رفتن به مطلب

قطعات زیر رو با چه قیمتی بفروشم؟؟ و چی به جاش بخرم ؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من می خواستم بعد از عید سیستم رو بفروشم و به سوکت X99 برم اما نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم 

خوب اولین سوال : من قطعات زیر را که دسته 2 هستن رو با چه قیمتی بدم برن 

asus z87 sabertooth این مادربرد فقط باکس هستش یعنی از این هایی که یه جعبه ی سفید داره و خود برد و یه محافظ ای او داره توش و همین ( خودم 750 خریدم ) 

4770k همراه با جعبه و فن استوک اورکلاک شده ( 1050 خردیم ) 

12 گیگ رم 1333 خیلی بد هست نه  =))

خوب این هم قطعات 

فکر کنم بشه باهاش حداقل یه cpu خرید نه  :-?

اما درباره ی خرید سوکت جدید 

1800 دارم الان و بعد از فروش سیستم سوکت جدید رو تهیه می کنم و اگر بتوانم کلش رو 1400 بدم بره پس روی هم 3200 برام می ماند 

پس یه سیستم پیشنهاد بدهید با 3200 ترجیح می دهم تا 3000 بیشتر خرج نکنم 

اما دلیل تغییر سوکت من

با همین 4770k توی مدلینگ و اینکود کردن اصلا مشکلی ندارم ولی هنگام رکورد کردن مشکل دارم 

من از برنامه ی Open Broadcaster Software استفاده می کنم برای رکورد بازی و بیت ریت رکورد هم کم کم باید روی 7000 باشه و همین موضوع سی پی یو رو تا 60 درصد لود می کنه و خود بازی ها هم بیشترشون تا 60 سی پی یو رو لود می کنن و توی بازی ها باعث لگ شدید می شه و ویدیوی ضبط شده هم حتی لگی هست 

و برنامه رو هم نمی تونم عوض کنم چون میکروفن به برنامه ی adobe audition وصل هست و adobe audition به obs وصل هست تا صدای رکورد شده ای بدون نویز رو به من بده 

به همین دلیل دارم کوچ می کنم 

خوب پس دوستان لطفا یه سیستم شامل مادربرد - رم - سی پی یو پیشنهاد بدهید بقیه سیستم خیلی قوی هست به چیزی نیاز ندارم  :)

رم حتما 16 باشه لطفا و سیستم هم یکمی اور می شه ( واتر کولر هم برای cpu موجود هست ) 

با تشکر از همه 

لینک به دیدگاه

سلام به نظر من یک core i7 5820 بگیر با یک x99 Gigabyte gaming 5p 99 رم هم میتونی gskill trident z 3200 بگیری 16 گیگ

لیکویید کولینگ هم که باسه تو خیلی خوب هست حیف به من نفروختیش

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

سلام به نظر من یک core i7 5820 بگیر با یک x99 Gigabyte gaming 5p 99 رم هم میتونی gskill trident z 3200 بگیری 16 گیگ

لیکویید کولینگ هم که باسه تو خیلی خوب هست حیف به من نفروختیش

فکر نکنم در کل بیشتر از 32 گیگ رم نیاز داشته باشی پس میتونی کیت 4*4 بگیری ولی آگه میتونی بیشتر لازم میشه کیت 8*2 بگیر

موفق باشی

خیلی ممنون درباره ی قیمت قطعات دسته 2 نظری دارید 

هنوز یه دونه بلاک دارم 180 اگر خواستی من در خدمت هستم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگر خواستی من اینارو موجود دارم با قطعات خودت هم تعویض می کنم خواستی پخ بده

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=50108

لینک به دیدگاه

قیمت سی پی یو و مادربورد رو نمیدونم داداش ولی آگه مادربورد 500 تومن بشه و cpu بشه 950 تومن یعنی نو بشه 1450 تومن به نظرم cpu هم نمیتونی بخری بزار مزایده حدود 1.200 بزار بعدا مشتری آومد گفت تخفیف یک تخفیف بده

لینک به دیدگاه

درود

1.‏ دوست عزیز، خودتون میگید پردازنده در بازی به لود 60% رسید و بعد میگید کم آورد!؟

این پردازنده و حتی i7‎ ‎6700k‏ از دوستان شنیدم و دیدم که در بازیها به همین حدودا در لود بازیها درگیر میشه و کاملا طبیعی هست و کم نیاورده!

2.‏ طبق اطلاعاتی که راجب پلتفرم X99 دارم و از آقا علی ( OC Formula‏ ‏) که اورکلاکر هستند و همینطور آقا فرجام شنیدم، این پلتفرم در فرکانس رم 3000 و بالاتر استیبل نمیمونه و شما باید فرکانس رم را زیر 3000 تنظیم کنید یا اینکه رم با فرکانس پایین تر تهیه کنید!

3.‏ شما که قصد اورکلاک دارید باید مینبرد مخصوص اینکار را تهیه کنید، مینبرد X99‎ Gaming ‎5 طبق استناد به صحبت های دوستم آقا علی که تجربه کار با این مین را داشتند بایوس بسیار بدرد نخوری برای اور داره و چون خودم قصد دارم از این سوکت سیستم ببندم و از ایشون مشاوره گرفته بودم به گفتند اگر اور نکنم این مین بسیار خوبی هست ولی اصلا بایوس خوبی برای اور نداره و باگ داره و در اور استیبل نمیشه پردازنده!

ایشون بعد از چند روز مینبر Giga X99‎ SOC Champion‏ تست کردند و به بنده گفتم بایوس بسیار بهتری نسبت به مین های قبلی دارد ( یعنی این مین ها ‏Giga x99‎ gaming ‎5‎ ‎‎& Giga x99‎ SOC Force‏ ‏) و به بنده پیشنهاد دادند که بنده هم این مین پیشنهاد میدم.

پس سیستم پیشنهادی بنده شد اینها.

Cpu: I7 5820K

Mb: Gigabyte X99 SOC Champion

Ram: ..... 2x8g 2800Mhz ‎

مدل رم زیاد فرقی نمیکنه، گذاشتم به انتخاب خودتون.

‏*‏************************

قیمت قطعات سیستم قبل شما به نظر من.

Cpu: 700~750t

Mb: 500~580t

Ram: 120t

نکته: کلا برای مشاور بستن سیستم X99 بهتر برید سراغ اورکلاکر های حرفه ای فروم که دستشون چندین بار به این قطعات خورده باشه.

موفق باشید.

راستی برای این دو عدد رم 8 گیگ پیشنهاد دادم چون اون مینبر 4 شکاف رم بیشتر نداره و جا برای ارتقاء گذاشتم.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

من می خواستم بعد از عید سیستم رو بفروشم و به سوکت X99 برم اما نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم 

asus z87 sabertooth این مادربرد فقط باکس هستش یعنی از این هایی که یه جعبه ی سفید داره و خود برد و یه محافظ ای او داره توش و همین ( خودم 750 خریدم ) 

خوب این هم قطعات 

1800 دارم الان و بعد از فروش سیستم سوکت جدید رو تهیه می کنم و اگر بتوانم کلش رو 1400 بدم بره پس روی هم 3200 برام می ماند 

اما دلیل تغییر سوکت من

با همین 4770k توی مدلینگ و اینکود کردن اصلا مشکلی ندارم ولی هنگام رکورد کردن مشکل دارم 

من از برنامه ی Open Broadcaster Software استفاده می کنم برای رکورد بازی و بیت ریت رکورد هم کم کم باید روی 7000 باشه و همین موضوع سی پی یو رو تا 60 درصد لود می کنه و خود بازی ها هم بیشترشون تا 60 سی پی یو رو لود می کنن و توی بازی ها باعث لگ شدید می شه و ویدیوی ضبط شده هم حتی لگی هست 

و برنامه رو هم نمی تونم عوض کنم چون میکروفن به برنامه ی adobe audition وصل هست و adobe audition به obs وصل هست تا صدای رکورد شده ای بدون نویز رو به من بده 

خوب پس دوستان لطفا یه سیستم شامل مادربرد - رم - سی پی یو پیشنهاد بدهید بقیه سیستم خیلی قوی هست به چیزی نیاز ندارم  :)

رم حتما 16 باشه لطفا و سیستم هم یکمی اور می شه ( واتر کولر هم برای cpu موجود هست ) 

با تشکر از همه 

سلام علی اقا

قیمت قطعات:

mb:450

cpu:850

ram:3*45

total:1435

البته قیمتها تقریبی هستش و قیمت دقیق رو از لیون بگیر.

اینم سیستم پیشنهادی:

ezse12dppebmb8i1ozt.jpg

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

درود

1.‏ دوست عزیز، خودتون میگید پردازنده در بازی به لود 60% رسید و بعد میگید کم آورد!؟

این پردازنده و حتی i7‎ ‎6700k‏ از دوستان شنیدم و دیدم که در بازیها به همین حدودا در لود بازیها درگیر میشه و کاملا طبیعی هست و کم نیاورده!

2.‏ طبق اطلاعاتی که راجب پلتفرم X99 دارم و از آقا علی ( OC Formula‏ ‏) که اورکلاکر هستند و همینطور آقا فرجام شنیدم، این پلتفرم در فرکانس رم 3000 و بالاتر استیبل نمیمونه و شما باید فرکانس رم را زیر 3000 تنظیم کنید یا اینکه رم با فرکانس پایین تر تهیه کنید!

3.‏ شما که قصد اورکلاک دارید باید مینبرد مخصوص اینکار را تهیه کنید، مینبرد X99‎ Gaming ‎5 طبق استناد به صحبت های دوستم آقا علی که تجربه کار با این مین را داشتند بایوس بسیار بدرد نخوری برای اور داره و چون خودم قصد دارم از این سوکت سیستم ببندم و از ایشون مشاوره گرفته بودم به گفتند اگر اور نکنم این مین بسیار خوبی هست ولی اصلا بایوس خوبی برای اور نداره و باگ داره و در اور استیبل نمیشه پردازنده!

ایشون بعد از چند روز مینبر Giga X99‎ SOC Champion‏ تست کردند و به بنده گفتم بایوس بسیار بهتری نسبت به مین های قبلی دارد ( یعنی این مین ها ‏Giga x99‎ gaming ‎5‎ ‎‎& Giga x99‎ SOC Force‏ ‏) و به بنده پیشنهاد دادند که بنده هم این مین پیشنهاد میدم.

پس سیستم پیشنهادی بنده شد اینها.

Cpu: I7 5820K

Mb: Gigabyte X99 SOC Champion

Ram: ..... 2x8g 2800Mhz ‎

مدل رم زیاد فرقی نمیکنه، گذاشتم به انتخاب خودتون.

‏*‏************************

قیمت قطعات سیستم قبل شما به نظر من.

Cpu: 700~750t

Mb: 500~580t

Ram: 120t

نکته: کلا برای مشاور بستن سیستم X99 بهتر برید سراغ اورکلاکر های حرفه ای فروم که دستشون چندین بار به این قطعات خورده باشه.

موفق باشید.راستی برای این دو عدد رم 8 گیگ پیشنهاد دادم چون اون مینبر 4 شکاف رم بیشتر نداره و جا برای ارتقاء گذاشتم.

اشتباه متوجه شدید ایشون ریکورد میکنن گیم پلیشون رو

این باعث میشه که سی پی یو مشکل پیدا کنه و لگ بندازی بخاطر لود بالا

لینک به دیدگاه

بله، مثل اینکه اشتباه متوجه شدم.

واگر نه اون پردازنده که به این راحتیا کم نمیاره!

لینک به دیدگاه

عزیز برای ریکورد بازی چرا از shadow play انویدیا استفاده نمیکنید ؟ اون لگ هم کاملا از بین میره

لینک به دیدگاه

عزیز برای ریکورد بازی چرا از shadow play انویدیا استفاده نمیکنید ؟ اون لگ هم کاملا از بین میره

توضیح دادم با دقت بخوانید 

و حجم فایل هم هست obs نیم ساعت رو 1.5 گیگ بیشتر نمی کنه در صورتی شدو خیلی خیلی زیاد می شه دقیق نمی دونم 

تازه کیفیت obs خیلی بیشتر تر هست 

بله، مثل اینکه اشتباه متوجه شدم.

واگر نه اون پردازنده که به این راحتیا کم نمیاره!

نه خدایش 4770k تا 4 سال دیگه هم جواب می ده ولی برای رکورد مثل این هست که 2 تا بازی رو هم زمان اجرا کنی  :wacko:

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

خوب این هم قطعات 

اما دلیل تغییر سوکت من

با تشکر از همه 

من خودم هم گیم پلی ضبط می کنم گاهی پیشنهاد می کنم یه بار از برنامه ی D3DGear استفاده کنید.

یه سوال : سایت آپارات فیلم هاش 30 فریم بر ثانیه هستش کلا؟و مثل اینکه 720 بیشتر نداره...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

من خودم هم گیم پلی ضبط می کنم گاهی پیشنهاد می کنم یه بار از برنامه ی D3DGear استفاده کنید.

یه سوال : سایت آپارات فیلم هاش 30 فریم بر ثانیه هستش کلا؟و مثل اینکه 720 بیشتر نداره...

تست کردم عزیز به پای obs نمی رسه و خوبی obs این هست که با برنامه های مختلف وصل می شه برای صدا 

برای اپارت نمی خوام برای یوتوب می خوام 

60 فرم و رزولوشن 2k 

لینک به دیدگاه

تست کردم عزیز به پای obs نمی رسه و خوبی obs این هست که با برنامه های مختلف وصل می شه برای صدا 

برای اپارت نمی خوام برای یوتوب می خوام 

60 فرم و رزولوشن 2k 

اون رو کلا پرسیدم...ضمن اینکه من با OBS کار نکردم اما ویدئو هایی که با D3D Gear ضبط می کنم FullHD 60 FPS و بیت ریت 46000 هستش بعدا Resize می کنم موقع ادیت( به 720 یا پایین تر)...ولی شما اگه 2K داری ضبط می کنی کلا قضیه جداست باید یه راست برید X99 الان یه 5820K بخرید تا تابستون که Broadwell-E میاد می تونید به یه 6800K یا بالاتر ارتقاع بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه سری مادربردها از جمله msi خودشون پردازنده مستقل برا BroadCast  و رکورد دارن از اونا بگیرید.

مدل دقیق اش یادم نیست اما یادمه یه پردازنده مخصوص استریم داشت.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

یه سری مادربردها از جمله msi خودشون پردازنده مستقل برا BroadCast  و رکورد دارن از اونا بگیرید.

مدل دقیق اش یادم نیست اما یادمه یه پردازنده مخصوص استریم داشت.

چه جالب بگردم ببینم چی پیدا می کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه جالب بگردم ببینم چی پیدا می کنم 

بیا عزیز پیدا کردم(احتمالاً خیلیا گفتن مگه داریم مگه میشه؟ :blink: )

Hardware streaming without FPS impact! 1080p quality with 60Mbps bitrate

streaming-engine-part1.jpg

Record and stream all of your in-game activity while enjoying your games at maximum FPS

Because X99 lacks an integrated GPU, Intel Quicksync is no longer available to help while streaming your gaming activity. MSI Streaming Engine captures video real-time through a dedicated hardware solution making sure you are free of any impact on CPU performance, where other solutions demand vital resources highly impacting FPS performance.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

بیا عزیز پیدا کردم(احتمالاً خیلیا گفتن مگه داریم مگه میشه؟ :blink: )

Hardware streaming without FPS impact! 1080p quality with 60Mbps bitrate

streaming-engine-part1.jpg

Record and stream all of your in-game activity while enjoying your games at maximum FPS

Because X99 lacks an integrated GPU, Intel Quicksync is no longer available to help while streaming your gaming activity. MSI Streaming Engine captures video real-time through a dedicated hardware solution making sure you are free of any impact on CPU performance, where other solutions demand vital resources highly impacting FPS performance.

این مورد نه http://lioncomputer.ir/product/6711/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D8%B3+%D8%A2%DB%8C+X99A+GAMING+9+ACK/#prettyPhoto[gallery1]/2/ 

قیمتش چند هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره همین مین هم داره

قیمت این بردها یه مقدار از معمولی های گیگا و ایسوس بالاتره اما ارزش داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...