رفتن به مطلب

controller steam

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دسته خوش فرم جديد شركت والو يا كنترلر استيم نو ماه نوامبر 2015 انتشار يافت قيمت ان 50 دلار مي باشد اطلاعات بيشتر در سايت سازنده

اما سوالي كه مطرح ميشه چرا تاحالا فروشنگان محترم اين كنترلر وارد نكردند يا عده اي محدود كه به قيمت خون باباشون از وضع موجود سو استفاده كردند.

جالبه بدونيد چند وقت پیش رفتم توپ خونه چندین جا رفتم اکثریتشون بهشون میگفتم استیم بار اول میگفتن اسلیم میشنیدند بعد میگم استیم بعدش اونا میگفتن استیم چی هست؟ واقعا متاسفم که اسم بزرگترین شبکه گیم نمیدونن بقول یکی از دوستان کاسبای اونجا میوه فروشن فرقي ندارن برايشون كه چي ميفروشن و اطلاعاتي از اجناسي كه ميفروشن ندارن

نحوه توليد دسته (فيلم جالبيه ببينيد )

steam-controller-back.jpg
2823302-steam21.jpg
لینک به دیدگاه

منم خیلی از اینا میخوام ولی واقعا 50 دلار هست فوق فوقش باید بشه 200 تومن تو بازار 400 تومن هست واقعا انصاف؟ تازه وسایل کامپیوتر گمرکیشون پایین هست

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز حالا چرا این دسته؟!

اگر قیمتش 50 دلار باشه یعنی هم قیمت کولر Deepcool Lucifer v.2 هست که لیون 169 میفروشه!

تازه وزن کولر بیشتر هست و باید کنترولر ارزونتر باشه!

از دسته XO For Windows‏ خوشتون نمیاد؟

لینک به دیدگاه

درود

اگر قیمتش 50 دلار باشه یعنی هم قیمت کولر Deepcool Lucifer v.2 هست که لیون 169 میفروشه!

این دسته توی نوع خودش حرف نداره بعد ما pc پلیر ها معمولا با استیم کار میکنیم دسته هم کاملا سازگار و خیلی خوب کیفیت ساختش هم خیلی خوب هست
لینک به دیدگاه

درود

دسته ایکس وان دارم واقعا هم عالیه و این دسته هم باید خوب باشه ولی نمیدونم چرا هیج کسی اینو به قیمت مناسب نمیاره

لینک به دیدگاه

خب منم PC Player‏ هستم :D

از سازگار بودن گیم پد XO For Windows‏ با استیم خبر ندارم ولی میدونم این گیم پد از لحاظ کیفیت بسیار بالا هست.

لینک به دیدگاه

steam چیه؟ :laughing:

من هم دیروز رفتم بازار هر چی می گفتم شیائومی فروشنده ها نمی فهمیدند. می گفتن این مارک های متفرقه چیه؟ :laughing:

لینک به دیدگاه

سلام

منم چند سال پیش دنبال موس ریزر امپراطور میگشتم تازه اونم تو بزرگترین و معروف ترین پاساژهای کامپیوتر تهران (نه توپخونه)، از هرکی میپرسیدم موس ریزر دارین میگفتن لیزر؟ دیگه از بس گفته بودم ریزر، نه لیزر و اینکه یه مارک معروفه خسته شده بودم. اما دست آخر تو یه مغازه تو بازار رضا پیداش کردم.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

سلام

منم چند سال پیش دنبال موس ریزر امپراطور میگشتم تازه اونم تو بزرگترین و معروف ترین پاساژهای کامپیوتر تهران (نه توپخونه)، از هرکی میپرسیدم موس ریزر دارین میگفتن لیزر؟ دیگه از بس گفته بودم ریزر، نه لیزر و اینکه یه مارک معروفه خسته شده بودم. اما دست آخر تو یه مغازه تو بازار رضا پیداش کردم.

کلا پاساژ ایران بر خلاف اندازش مارک برند نمیاره یا بهتره بگیم گرون کم میاره ولی رضا باز تو زمینه جنس روز و خوب بهتر عمل کرده

یک سایت الان دیدم 325 ت اورده ولی باز نسبت به قیمت 50 دلاریش 325 ت گرونه کسی قیمت ارزون تر سراغ داره لطف کنه بگه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

من دیده بودم اما قیمتش بالاست فروشنده هم معتبره  خدمت شما 325.000 تومان البته پول پست هم جویا بشید که فکر میکنم بندرعباس هستند فکر کنم سایت دیگه ای هم دیده بودم یادم نیست شاید فقط ایشون باشند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...