رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم برای شبیه سازی مهندسی برق hfss

Recommended Posts

با سلام
دوستان من سیستم زیر رو برای شبیه سازی در نظر گرفتم . میخواستم ببینم اگر نظری دارید برا بهبودش لطف کنید راهنمایی ام کنید. فقط قطعات داخل کیس مدنظرم هست تو بحث

cpu:core i7 4790K
main:gigabyte h97
ram=4*8 apacer 1600mhz
ssd:samsung 852 evo 120gb
hdd: western black 1tb
power:650 green gold uk

case:viper x3 green

نکاتی که لازمه عرض کنم خدمت دوستان..
1- باتوجه به کار کردن با hfss داشتن 32 گیگ رم رو لازم دونستم و برا همین گذاشتم.
2- میدونم سری K با h97 نمیخونه ولی همون 400 مگاهرتزی که در base clock  با غیر k فرق داره برام ارزشمنده و یه 10 درصدی بهبود عملکرد خواهد داشت.
3- انتخاب سری h هم برای این بود که اهل اورکلاک نیست طرف و از طرفی بیشتر قیمت بالا میرفت یه 100 تومنی با تغییر به سری z همچنین باید براش 200 پول فن بدم و .... .. برا همین اورکلاک رو منتفی کردم.
4- باس رم هم خیلی تو شبیه سازی ها موثر نیست و باعث افزایش قیمت الکی و منجر به واجب شدن خرید سری z و بالارفتن مضاعف قیمت میشه
5- در آینده برا این سیستم گرافیک خریده میشه و برا بازی پاورش رو بالاتر گرفتم و دلیلش اونه.
6- ssd و هاردم نظرم رو این دوتایی بود که نوشتم چون خوبن ... همین 02.gif
7- کیس هم با فیدبکی که از دوستان گرفتم دیدم تو این رنج قیمت کیفیت ساخت و خنکیش خوبه.. برا همین...

میخواستم ببینم دوستان با تجربه که دارن ببینن کجای این سیستم رو میشه بهبود داد... قیمت اینجا پارامتر مهمی هست.. اگر دوستان میتونن پیشنهادی بدن که باعث بشه قدرت سیستم بالا بره و یا کلن سوکت جدید بشه (با در نظر گرفتن اینکه در مجموع 200-300 گرونتر از اینی که خودم پیشنهاد دادم نشه) ... راهنمایی ام کنن لطفن 05.gif

ممنون

لینک به دیدگاه

یکی نیست یعنی؟

سلام دوست عزیز

با توجه به توضیحاتی که دادین، سیستمی که انتخاب کردین بسیار خوب هست و نیازی به تعقیر نداره.

خیالتون راحت.

پ.ن: ماشالا خودتون استاد هستید و نیازی به مشاوره ندارید. :D

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

ببینید اگه بهبود کیفیت مد نظر شما هست به نظر من 6700 ضریب بسته بگیرید با یک مادربورد سری h بگیرید

سب پی یو ها تقریبا برابر هستند مادربورد هم یک 60 تومنی فرق داره میمونه رم رم هم بیشتر از 300 تومن تفاوت ولی میصرف من یک بررسی از 6700 گزاشتم الان لینک رو براتون میزارم شرح برنامه های کاربردیش هم گزاشتم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55524#entry678175

لینک به دیدگاه

درست متوجه منظورتون نشدم.. شما بنده رو تشویق یه 6700K و برد سری Z کردید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...