رفتن به مطلب

نظر شما درباره SSD های OCZ (از SSD چی می دونید؟)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

این تاپیک یک نظرسنجی هست

نظر شماره درباره درایوهای اس اس دی OCZ؟ به نظرتون در مقایسه با سامسونگ بهتره؟ بدتره ؟با دوام تره ؟اصلا چطوریه؟

غیر بنچمارک ها که اغلب اوقات سامسونگ 850 PRO بالاترین رینک رو داره، به نظرتون اس اس دی های OCZ از هر جنبه دیگه ای مزیتی نسبت به سامسونگ دارن؟

برتری یک اس اس دی به چی هست به نظرتون؟  مثلاً اس اس دی ای دیتا، سن دیسک و... رو چطوری مقایسه می کنید؟

در مورد کنترلر چه اطلاعاتی دارین؟

پیشاپیش سپاس از عزیزانی که وقت میزارن و نظر میدن.

@};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

,وقتی ocz میگیرم تو دستم فکر می کنم یه مقدار سنگین تره جنس بدنش بهتره  سری پرو رو ازنزدیک ملاقات نکردم ولی evo یه نم از ocz سیکتره 

البته ocz که من دارم یه مقدار قدیمیتره ازلحاظ پرفرمنس هردوشو الان ندارم که تست کنم ولی به نظر من s evoیه مقدار پرفور منس بهتری میده چون قبلی دادم به دوستم با وجود اینکه سیستم هردومون مشخصاتش به هم نزدیک ولی کامپیوتر من سریعتره 

البته اختلاف زمانی تولید ocz که من داشتم یک سال زودتر از  s evo تولید شده  بود در ضمن ocz 128 gb و sevo 256 بود

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

تا اونجا که یادمه اوایلی که SDD های OCZ  اومدن مثلا 6 7 سال پیش مشکلات جدی فریم ویر داشتن تا حدی که بعضی از بروز رسانی ها باعث بریک شدن SSD  میشدن. فقط ساموسنگه که تمامی قطعات از جمله خود حافظه های nand و هم چنین کنترلر رو خودش تولید میکنه. بقیه شرکت ها فقط اسمبل می کنند مثلا یکی حافظه ها رو از میکرون میخره کنترلرشو از یک شرکت دیگه. به نظر من تنها SSD قابل اعتماد با توجه به نظرات مردم پس از چند سال استفاده همین سامسونگه.

نقش کنترلر خیلی در عمر SSD تاثیر گذاره چون الگوریتم بهینه برای ماکزیموم نوشتن توسط اون انجام میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجا که یادمه اوایلی که SDD های OCZ  اومدن مثلا 6 7 سال پیش مشکلات جدی فریم ویر داشتن تا حدی که بعضی از بروز رسانی ها باعث بریک شدن SSD  میشدن. فقط ساموسنگه که تمامی قطعات از جمله خود حافظه های nand و هم چنین کنترلر رو خودش تولید میکنه. بقیه شرکت ها فقط اسمبل می کنند مثلا یکی حافظه ها رو از میکرون میخره کنترلرشو از یک شرکت دیگه. به نظر من تنها SSD قابل اعتماد با توجه به نظرات مردم پس از چند سال استفاده همین سامسونگه.

نقش کنترلر خیلی در عمر SSD تاثیر گذاره چون الگوریتم بهینه برای ماکزیموم نوشتن توسط اون انجام میشه.

سلام دوست عزیز

در مورد خرابی به این فجیعی من تاحالا جایی ندیدم بحث اش رو

OCZ هم کنترلر barefoot 3 اختصاصی خودشه (ساخت indilinx)

در مورد کنترلر به نکته بسیار مهمی اشاره کردین.

سری 840 سامسونگ که گند زد.

خیر اسمبل هم نیست بلکه هر کسی طراحی خاص خودش رو داره البته شرکت هایی هم هستن که فقط اسمبل میکنن اما OCZ طراحی انحصاری خودش رو داره. برا نمونه شما اگه SSD سری 180 OCZ رو باز کنی و یه SSD دیگه با همون تراشه های ناند توشیبا رو باز و مقایسه کنی، میبینی که حداقل تعداد SMD های OCZ دو برابر بقیه و حتی سامسونگ سری 850 هست.

تو اس اس دی ها نکات ریز و بسیار مهمی از جمله کنترلر و پروتکشن های Failure و مدیریت سلول های خراب هست که خیلی خیلی کم مورد توجه مصرف کننده ها قرار میگیره و تنها به بنچمارک اکتفا میکنن.

@};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در مورد کنترلر به نکته بسیار مهمی اشاره کردین.

سری 840 سامسونگ که گند زد.

خیر اسمبل هم نیست بلکه هر کسی طراحی خاص خودش رو داره البته شرکت هایی هم هستن که فقط اسمبل میکنن اما OCZ طراحی انحصاری خودش رو داره. برا نمونه شما اگه SSD سری 180 OCZ رو باز کنی و یه SSD دیگه با همون تراشه های ناند توشیبا رو باز و مقایسه کنی، میبینی که حداقل تعداد SMD های OCZ دو برابر بقیه و حتی سامسونگ سری 850 هست.

تو اس اس دی ها نکات ریز و بسیار مهمی از جمله کنترلر و پروتکشن های Failure و مدیریت سلول های خراب هست که خیلی خیلی کم مورد توجه مصرف کننده ها قرار میگیره و تنها به بنچمارک اکتفا میکنن.

@};-

دقیقاً مشکل سری 840 این بود که بار الکتریکی NANDها (در صورتی که استفاده (خونده یا نوشته) نمی‌شدند) به مرور زمان کم می‌شدند بنابراین یک فریم ویر دادند که اطلاعات دوباره خونده بشند (رفرش بارالکتریکی) برای همینه که میگن اگه SSD به مدت خیلی طولانی استفاده نشوند اطلاعاتشون پاک میشه.

البته درمورد OCZ سری‌های اولیه ش منظورم بود الان مشکلاتش به مراتب کمتر شده.

---------------------------------------------------------------------------------------------

فلش NAND از ترانزیستورهایی با گیت شناور استفاده می‌کند اما آنها به صورتی به هم متصل اند که گیت NAND را شبیه سازی میکنند. تعداد زیادی از ترانزیستور ها به صورت سری متصل اند و خط بیت تنها در صورتی Low میشود که تمامی خطوط کلمه ها High شده باشند. سپس این گروه ها به وسیله ی تعداد اضافی ترانزیستور به یک آرایه با استایل NOR متصل شده اند مشابه حالتی که ترانزیستور های تنها در یک فلش NOR به هم ارتباط پیدا کرده اند.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

این دوستمون راست میگن سری ورتکس3 خرابی فجیح بود خیلی ها فرستادن گارانتی

هم داغ میکرد هم بریک میشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به شخصه تجربه خوبی از OCZ Vertex4 256GB ندارم که البته فقط به OCZ مربوط نمیشه و متاسفانه شخصی که این SSD رو ازش به صورت کارکرده خریدم SSD مشکل دار رو با ترفند Secure Erase به صورت موقت به کار انداخته بود و بنده هم متاسفانه با اعتماد بی جا در دام کلاه برداری این شخص افتادم و به محض این که SSD تا ظرفیت 80 درصد پر شد از کار افتاد و دیگه به کل دیتکت نشد. در صورتی که برنامه ای مثل SSD Life هم درست تا قبل از این اتفاق ، وضعیت Health این SSD رو خیلی خوب و قابل قبول نمایش میداد. در کل پیشنهاد میدم اگر قصد خرید SSD کارکرده رو دارید حتما و حتما از شخصی که قابل اعتماد هستش خرید بکنید تا مثل بنده متضرر نشید.

در کل در مدل های قدیمی و نسبتا قدیمی ، از SSD های OCZ خیلی فیدبک خوبی از نظر قابلیت اطمینان و عمر مفید در اینترنت ندیدم. شاید در مدل های جدید این وضعیت تغییر کرده باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به شخصه تجربه خوبی از OCZ Vertex4 256GB ندارم که البته فقط به OCZ مربوط نمیشه و متاسفانه شخصی که این SSD رو ازش به صورت کارکرده خریدم SSD مشکل دار رو با ترفند Secure Erase به صورت موقت به کار انداخته بود و بنده هم متاسفانه با اعتماد بی جا در دام کلاه برداری این شخص افتادم و به محض این که SSD تا ظرفیت 80 درصد پر شد از کار افتاد و دیگه به کل دیتکت نشد. در صورتی که برنامه ای مثل SSD Life هم درست تا قبل از این اتفاق ، وضعیت Health این SSD رو خیلی خوب و قابل قبول نمایش میداد. در کل پیشنهاد میدم اگر قصد خرید SSD کارکرده رو دارید حتما و حتما از شخصی که قابل اعتماد هستش خرید بکنید تا مثل بنده متضرر نشید.

در کل در مدل های قدیمی و نسبتا قدیمی ، از SSD های OCZ خیلی فیدبک خوبی از نظر قابلیت اطمینان و عمر مفید در اینترنت ندیدم. شاید در مدل های جدید این وضعیت تغییر کرده باشه.

درود بر استاد بهمن عزیز

من چند وقتی میشه که به این برندعلاقمند شدم برا همین تو سایت ها و فروم های خارجی خیلی پیگیر شدم، تراشه های ناند که خب ساخت توشیباست و تو خیلی از محصولات پیدا میشه اما طراحی برد پی سی بی، کامپوننت ها و پروتکشن های حفاظتی در برابر Failure یک سر و گردن بالاتر از سامسونگ هست. Firmware هم هرچند بی نقص نیست اما خیلی خوبیه

کنترلری هم که استفاده میکنه مدل m00 تکه یعنی نسبت به بقیه کنترلرها خیلی پیشرفته تره.

StorageReview-OCZ-Vector-180-PCB-Top.jpg

StorageReview-OCZ-Vector-180-PCB-Bottom.

سری Vector 180 این شرکت از خیلی جنبه ها سری 850 سامی رو به خاک مالونده. البته شکی نیست که سری 850 پرو سامی تو بنچمارک ها صدرنشینه

سری 800 پرو سامی:

6479_13_samsung_850_pro_128gb_ssd_review

6479_17_samsung_850_pro_128gb_ssd_review

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر استاد بهمن عزیز

من چند وقتی میشه که به این برندعلاقمند شدم برا همین تو سایت ها و فروم های خارجی خیلی پیگیر شدم، تراشه های ناند که خب ساخت توشیباست و تو خیلی از محصولات پیدا میشه اما طراحی برد پی سی بی، کامپوننت ها و پروتکشن های حفاظتی در برابر Failure یک سر و گردن بالاتر از سامسونگ هست. Firmware هم هرچند بی نقص نیست اما خیلی خوبیه

کنترلری هم که استفاده میکنه مدل m00 تکه یعنی نسبت به بقیه کنترلرها خیلی پیشرفته تره.

StorageReview-OCZ-Vector-180-PCB-Top.jpg

StorageReview-OCZ-Vector-180-PCB-Bottom.

سری Vector 180 این شرکت از خیلی جنبه ها سری 850 سامی رو به خاک مالونده.

@};-

بله ظاهرا این کمپانی از تجارب گذشته به خوبی درس گرفته و در مدل ها و سری های جدید ، یک بازنگری اساسی در SSD هاش انجام داده و قابلیت اطمینان ضعیفی که در مدل های قبلی بود ، در مدل های جدیدی بهبود قابل توجه ای داشته. یادمه یک تست توسط سایت Kitguru.net بر روی مدل Vertex 460 انجام شده بود که توانسته بود به میزان رایت قابل توجه 700 ترابایت برسه که برای یک SSD که Consumer Grade هستش یک عدد فوق العاده محسوب میشه! البته برای جمع بندی و نظر دادن در مورد کیفیت یک برند نیاز به تست های خیلی بیشتر و بررسی مفصل و مو شکافانه هستش و نمیشه به همین سادگی نظر قطعی داد. ولی  بهبود SSD های جدید OCZ نسبت به مدل های قبلی این کمپانی محرز هستش

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

این مقاله رو حتما بخونید خیلی به درد میخوره (موضوع: مقدار اطلاعات ریخته شده بر روی چند نوع اس اس دی به صورت کاملا تجربی)

http://techreport.com/review/27909/the-ssd-endurance-experiment-theyre-all-dead

لینک به دیدگاه

درود بر همه بچه ها مخصوصا خباث عزیز

حالا که نظر سنجی شد میخوام نظرتون رو هم در مورد ssd های جدید کینگستون مدل ساروچ و فیوری بدونم( نوع کنترلر چیپ استفاده شده و ... ) توی سایت نیوگ که خوب امتیاز گرفتن مخصوصا تا حجم بالا قابلیت رایت دارند(300ترابایت)  و قیمت کاملا معقول کلا برند کینگستون  در قبال سایر رقبا جطور عمل کرده 

با تشکر

http://lioncomputer.ir/product/4639/%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D8%B3+%D8%AF%DB%8C+%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86+HyperX+Fury+120GB+SATA3/

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

من به شخصه OCZسریهای ارزونشو خودم داشتم SAMSUNG EVOو SAMSUNG PROداشتم الانم GSKILL PHONIX FTL دارم که تو تست گیمهای4Kبه نظرم بهتر از همه عمل کرده{من فقط240گیگو تست کردم} اگه بخواد از این بهتر بگیرم فقط این مدلو قبول دارم:OCZ Radeon R7

لینک به دیدگاه

700 ترا 300 ترا چیه؟ :D

ssd رسید به 50 تا بندازید دور ، از نظر من این عداد شانسی و در شرایط ازمایشگاهیه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واحد رید رایت به چه صورتیه : بر حسب کیلو بایت ، مگابایت و ...

الان ssd من چقدر رید رایت داره؟

3.jpg

لینک به دیدگاه

3.jpg

شما با یرنامه SSDlife Pro تست کن . این لینک دانلود :

http://www.downloadha.com/1393/04/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-ssd-%D8%A8%D8%A7-ss/

من تازه یه OCZ AMD R7 120GB گرفتم . البته کارکرده . هنوز رو سیستم نصبش نکردم . امروز احتمالا نصب کنم . ولی خودم هم از این سری خوشم اومده . نصب کردم یه تست سرعت میگیرم ازش ببینم چطوره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://www.guru3d.com/news-story/ocz-test-panel-update-march-2016.html

:eek: :eek: :eek: :eek:

73ty_file-33f6a54399fd874555.jpg

توضیح:  OCZ اومده تعدادی اس اس دی رو در اختیار یه تعداد کاربر گزاشته که استفاده کنن و هر ماه وضعیت درایوهاشون رو گزراش بدن

گزارش الانشون درایوها بدون هیچ نقص و خطا و مشکلی 7.5 ترابایت نوشتن و 10 ترابایت خوندن !

لینک به دیدگاه

اگه قرار بود با 7.5 ترابایت خراب شه که اصلا تولیدش نمیکردن . چیش تعجب داره؟ :-? من تو 32 روز 1 ترابایت رایت کردم :D

لینک به دیدگاه

من نظر شخصیم رو میدم، لزوما" ممکنه این نظرم مطابق واقعیت یا بنچ مارکها نباشه.

شرکت OCZ کار اصلیش تولید SSD های صنعتی و کلا" لوازم حرفه ای صنعتی، برای استفاده در سرور ها و بخش های دیگه است. اصولا" ورودش به بازار کاربری بیشتر یه جور کنجکاوی و ناخونک زدن به پشتوانه توانایی هاش در بخش صنعتی بود.

همه میدونیم دنیای صنعتی و بازار صنعتی کامپیوتر کلا" داستانش خیلی متفاوته با Consumer Market قطعات کامپیوتر. در بخش صنعتی دوام قطعات و کارکرد بی نقص و Error-Free در اولویته، اما در بخش بازار کاربری، بنچ مارک، و Performance و قیمت رقابتی در اولویته.

در بخش صنعتی، شاید Micron و تا حدودی یکی دو شرکت دیگه توانایی رقابت با OCZ رو دارند، و OCZ خیلی موفقه در اون زمینه، اما در بخش کاربری، بخصوص در زمینه ی SSD، سامسونگ خیلی خوش شانس بود و OCZ خیلی بد شانس بود.

دوستانی که به مشکل فیرمور اشاره میکنند، داستان برمیگرده به دوران Vertex 3 که به سرعت با آپدیت فیرمور مشکلی که بوجود آمده بود در آن دوران بر طرف شد. در نسل بعدش، به واقع Vertex 4 یک محصول بی نقص بود، و اگر سامسونگ 850 رو ارائه نمیکرد، همچنان OCZ در بخش بازار SSD های کاربری، یکی از پیشتازان عرصه باقی می موند.

یک چیزی که SSD های OCZ رو Reliable تر نسبت به بقیه SSD ها میکنه، SMART Report های صحیح این SSD هاست. حتی SSD های Samsung این ریپورتاژ صحیح رو، به دلایل Marketing از خودشون ندارند. داستان از اونجایی نشات میگیره که همه ی SSD ها یک عمر رایت مشخصی دارند، و Health درایو بر اساس میزان رایت اون باید کاهش پیدا کنه، متاسفانه تنها SSD هایی که به درستی کاهش عمر درایو رو صادقانه گزارش می کنند، همین SSD های OCZ هستند. بقیه SSD ها، از سامسونگ، بگیر تا اینتل و کورسیر و ای دیتا و پلکستور  و غیره، با افزایش رایت، Health درایو تغییری نمیکنه و همچنان 100 در 100 باقی میمونه.

حالا نه اینکه اون Health بیاد 0 بشه، ممکنه در یک درصدی برای 100 سال کار کنه، اما همینکه OCZ گزارش صحیح از تخمین خودش از باقیمانده عمر درایو رو به کاربر ارائه میکنه، از نظر صداقت خیلی خوبه، اما از نظر بازار، خیلی بده، من وقتی میبینم SSD سامسونگ همیشه سلامته، فارق از اینکه 100 ترا روش رایت کنم، در قیاس با SSD که با 4 ترابایت رایت، سلامتش کاهش یافته، خوب توی ذوق من میخوره.

از نظر روانی تاثیر منفی داره، فارق از اینکه سامسونگ عمدا" گزارش صحیح نمیده، و OCZ داره صادقانه برخورد میکنه.

موضوع بعدی، دمای درایو هست، اینکه در تمامی برد های SSD یک ترمومتر برای گزارش دمای درایو تعبیه شده. متاسفانه، از روز اول OCZ با این موضوع مشکل داشته. حالا نه اینکه مهم باشه، چون SSD های SATA داغ نمیکنند اصلا" نیازی به ترمومتر ندارند، ولیکن اینکه SSD های دیگه میتوانند دمای خودشون رو گزارش کنند، و OCZ برای گزارش دما، همیشه اختلال داشته تا حدی که در اغلب فیرمور های OCZ عملکرد گزارش دما عمدا" Disable شده، این یک نقطه ضعفه، که هنوز سالهاست برطرف نشده، نه اینکه مشکلی داشته باشه ها، نه، ولی خوب، یا نزار، یا وقتی ترمومتر میزاری، فکر اونطرف داستان رو هم بکن که یه طوری گزارشش برای سیستم ارسال بشه.

صحبت رو کوتاه کنم، در زمینه SSD های SATA، در غیاب Samsung 850، بله، OCZ بهترین انتخابه. نه اینکه OCZ ضعیفتر باشه، نه، ولی چون Samsung 850 بهتر تره، اولویت با اونه.

Micron در مقام سوم. Corsair و Plextor و سان دیسک هم در رتبه چهارم.

در مورد بقیه برند ها، Adata و Kingstone و G.SKILL و بقیه که کلا" توی آفساید هستند، صرفا" برای خالی نبودن صحنه، درایو های عاریتی وارد بازار میکنند. این ها برند های درجه پنجم SSD به حساب میان.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

من نظر شخصیم رو میدم، لزوما" ممکنه این نظرم مطابق واقعیت یا بنچ مارکها نباشه..

شرکت OCZ کار اصلیش تولید SSD های صنعتی و کلا" لوازم حرفه ای صنعتی، برای استفاده در سرور ها و بخش های دیگه است. اصولا" ورودش به بازار کاربری بیشتر یه جور کنجکاوی و ناخونک زدن به پشتوانه توانایی هاش در بخش صنعتی بود.

همه میدونیم دنیای صنعتی و بازار صنعتی کامپیوتر کلا" داستانش خیلی متفاوته با Consumer Market قطعات کامپیوتر. در بخش صنعتی دوام قطعات و کارکرد بی نقص و Error-Free در اولویته، اما در بخش بازار کاربری، بنچ مارک، و Performance و قیمت رقابتی در اولویته.

در بخش صنعتی، شاید Micron و تا حدودی یکی دو شرکت دیگه توانایی رقابت با OCZ رو دارند، و OCZ خیلی موفقه در اون زمینه، اما در بخش کاربری، بخصوص در زمینه ی SSD، سامسونگ خیلی خوش شانس بود و OCZ خیلی بد شانس بود.

دوستانی که به مشکل فیرمور اشاره میکنند، داستان برمیگرده به دوران Vertex 3 که به سرعت با آپدیت فیرمور مشکلی که بوجود آمده بود در آن دوران بر طرف شد. در نسل بعدش، به واقع Vertex 4 یک محصول بی نقص بود، و اگر سامسونگ 850 رو ارائه نمیکرد، همچنان OCZ در بخش بازار SSD های کاربری، یکی از پیشتازان عرصه باقی می موند.

یک چیزی که SSD های OCZ رو Reliable تر نسبت به بقیه SSD ها میکنه، SMART Report های صحیح این SSD هاست. حتی SSD های Samsung این ریپورتاژ صحیح رو، به دلایل Marketing از خودشون ندارند. داستان از اونجایی نشات میگیره که همه ی SSD ها یک عمر رایت مشخصی دارند، و Health درایو بر اساس میزان رایت اون باید کاهش پیدا کنه، متاسفانه تنها SSD هایی که به درستی کاهش عمر درایو رو صادقانه گزارش می کنند، همین SSD های OCZ هستند. بقیه SSD ها، از سامسونگ، بگیر تا اینتل و کورسیر و ای دیتا و پلکستور و غیره، با افزایش رایت، Health درایو تغییری نمیکنه و همچنان 100 در 100 باقی میمونه.

حالا نه اینکه اون Health بیاد 0 بشه، ممکنه در یک درصدی برای 100 سال کار کنه، اما همینکه OCZ گزارش صحیح از تخمین خودش از باقیمانده عمر درایو رو به کاربر ارائه میکنه، از نظر صداقت خیلی خوبه، اما از نظر بازار، خیلی بده، من وقتی میبینم SSD سامسونگ همیشه سلامته، فارق از اینکه 100 ترا روش رایت کنم، در قیاس با SSD که با 4 ترابایت رایت، سلامتش کاهش یافته، خوب توی ذوق من میخوره.

از نظر روانی تاثیر منفی داره، فارق از اینکه سامسونگ عمدا" گزارش صحیح نمیده، و OCZ داره صادقانه برخورد میکنه.

موضوع بعدی، دمای درایو هست، اینکه در تمامی برد های SSD یک ترمومتر برای گزارش دمای درایو تعبیه شده. متاسفانه، از روز اول OCZ با این موضوع مشکل داشته. حالا نه اینکه مهم باشه، چون SSD های SATA داغ نمیکنند اصلا" نیازی به ترمومتر ندارند، ولیکن اینکه SSD های دیگه میتوانند دمای خودشون رو گزارش کنند، و OCZ برای گزارش دما، همیشه اختلال داشته تا حدی که در اغلب فیرمور های OCZ عملکرد گزارش دما عمدا" Disable شده، این یک نقطه ضعفه، که هنوز سالهاست برطرف نشده، نه اینکه مشکلی داشته باشه ها، نه، ولی خوب، یا نزار، یا وقتی ترمومتر میزاری، فکر اونطرف داستان رو هم بکن که یه طوری گزارشش برای سیستم ارسال بشه.

صحبت رو کوتاه کنم، در زمینه SSD های SATA، در غیاب Samsung 850، بله، OCZ بهترین انتخابه. نه اینکه OCZ ضعیفتر باشه، نه، ولی چون Samsung 850 بهتر تره، اولویت با اونه.

Micron در مقام سوم. Corsair و Plextor و سان دیسک هم در رتبه چهارم.

در مورد بقیه برند ها، Adata و Kingstone و G.SKILL و بقیه که کلا" توی آفساید هستند، صرفا" برای خالی نبودن صحنه، درایو های عاریتی وارد بازار میکنند. این ها برند های درجه پنجم SSD به حساب میان.

. بسیار کامل و جامع بود
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نظر شخصیم رو میدم، لزوما" ممکنه این نظرم مطابق واقعیت یا بنچ مارکها نباشه.

سلام و تشکر

همونطور که فرمودین، relabilty از مشخصه های بارز اس اس دی های OCZ هست و این درایوها مدارها و قابلیت های Safety و نظارتی بیشتری دارن که در حالت معمول فقط تو اس اس دی های سطح صنعتی/بیزینس  و گران قیمت یافت میشه.

در مورد دما ظاهراً الان هیچ مشکلی نداره و درایوی که من دارم دما کاملاً با دمای محیط و حتی داخل خود کیس هم خوانی داره، همونطور که می دونید اس اس دی نهایت 2 3 درجه از دمای محیط یا داخل کیس باید بالاتر باشه.

zct_capture.png

همونطور که شما هم اشاره کردین، متاسفانه الان دیگه تولید اس اس دی ریبرند شده سرگرمی و  هر شرکتی رو که میبینی برا خودش اس اس دی میزنه، جالب تر اینکه اسم و مدل دلخواه خودشون رو رو کنترلر و حتی تراشه های حافظه حک میکنن (حتی تو اس اس دی اینتل (بله اینتل) رو کنترلر Sandforce  لوگو اینتل حک شده(البته اینتل خودش هم کنترلر اختصاصی داره.

مشکل اصلی که وجود داره با درایوهای TLC هست، مثلا بعضی دوستان می ببنن قیمت درایو 240 گیگابایتی یه برند از 120 گیگابایتی سامسونگ یا OCZ ارزونتره، یه راست میرن سراغ 240 گیگابایتی، چون با همون پول، تا 2 برابر حافظه بیشتری ارائه میکنه.

در کل تو اس اس دی ها حرف اول رو کنترلر و فریم ویر میزنه بعد تراشه های حافظه که متاسفانه کمتر کسی به این مسئله توجه میکنه.

این کنترلرهای Generic که به طور مشترک تو درایوهای مختلف پیدا میشن، فقط با یه فریم ویر اختصاصی، عمر درایو رو 50 درصد کمتر یا بیشتر میکنن.

سامسونگ عالیه اما بیشتر از نظر بنچمارک و سرعت، برا نمونه درایوهای OCZ همیشه بین 5 تا 10 درصد تو بنچمارک ها از سامسونگ ضعیف تر هستن اما چرا؟ چون به دلیل قابلیت های پایداری و حفاظتی، تو پس زمینه کارهای بیشتری انجام میشه، برا نمونه تو درایوهای OCZ، دقیقاً هر 20 ثانیه یکبار، Table Map و کش تو حافظه ذخیره میشن تا اگه مشکلی پیش اومد، داده ها از بین نره یا خراب نشه، قابلیتی که برا کاربری های صنعتی مثل سرور اهمیت داره اما خب برا کاربر خانگی هم مفیده.

در نهایت من با آگاهی از اینکه اس اس دی OCZی که میگیرم حدود 5 تا 10 درصد از سامسونگ کندتره، اما باز OCZ رو انتخاب کردم و دلیلم هم برا این انتخاب، اطمینان پذیری، دوام بالاتر و طول عمر بیشتره، این درایو 50 گیگابایت نوشتن روزانه به مدت 5 سال تضمین شده.

به اعتقاد من، SSD ای که میگیری باید به حدی با دوام باشه که کاربر نره کش و دسکتاپ و همه چی رو رو هارد دیسک بزاره و تنها استفاده از اس اس دی فقط بوت کردن ویندوز باشه.

@};-

لینک به دیدگاه

به به، خیلی خوبه بالاخره مشکل نمایش دما در Vector 180 حل شده.

من خودم هم در خانه دو فروند OCZ نگه داری می کنم، البته در کنار سامسونگ Evo و Pro و البته یکی دو درایو کورسیر.

بحث قیمتی خیلی مهمه البته در توصیه درایو های OCZ به دیگران. 

الان در Newegg درایو OCZ Vector 180 120G حدود 13 دلار از Samsung 850 Pro 128 ارزونتره، یعنی پس در ایران هم باید اختلاف این دو منطقی و Vector 180 حدود 45 هزار تومن از Samsung Pro ارزونتر باشه. که متاسفانه، نه تنها اینگونه نیست، بلکه Vector 180 حدود 10 دلار یا 35 هزار تومن گرونتر از Samsung Pro فروخته میشه. در این شرایط، سخت میشه بچه ها رو به سمت OCZ Vector 180 سوق داد، مگر اینکه Samsung 850 Pro ناموجود باشه، مثل الان :D :D

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به به، خیلی خوبه بالاخره مشکل نمایش دما در Vector 180 حل شده.

من خودم هم در خانه دو فروند OCZ نگه داری می کنم، البته در کنار سامسونگ Evo و Pro و البته یکی دو درایو کورسیر.

بحث قیمتی خیلی مهمه البته در توصیه درایو های OCZ به دیگران. 

الان در Newegg درایو OCZ Vector 180 120G حدود 13 دلار از Samsung 850 Pro 128 ارزونتره، یعنی پس در ایران هم باید اختلاف این دو منطقی و Vector 180 حدود 45 هزار تومن از Samsung Pro ارزونتر باشه. که متاسفانه، نه تنها اینگونه نیست، بلکه Vector 180 حدود 10 دلار یا 35 هزار تومن گرونتر از Samsung Pro فروخته میشه. در این شرایط، سخت میشه بچه ها رو به سمت OCZ Vector 180 سوق داد، مگر اینکه Samsung 850 Pro ناموجود باشه، مثل الان :D :D

دست ماتریکس به هرچی برسه باید حداقل دلاری 5 تومن حساب کنی ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

3.jpg

یکی به این سوال ما جواب بده ، ثواب داره !

اون اخطار به خاطر کابل که اگه جاشو تو برد عوض کنم درست میشه.

لینک به دیدگاه

یکی به این سوال ما جواب بده ، ثواب داره !

اون اخطار به خاطر کابل که اگه جاشو تو برد عوض کنم درست میشه.

اون اخطار در Log درایو ذخیره شده، پاک نمیشه، باید هواست باشه بیشتر نشه.

برای اون مورد هم HD Sentinel نصب کن یا SSD Life Pro تا نشون بده چقدر رایت شده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...