رفتن به مطلب

بهترین هارد اکسترنال 2 ترابایت کدام است ؟ ( مشاوره باری خرید )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، میخوام هارد اکسترنال 2 ترابایت بخرم تا 300 هزار تومن میتونم بدم - سرعتش خوب باشه - سریع خراب نشه ( خیلی از مدل هارو دیدم که بعد از 2-3 سال استفاده خراب میشن - من یه چیزی میخوام که حداقل 5 سال کار کنه ) - اگه ضد ضربه و ضد آب و ... باشه عالی میشه. 

خودم این دوتا مدل رو انتخاب کردم چطوره ؟ چه فرقی باهم دارن و کدومشون بهتره ؟ 

Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB این 292 تومن 

Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB این 305 تومنه 

لینک به دیدگاه

با سلام

خودم Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB دارم

ازش راضی هستم. نسبت به اولی جدیدتر هست و قابلیت رمزگذاری سخت افزاری داره

ضد ضربه و ضد آب نیست و فکر کنم ضد شوک باشه ولی به نظر من ضد ضربه نبودنش زیاد مهم نیس چون قابلیت ضد ضربه فقط برای وقتی که هارد خاموش هست خوبه و گزنه هنگام روشن بودن این قابلیت هارد ارزش نداره چون احتمال گرفتن بدسگتور و از بین رقتن اطلاعات زیاده

اگه خواستی این هارد را بخری یا هر هارد اکستذنال دیگه نیاز به مراقبت زیاد داره

قابلیت صد آب خوبه ولی به نظر من زیاد مهم نیس

ویرایش شده توسط omid144
لینک به دیدگاه

با سلام

خودم Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB دارم

ازش راضی هستم. نسبت به اولی جدیدتر هست و قابلیت رمزگذاری سخت افزاری داره

ضد ضربه و ضد آب نیست و فکر کنم ضد شوک باشه ولی به نظر من ضد ضربه نبودنش زیاد مهم نیس چون قابلیت ضد ضربه فقط برای وقتی که هارد خاموش هست خوبه و گزنه هنگام روشن بودن این قابلیت هارد ارزش نداره چون احتمال گرفتن بدسگتور و از بین رقتن اطلاعات زیاده

اگه خواستی این هارد را بخری یا هر هارد اکستذنال دیگه نیاز به مراقبت زیاد داره

قابلیت صد آب خوبه ولی به نظر من زیاد مهم نیس

تو سایت سازنده اش نوشته بود حداقل دماش موقع استفاده 5 درجه و حداکثر 35 درجه هست . دمای اتاق من تو تابستونا به 30 درجه هم میرسه و دمای هارد لپ تاپ موقع کارهای سنگین فکر کنم به 40 برسه - مشکلی پیش نمیاد واسش ؟ خودتون وقتی ازش کار می کشید دماش چقدر میشه ؟ ( همین هارد رو میخرم ولی تنها مشکلی که دارم دماشه . میترسم 300 تومن پول بدم ولی به خاطر دماش نتونم استفاده کنم.)

ویرایش شده توسط hamed86
لینک به دیدگاه

هارد بنده در دمای 35 تا 38 درجه برای کامپیوترم هست و برای هارد اکسترنالم نمی گذارم از 32 بالاتر برود

دمای بالا باعث افت کارایی در دراز مدت می شه که به نظر بنده سعی کنید دمای هارد را در محدوده تایین شده نگه دارید

لینک به دیدگاه

هارد بنده در دمای 35 تا 38 درجه برای کامپیوترم هست و برای هارد اکسترنالم نمی گذارم از 32 بالاتر برود

دمای بالا باعث افت کارایی در دراز مدت می شه که به نظر بنده سعی کنید دمای هارد را در محدوده تایین شده نگه دارید

بله میدونم دمای بالا باعث افت کارایی میشه ولی چجوری خنک نگهش دارم ؟ نمیتونم به هارد اکسترنال فن ببندم ، دمای اتاق هم نهایتا با روشن کردن کولر به 26 - 28 میرسه . 

لینک به دیدگاه

بالاخره بگیرم یا نه ؟ دماش مشکل ساز میشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...