا خور بخرم دست دوم یا ssd حالا قیمتشم گفتم زیر 100 تومن باشه که شما هم محبت کردین قیمتا رو گفتین...ولی بنظرتون بهترین کار چیه من انجام بدم یه هارد ساتاخور بخرم گر اره که برندش رو بگین... اگر ssd بخوام بخرم اصلا زیر 100 تومن پیدا میشه !؟ مدلهای 64 گیگی از چه لحاظ عمر خودشون رو کردن یعنی اصلا ارزش ندارن بخرم!؟

دوست عزیز ssd مقدار read / write ش کنتور میندازه و این مقدار روی عمرش تاییر داره چون ذخیره سازی تو ssd با هارد معملولی متفاوته

این مال خودمه

post-7640-0-03657300-1456167393_thumb.png

3100 ساعت کار کرده 2760 گیگ مجموع read / write هست

قبلش یه دونه 64 گیگ داشتم حدود 45 هزار گیگ کار کرده بود و گهگاهی بلواسکرین میداد و سیستم ریست میشد مجبور شدم عوض کنم

پیشنهاد میکنم یه مقدار بودجه رو افزایش بدین و به برند ارزون ولی اکبند بگیرید

مثل این

VIKING 120GB SATA III 2.5 SSD HARD

اس اس دی ها نسبت به قیمت کارایی دارن یعنی اگه شما با اس اس دی 850 سامسونگ ظرفیت 250 گیگ ویندوز ده رو در 4 ثانیه لود کنی قطعا با اس اس دی 64 گیگ اینکار رو نمیتونید انجام بدید - بنظر بهتره که هارد بخرید چون هارد 500 گیگ با اس اس دی 64 گیگ تفاوت چندانی تو لود ویندوز نداره ولی هارد باز ظرفیت بیشتری داره - ولی اگه با افزایش بودجه اس اس دی 120 گیگ سامسونگ بخرید فکر میکنم با توجه به سیستمتون بوت تایم شما کمتر از 20 ثانیه بشه ! ( البته بستگی به برنامه های استارت اب هم داره ) من خودم با اس اس دی 120 گیگ plextor بایوس تایمم 4 ثانیست ! و اینکه اس اس دی 120 برای ریختن ویندوز و بازی همزمان فکر میکنم کم باشه ! 

دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی؟

کجا ssd64 مثل هارد 500 ه؟

بنده خودم 64 داشتم و سرعش بالای 500 مگ بوده الانم 850 پرو دارم تفاوت انچنانی تو سرعت ندارن

هارد معمولی نهایت سرعتش 180 ه که اینم خیلی از هارد ها ندارن

مورد بعدی جدا از سرعت زمان اکسس تایم هست که توssd میلی ثانه ای هست ولی هارد معمولی بالای 10 ثاینه هست

ویرایش شده توسط Veyron
لینک به دیدگاه

دوست عزیز ssd مقدار read / write ش کنتور میندازه و این مقدار روی عمرش تاییر داره چون ذخیره سازی تو ssd با هارد معملولی متفاوته

این مال خودمه

attachicon.gifSSDLife.png

قبلش یه دونه 64 گیگ داشتم حدود 45 هزار گیگ کار کرده بود و گهگاهی بلواسکرین میداد و سیستم ریست میشد مجبور شدم عوض کنم

مثل این

بنده خودم 64 داشتم و سرعش بالای 500 مگ بوده الانم 850 پرو دارم تفاوت انچنانی تو سرعت ندارن

مورد بعدی جدا از سرعت زمان اکسس تایم هست که توssd میلی ثانه ای هست ولی هارد معمولی بالای 10 ثاینه هست

ممنونم از توضیحاتتون...ولی من پول 17 تومن ندارم که بتونم بخرم...بنظرتون همین مدلش اما دست دومش رو ببگیرم بازم ارزشی نداره چون بودجم کمه در حال حاضر بیش از 100 ندارم:(

لینک به دیدگاه

ممنونم از توضیحاتتون...ولی من پول 17 تومن ندارم که بتونم بخرم...بنظرتون همین مدلش اما دست دومش رو ببگیرم بازم ارزشی نداره چون بودجم کمه در حال حاضر بیش از 100 ندارم:(

اگه میخواید دسته دو بگیرید زیاد کار نکرده باشه به اون مقدار رید و رایت توجه کنید

Sent from my MI 3W using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اگه میخواید دسته دو بگیرید زیاد کار نکرده باشه به اون مقدار رید و رایت توجه کنید

ممنون...یه سوال دیگه

هارد وسترن بلو برای نصب ویندوز هم سرعتش جواب میده مثلا ssd اونطور که میگن زیر 5 ثانیه هست با این وسترن بلو 15 ثانیه رو دیگه میتونم بگیرم درسته؟(لفطا دقیق جواب بدین بهم چون این موضوع انتخابم رو برای خرید هارد ساتا دو وسترن بلو نهایی میکنه) یا اگر هارد ساتا خور سیگیت خوبه یا توشیبا این رو هم بگین ؟

لینک به دیدگاه

ممنون...یه سوال دیگه

هارد وسترن بلو برای نصب ویندوز هم سرعتش جواب میده مثلا ssd اونطور که میگن زیر 5 ثانیه هست با این وسترن بلو 15 ثانیه رو دیگه میتونم بگیرم درسته؟(لفطا دقیق جواب بدین بهم چون این موضوع انتخابم رو برای خرید هارد ساتا دو وسترن بلو نهایی میکنه) یا اگر هارد ساتا خور سیگیت خوبه یا توشیبا این رو هم بگین ؟

من وسترن استفاده نکردم همیشه سیگیت داشتم

ولی هارد معمولی هم فکر نکنم بیشتر ۱۵ ثاینه بشه

البته لود ویندوز همش سرعت هارد نیست چیزای دیگه هم دخیل هستن نمیشه قطعی نظر داد

لینک به دیدگاه

این مال خودمه

attachicon.gifSSDLife.png

مثل این

نکته اول : این گفته ی خود استارتر محترم هستش : بچه ها من سرعت برام مهم هستش ولی نه دیگه تا اون حد...تا حدی که بشه کاراهای روزمره و همینطور گیم رو انجام داد باهاش برام کفایت میکنه. 

نکته دوم : با توجه به بودجه استارتر محترم من هارد رو بیشنهاد دادم !

نکته ی سوم : سرعت و بایداری اس اس دی کاملا بستگی به کنترلر داره و اس اس دی های 64 گیگ غالبا برای ارزان تمام شدن قیمتشون برای مشتری کنترلرر های متوسط ای دارند که با افزایش حجم انها سرعت لودشون بایین میاد - البته هستند اس اس دی های ظرفیت بایینی که کنترلر های خوبی دارند و به همون نسبت قیمتشون هم بالاست ! بعلاوه اگر استارتر محترم اس اس دی 64 با کنترلرر مارول هم بخرند باز حداکثر 64 گیگ ظرفیت دارند که اگر از این حجم گرفته شده توسط ویندوز و درایور هارو کم کنید چیز زیادی باقی نمیونه - بعلاوه اس اس دی تو گیم تفاوت فاحشی با هارد سالم تو گیم نداره - اما تو نرم افزار های تخصصی و لود ویندوز 100 در 100 ! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...