رفتن به مطلب

اموزش مادینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان @};-

سری برم سر اصل مطلب

من تو تاپیکای زیاتدی مادینگ کیسا رو دیدم و علاقه مند شدم که یکی خودم انجام بدم

اول یک کیس قدیمی که مادینگ بشه روش خوب انجام داد اگه میشه معرفی کنین بعدم که دانش و ابزارالات لازمش چیاس و متوسط چه قد در میاد :x

توی دیوار و شیپور کیس زیاد هست از اینا یکی بگیرم؟

لینک به دیدگاه

بستگی داره منظور شما از مدینگ چی باشه و در چه سطحی هزینه هم میتونید مشخص کنید

مثلا از نظر من مدینگ یک کیس یک پنجره گزاشتن نیست از نظر من کل قاب رو بدی برات با لیزر ببرن و از اون ور جنوب کیس اگر خوب نمیشه مد کرد یکی بخری و باهاش هم با لیزر دو تا جای فن و رادیاتور بزاری و رنگ کردن قسمت های داخلی و خارجی و همینطور برش دادن یک سری متریال و اضافه کردن به کیس برای جلوه ی زیباتر

از نظر من مدینگ فقط یه این نیست که شما یک پنجره در بیارید و از اون طرف هم برید یک چند تا برچسب بزنید به کیس اگر نوع پنجره رو میخواید خیلی در نمیاد شاید یک 150 تومنی ولی اگر نوعی که من میگم رو میخواید بدونید فکر نکنم کمتر از 500 در بیاد

امیدوارم موفق باشی توی کارتون

مراحل کارتون هم بزارید توی فروم ممنون میشم

لینک به دیدگاه

چقدر بابت کیس میخواین هزینه کنین ؟؟؟؟ چون الان  TSCO MA4462 شصت هزار تومنه و به مراتب از کیس های قدیمی برای مادینگ بهتره !‌

این مطلب رو هم یک نگاهی بندازید : 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55263&hl= 

لینک به دیدگاه

بستگی داره منظور شما از مدینگ چی باشه و در چه سطحی هزینه هم میتونید مشخص کنید

مثلا از نظر من مدینگ یک کیس یک پنجره گزاشتن نیست از نظر من کل قاب رو بدی برات با لیزر ببرن و از اون ور جنوب کیس اگر خوب نمیشه مد کرد یکی بخری و باهاش هم با لیزر دو تا جای فن و رادیاتور بزاری و رنگ کردن قسمت های داخلی و خارجی و همینطور برش دادن یک سری متریال و اضافه کردن به کیس برای جلوه ی زیباتر

از نظر من مدینگ فقط یه این نیست که شما یک پنجره در بیارید و از اون طرف هم برید یک چند تا برچسب بزنید به کیس اگر نوع پنجره رو میخواید خیلی در نمیاد شاید یک 150 تومنی ولی اگر نوعی که من میگم رو میخواید بدونید فکر نکنم کمتر از 500 در بیاد

امیدوارم موفق باشی توی کارتون

مراحل کارتون هم بزارید توی فروم ممنون میشم

اگه بخواد بالاتر از 500 بشه خوب یه کیس نو میخرم جه کاریه

ابزار چی میخواد ابزار

ابزار چی میخواد ابزار

http://www.digikala.com/Product/DKP-97727/TSCO-TC-LA-4430-Computer-Case/%DA%A9%D9%8A%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-TC-LA-4430#!/tab-techspecs/

به نظرم این بهتر باشه میشه جلوش رو کامل عوش کرد بغلشم شیشه گذاشت پاورم اوردن پایین

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان @};-

سری برم سر اصل مطلب

من تو تاپیکای زیاتدی مادینگ کیسا رو دیدم و علاقه مند شدم که یکی خودم انجام بدم

اول یک کیس قدیمی که مادینگ بشه روش خوب انجام داد اگه میشه معرفی کنین بعدم که دانش و ابزارالات لازمش چیاس و متوسط چه قد در میاد :x

توی دیوار و شیپور کیس زیاد هست از اینا یکی بگیرم؟

درود

بالاخره یکی کلمه Mod رو درست تلفظ کرد

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

با سلام

جناب آقای داداش نژاد

alidadashnejad

زحمت آموزش کامل رو کشیدن و به صورت کامل توضیح دادن :

راهنمای کامل مدینگ کیس ( از پایه تا پیشرفته )

برای کیس هم بستگی به نظر شخص شما داره و امکان استفاده از اولین نمونه های کیس تا سری فول تاورهای گرانقیمت هست.

البته بودجه ، ابزار ، امکانات ، ذوق و سلیقه شما هم بی تاثیر نیست.

========================================

نمونه مادینگ یکی از اعضای انجمن ، جناب آقای شاهان

Hamid . SHahan

کیس مود به سبک ائودی آر8

ztb2iwmw9kaxmb5iqio_thumb.jpg

884p11m0ubao2r5xnldi_thumb.jpg

ویرایش شده توسط M-Ahmadi
لینک به دیدگاه

ببین عزیز باید خلاق باشی و راحت طلب نباشی اگر بخوای بدی بقیه برات بسازن خیلی در میاد برش لیزر و نمیدونم نقاشی و اینا زیاد میشه ولی اگر خودت بکنی کم در میاد من کیس خودم رو برو ببین جای رادیاتور ۳۶۰ هم میتونستم در بیارم ولی نیاز نیست مدینگ عشق میخواد فقط

ابزار یه دریل اجباری برا برش عمود بر و فرز دستی نشد فرز نشد اره اهن بر فقط باید بخوای من با فرز بزرگ برش زدم الان هم خوب شده

لینک به دیدگاه

فعلا دنبال یه کیس قدیمی میگردم

دوستان یک سوال فن هایی تو کیس میزارم کجا باید وصل کنم تا برق بهشون برسه ؟ با مین که تو امضام هست :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...