رفتن به مطلب

علت تفاوت قیمت چیست؟

sadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

توی آمازون یک محصول قیمتهای متفاوتی داره.مثلا من دنبال قیمت مدل SanDisk Extreme USB 3.0 بودم اما دیدم حتی با وجود حجم یکسان قیمتها تفاوت زیادی داره

اگه دلیل این تفاوت قیمتها رو کسی میدونه ما رو هم روشن کنه لطفا

لینک به دیدگاه

عمده دلیلش تامین کننده هست! اگه تامین کننده خود آمازون باشه قیمت بین المللی هست اما سایر ریتیلر ها بستگی به شرایط خودشون قیمت میدن!

میتونید از اقای عاشوری هم تهیه کنید

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-www-pcmaxhw-com.515063/page-212#post-11679522

http://pcmaxhw.com/product/sandisk-extreme-64gb-usb-3-0-flash-drive

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

خوب من به عنوان کسی که میخاد این جنس رو از آمازون تهیه کنه و میخاد خیالش از کیفیت و بقیه مسائل در کنار قیمت مناسب مطمئن باشه باید چکار کنه؟اگه فقط اختلاف در تامین کننده باشه و همه موجودیها از نظر کیفیت و بقیه مسائل یکی باشند خوب طبیعتا پایینترین قیمت به صرفه ترین هست

من هنوز برام این تنوع و اختلاف قیمتهای زیاد برای یک مدل کاملا یکسان روشن نیست.مثلا همین فلش که بالا گفتم 12 تا قیمت مختلف داره!!!

چه خبره مگه؟

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

آمازون در سطح بین‌المللی کار میکنه و فقط هزینه جنس ملاک نیست! بعضی از ریتیلرها در ارسال محدودیت هایی دارند! بعضی هزینه ارسال رو رایگان زدن بعضی خیر

هزینه ارسال اگه رایگان نباشه قیمت نهایی از ریتیلرهای مختلف متفاوت میشه!

در مورد کیفیت کالا همه یکسان هستند

در حال حاضر آمازون به ایران ارسال نداره!رایگانش پیش کش

انشاءالله به کمک دولت مثلا تدبیر و امید هم ایران بزودی به کشورهایی که میتونه خرید مستقیم داشته باشه اضافه میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

این فلش با حجم 16 از حدود 15 دلار شروع میشه تا میرسه به حدود 35 دلار

اگه من قیمت 15 دلاری رو بخرم هیچ فرقی با اون 35 دلاریه نمیکنه؟عجیب نیست که تفاوت قیمت از صد درصد هم بیشتر شده؟همه مدلها هم مخصوص آمازون آمریکا هست و بین المللی حساب نکنید.این فقط یه مثاله تازه و ممکنه تفاوتها در مدلهای دیگه بیشتر هم باشه.

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...