رفتن به مطلب

سوال درمورد SSD و HDD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. میخاستم بدونم ایا میشه کلا بجای استفاده از HDD از SSD استفاده کرد؟ یعنی فقط SSD روی سیستم باشه . 

ممنون میشم  راهنماییم کنید .

لینک به دیدگاه

خب من میخاستم یه ssd سامسونگ evo 250 بخرم و یه هارد هم میخاستم همراهش بخرم . حالا پول هارد رو میزارم روی ssd  و یک ssd 500 گیگ میخرم . من همون 500 گیگ برام کافیه .بعدا اگر دوباره پول جمع کردم یه هارد هم میخرم . کنارش برای ارشیو 

لینک به دیدگاه

بله همونطور که دوستمون هم گفتن مشکلی نداره 

منتهی مسأله صرفه اقتصادی هست شما نهایتا روی ssd ویندوز نصب کنید با فوقش 50 نه 100 گیگ نرم افزار اگه بخواید بازی ها رو هم روی اس اس دی نصب کنید بخوایم 100 گیگ هم واسه بازی کنار بگذاریم یه ssd 240 گیگ کار شما رو راه می ندازه نیازی ندارید به حجم بالا تر 

برای آرشیو هم که سرعت دسترسی به اطلاعات آنچنان اهمیتی نداره از طرفی هارد دیسک ماندگاری بالاتری داره به نظر من شما که می خوای کلا هارد روی سیتم نباشه یه اس اس دی 240 بگیر با یه هارد اکسترنال واسه آرشیو.

لینک به دیدگاه

بله همونطور که دوستمون هم گفتن مشکلی نداره 

منتهی مسأله صرفه اقتصادی هست شما نهایتا روی ssd ویندوز نصب کنید با فوقش 50 نه 100 گیگ نرم افزار اگه بخواید بازی ها رو هم روی اس اس دی نصب کنید بخوایم 100 گیگ هم واسه بازی کنار بگذاریم یه ssd 240 گیگ کار شما رو راه می ندازه نیازی ندارید به حجم بالا تر 

برای آرشیو هم که سرعت دسترسی به اطلاعات آنچنان اهمیتی نداره از طرفی هارد دیسک ماندگاری بالاتری داره به نظر من شما که می خوای کلا هارد روی سیتم نباشه یه اس اس دی 240 بگیر با یه هارد اکسترنال واسه آرشیو.

اخه مثلا من 2 تا بازی نصب کنم روش پر میشه . شما فرض کن GTA V خودش 60 گیگ هست و مثلا 1 بازی دیگه هم نصب کنی حداقل 30 گیگ هست . 100 تاش پر میشه . 

لینک به دیدگاه

خب نیازی نیست بازی رو روی اس اس دی نصب کنید گرچه اگه از لحاظ مالی مشکلی نباشه چرا که نه منتهی تاثیری در اجرای بازی نداره 

فقط لود بازی سریع تر اتفاق می افته و توی frame rate بازی تاثیری نداره. 

لینک به دیدگاه

اقا مرسی . پس من یه ssd 240 و یک هارد 1 ترا میخرم . چون مایه زیاد ندارم 

لینک به دیدگاه

اقا مرسی . پس من یه ssd 240 و یک هارد 1 ترا میخرم . چون مایه زیاد ندارم 

اگه هارد گرفتی وسترن دیجیتال سری blue بگیر هارد های Seagate اخیرا خرابی زیاد داشتن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...