رفتن به مطلب

سرویس پک نخست ویندوز ویستا در دسترس کاربران قرار گرفت

internet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

SP1 بالاخره بر روی خروجی های سایت مایکروسافت قرار گرفت تا کاربران بتوانند نسبت به دریافت و نصب آن اقدام کنند.

سرویس پک نخست ویندوز ویستا علاوه بر فایل های رفع اشکالات و بهبود امکانات، پایداری، کارایی و هماهنگ پذیری سیستم عامل ویندوز ویستا را ارتقاء می دهد.

همچنین بر طبق گزارش های پیشین چندین پروسه استاندارد سازی و پشتیبانی از سخت افزارهای جدید در این سرویس پک قرار گرفته اند. سرویس پک 1 ویستا همچنین مدیران بخش آی تی را قادر می سازد تا آسانتر از گذشته ویندوز ویستا را مدیریت و سپس در محیط تجاری گسترش دهند.

ویندوز ویستا SP1 (نسخه پایدار) می تواند بر روی سیستم های مجهز به بسته زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ژاپنی و اسپانیایی نصب شود.

دانلود: Service Pack 1 for Windows Vista - حجم: 434 مگابایت:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en

دانلود: Service Pack 1 for Windows Vista 64bit - حجم: 726 مگابایت:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=874a414b-32b2-41cc-bd8b-d71eda5ec07c&DisplayLang=en

مشاهده: اطلاعات تکمیلی:

http://technet2.microsoft.com/WindowsVista/en/library/b984ce70-701b-4565-868e-51d1ba47555d1033.mspx

لینک به دیدگاه

چرا اینقدر حجمشون کمه این ها که روی هم میشن چیزی حدود 1200 مگابایت این کامله و یا اینکه باید روی ویستایی که نصبه در حال حاضر نسب بشه و آپگرید کنه؟

این ها اگه کامله اگه دانلودشون کنیم رایتشش کنیم تو dvd یا cd خودش bootable هستش؟

ممنون

لینک به دیدگاه

چرا اینقدر حجمشون کمه این ها که روی هم میشن چیزی حدود 1200 مگابایت این کامله و یا اینکه باید روی ویستایی که نصبه در حال حاضر نسب بشه و آپگرید کنه؟

این ها اگه کامله اگه دانلودشون کنیم رایتشش کنیم تو dvd یا cd خودش bootable هستش؟

ممنون

دوست عزيز شما توجه نكرديد اين ها سرويس پك هست و سرويس پك هم از اسمش پيداش يك مكمل براي ويستا هست نه اين كه اين ويندوز ويستا باشه اين ها يك فايل نصبي هست كه شما روي ويستا نصب مي كنيد البته من دانلود و نصب نكردم ولي خوب دوستاني كه قصد دارند لينك ها همگي از سايت ماكروسافت هست

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

دوست عزيز شما توجه نكرديد اين ها سرويس پك هست و سرويس پك هم از اسمش پيداش يك مكمل براي ويستا هست نه اين كه اين ويندوز ويستا باشه اين ها يك فايل نصبي هست كه شما روي ويستا نصب مي كنيد البته من دانلود و نصب نكردم ولي خوب دوستاني كه قصد دارند لينك ها همگي از سايت ماكروسافت هست

موفق باشيد

ممنون دوست عزیزم

لینکی از ویندوز کامل ویستا که قابلیت Resume داشته باشه و سرویس پک 1 هم باشه ندارید؟

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیزم

لینکی از ویندوز کامل ویستا که قابلیت Resume داشته باشه و سرویس پک 1 هم باشه ندارید؟

لينك هاي نسخه 32 بيتي را در فايل ضميمه خواهيد يافت.

يك ويندوز ويستاي پرتابل يا همراه با حجم 113 مگابايت كه فقط با بوت سيستم مي تونيد ازش استفاده كنيد يعني روي cd يا dvd رايت مي كنيد بعد با بوت سيستم بالا مي ياريد و بعد ازش استفاده مي كنيد:

ویندوز ویستا همراه یک ویندوز کامل ساده به دور از تشکیلات اضافی است که بدون نصب و فقط با گذاشتن سی دی ویندوز با بوت شدن دستگاه ویندوز لود می شود از آن استفاده کرد. با حجمی بسیار کمتر نسبت به نسخه های دیگر ویندوز ویستا. کافی است شما بسته این ویندوز را از سایت دانلود کنید و سپس پس از خارج کردن از حالت فشرده آن را به وسیله Nero یا Alcohol بر روی سی دی رایت کنید. سپس رایانه خود را ریست کنید و در حالت بوت بذارید سی دی را درون سی دی رام یا دی وی دی رام قرار بدهید و منتظر باشید تا ویندوز شما لود شود. به همین سادگی

تمام لينك هاي دانلود در ضميمه قرار دارد

این نسخه پرتابل رو دارم دانلود میکنم خیلی سرعتش پایینه همش 6KB سرعت میده چرا اینطوریه؟

lion.txt

لینک به دیدگاه

internet جان واقعا دستت دردنکنه عالی بود من امشب اون اولیه رو دانلودش میکنم و فردا شب هم این نسخه پروتابل رو

واقعا عالی بود ممنون

فقط یه سوال این 64 بیتیه یا 32 بیتی؟

لینک به دیدگاه

عزيز اينا كه دوستمون گذاشتن 32 بيتي است.

ممنون دوست عزیزم

قربان این ویندوز های 64 بیتی با سی پی یو های 3200 2 مگابایت کش سوکت 775 که سازگاری دارند؟ چون 3200 سوکت 775 هم جز سری 64 بیتی محسوب میشه دیگه درسته؟

لینک به دیدگاه

من سال گذشته يك نسخه ويندوز ويستا خريداري كردم كه هم نسخه 32 بيتي و هم 64 بيتي توأمان با هم بود و شما در موقع نصب انتخاب مي كرديد كه كدوم رو نصب كنيد

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیزم

قربان این ویندوز های 64 بیتی با سی پی یو های 3200 2 مگابایت کش سوکت 775 که سازگاری دارند؟ چون 3200 سوکت 775 هم جز سری 64 بیتی محسوب میشه دیگه درسته؟

بله قابل نصب است، اما يك نكته را اينجا ذكر ميكنم آنهم اينكه اگر حافظه بالايي نداريد نسخه 64 بيتي را نصب

نكنيد چون با مشكل مواجه خواهيد شد.

من مدتي پيش نسخه 64 بيتي با حجم 3.2 گيگ و 32 بيتي با حجم 2.5 گيگ را از سايت مايكروسافت دانلود كردم

و امروز هم سرويس پك ها را دانلود كردم و روي ايمج ها اعمال كردم.

راستش واسم عجيب است كه حجما 5.7 گيگ را بتوان در يك DVD با حجم 4.7 گيگ جا داد، مگر اينكه نسخه ايي كه

شما تهيه كرده ايد همان نسخه هاي اوليه بوده است كه در واقع بتا هستند.

لینک به دیدگاه

بله قابل نصب است، اما يك نكته را اينجا ذكر ميكنم آنهم اينكه اگر حافظه بالايي نداريد نسخه 64 بيتي را نصب

نكنيد چون با مشكل مواجه خواهيد شد.

من مدتي پيش نسخه 64 بيتي با حجم 3.2 گيگ و 32 بيتي با حجم 2.5 گيگ را از سايت مايكروسافت دانلود كردم

و امروز هم سرويس پك ها را دانلود كردم و روي ايمج ها اعمال كردم.

راستش واسم عجيب است كه حجما 5.7 گيگ را بتوان در يك DVD با حجم 4.7 گيگ جا داد، مگر اينكه نسخه ايي كه

شما تهيه كرده ايد همان نسخه هاي اوليه بوده است كه در واقع بتا هستند.

ممنون

من 1 گیگابایت رم دارم به نظر شما کافیه؟

لینک به دیدگاه

ميشه مصرف شما را بپرسم؟ چجور برنامه هايي نصب ميكنيد؟

روی ویستا من برنامه نمیخوام نصب کنم همین کارکرد عمومی رو میخوام ازش استفاده کنم چون همونطور که در جریان هستید یکسری از برنامه ها هنوز قابلیت نصب روی ویستا رو ندارند.

لینک به دیدگاه

مشكلي پيش نمي آيد.

البته اينو بگم تقريبا اكثر برنامه هاي 64 بيتي كاربردي مثل فتوشاپ حدودا 2 برابر نسخه هاي 32 بيتي جهت

اجراي بهينه به حافظه نياز دارند.

لینک به دیدگاه

مشكلي پيش نمي آيد.

البته اينو بگم تقريبا اكثر برنامه هاي 64 بيتي كاربردي مثل فتوشاپ حدودا 2 برابر نسخه هاي 32 بيتي جهت

اجراي بهينه به حافظه نياز دارند.

من اکثر نرم افزار های کاربردیم رو روی XP نصب میکنم و برنامه هایی که مخصوص برنامه نویسی مثل ASP.NET را نیز بر روی ویندوز 2003 سرور نصب میکنم.

ممنون از اطلاعات خوبتون

پیروز و موفق باشید

لینک به دیدگاه

البته در مورد Dvd بايد عرض كنم همونطوري كه ميدونيد، Dvd يك استاندارد كاملا ثابتي مثل Cd نداره، Dvd هايي با حجم 5.6 گيگ، 10 گيگ 12.5 گيگ و غيره هم وجود داره...

لینک به دیدگاه

درست است سعيد جان

اما آن چيزي كه در بازار است 4.7 گيگ است و حجم آن ويستاي كه رايت ميكنند حدود 3.5 گيگ است.

لینک به دیدگاه

لينك هاي نسخه 32 بيتي را در فايل ضميمه خواهيد يافت.

يك ويندوز ويستاي پرتابل يا همراه با حجم 113 مگابايت كه فقط با بوت سيستم مي تونيد ازش استفاده كنيد يعني روي cd يا dvd رايت مي كنيد بعد با بوت سيستم بالا مي ياريد و بعد ازش استفاده مي كنيد:

ویندوز ویستا همراه یک ویندوز کامل ساده به دور از تشکیلات اضافی است که بدون نصب و فقط با گذاشتن سی دی ویندوز با بوت شدن دستگاه ویندوز لود می شود از آن استفاده کرد. با حجمی بسیار کمتر نسبت به نسخه های دیگر ویندوز ویستا. کافی است شما بسته این ویندوز را از سایت دانلود کنید و سپس پس از خارج کردن از حالت فشرده آن را به وسیله Nero یا Alcohol بر روی سی دی رایت کنید. سپس رایانه خود را ریست کنید و در حالت بوت بذارید سی دی را درون سی دی رام یا دی وی دی رام قرار بدهید و منتظر باشید تا ویندوز شما لود شود. به همین سادگی

تمام لينك هاي دانلود در ضميمه قرار دارد

این نسخه پرتابل رو دارم دانلود میکنم خیلی سرعتش پایینه همش 6KB سرعت میده چرا اینطوریه؟

سرعت لینک پروتابل خیلی پایینه لینکه دیگری موجود نیست؟

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...