رفتن به مطلب

پیشنهاد کولر مناسب برای i7 6700K

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . بنده قصد خرید i7 6700k رو دارم و کیسم x1 هست . اگر میشه یه کولر مناسب با توجه به کیسم بهم معرفی کنید . کاربری هم گیم و کار های سنگین . ( اورکلاک انجام نمیدم )

لینک به دیدگاه

درود

شما که قصد اور ندارید پردازنده ضریب بسته بردارید.

اگر هزینه زیادی دوست نداری انجام بدید پیشنهاد بنده ایر کولر Deepcool S40 هست به قیمت 95 تومان.

اگر محدودیت در هزینه برای کولر ندارید پیشنهاد بنده واتر کو‎لر ‏Deepcool maelstrom ‎120K‏ به قیمت حدودی 188 تومان.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

اگر قصد اور ندارید واقعا ضریب باز به درد نمیخوره همون ضریب بسته بگیرید راحت بعد چون کار های سنگین انجام میدیداگه نمیخواید خیلی هزینه کنید واتر کولر گیرین 120 بگیرید توی بازار 155 تومنم گیر میاد

لینک به دیدگاه

یعنی تفاوت قدرت i7 6700k  و  6700 فقط توی اورکلاک هست ؟ 

اخه من مشخصاتشون رو که نگاه کردم سری k فرکانسش بین 4 و 4.2 هست ولی سری معمولی فرکانسش بین 3.4 تا 4.0 هست . یعنی هیچ تفاوتی توی گیم و کارهای سنگین نداره ؟ فقط برای اور بدرد میخوره ؟

حداکثر بودجه برای کولر 200 هزار تومن هست .

این کولر هایی که پیشنهاد کردید با کیس x1 سازگاره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی تفاوت قدرت i7 6700k  و  6700 فقط توی اورکلاک هست ؟ 

اخه من مشخصاتشون رو که نگاه کردم سری k فرکانسش بین 4 و 4.2 هست ولی سری معمولی فرکانسش بین 3.4 تا 4.0 هست . یعنی هیچ تفاوتی توی گیم و کارهای سنگین نداره ؟ فقط برای اور بدرد میخوره ؟

حداکثر بودجه برای کولر 200 هزار تومن هست .

این کولر هایی که پیشنهاد کردید با کیس x1 سازگاره؟

کاملا درسته.

بیس و بوست فرکانس بالاتر تاثیرمیذاره مسلما!

اگر نخواهید اور کنید همون S40 که دوستان گفتن گزینه مناسبی هست با توجه به کیس.

به نظر بنده سمت واترهم نرو تو این رنج هزینه...

لینک به دیدگاه

کولر s40 کم نمیاره؟

خیر کم نمیاره، این کولر امتحانش را به خوبی پس داده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کولر s40 کم نمیاره؟

این نسل از پردازنده های اینتل نسبت به نسل های قبلی خنک تر هست و اگر قصد اورکلاک ندارید کافی به نظر می رسه....

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون درمورد واتر کولینگ Corsair H55 چیه ؟ واتر کولینگ خوبی هست ؟ با توجه کاربری . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

آقا با توجه به تستی که تو شهر سخت افزار انجام شده کولر ماچو معمولی 140 تومنی پرفورمنس خیلی خیلی خوبی خواهد داشت.. صداشم کمتر از واتر کولر هست. اگر میخواید یکم اور کنید البته بنظر مناسب میاد

لینک به دیدگاه

آقا با توجه به تستی که تو شهر سخت افزار انجام شده کولر ماچو معمولی 140 تومنی پرفورمنس خیلی خیلی خوبی خواهد داشت.. صداشم کمتر از واتر کولر هست. اگر میخواید یکم اور کنید البته بنظر مناسب میاد

بنده چون فضای کیسم زیاد نیست و پردازنده skylake هست و نباید فشار زیادی از نظر وزن به cpu بیاد فقط میخام واتر کولینگ بگیرم . اقای معتمدی هم واتر کولینگ رو پیشنهاد کردند . 

لینک به دیدگاه

من برای 6700K کولر seidon 120m رو گرفتم و خیلی هم راضیم. چند روزی صبر کنید نتایج دما و اورکلاکینگ رو توی این تاپیک می ذارم. 

ویرایش شده توسط Gamer_Pro
لینک به دیدگاه

من الان واترکولر دارم ولی قبلش deepcool gammax 400 داشتم خیلی خوب و کم صدا بود الان قیمتش حدود 110 هستش فقط چک کن تو کیست میخوره یانه ارتفاعش 155 میلی هستش

لینک به دیدگاه

نظر بقیه دوستان ؟

بشخصه یکی از این واتر کولر ها رو بیشنهاد میدم : http://forum.lioncomputer.ir/index.php?s=c6d83f49e49561cadbe7ffd731d90dd4&app=videos&do=view&id=38

و اینکه i7 6700K الان تفاوتش با i7 6700 NON K حدودا 100 هزار تومنه ! بنظر من حتما i7 6700K رو بخرید چون حداقلش فرکانس بالاتری داره ( تازه جدا از قابلیت بالای اورکلاکش ) 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

در ضمن من وقتی فن دیپ کول gammax 400 رو عوض کردم اصلا سی پی یو اسیب ندیده بود اون وزنش 700 گرم بود ولی اگه صدای کم میخای حتما ایرکولر بخر 

لینک به دیدگاه

بنده چون فضای کیسم زیاد نیست و پردازنده skylake هست و نباید فشار زیادی از نظر وزن به cpu بیاد فقط میخام واتر کولینگ بگیرم . اقای معتمدی هم واتر کولینگ رو پیشنهاد کردند . 

خوئتون میدونید . منتهی صدای این ایرکولر کمتر هست از واترکولینگا.. قیمتشم بهتره.. اون مزنیم که شما میگید این 860 گرمه این مدل.. اگه کیس بخواد یوختی یه تکون ناگهانی ای چیزی بخوره مطرح میشه وگرنه یجا ثابت بذارید اتفاقی نمیافته.. وسواس ه فک کنم یجورایی

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

خوئتون میدونید . منتهی صدای این ایرکولر کمتر هست از واترکولینگا.. قیمتشم بهتره.. اون مزنیم که شما میگید این 860 گرمه این مدل.. اگه کیس بخواد یوختی یه تکون ناگهانی ای چیزی بخوره مطرح میشه وگرنه یجا ثابت بذارید اتفاقی نمیافته.. وسواس ه فک کنم یجورایی

منم واسه همون جابجایی میگم . چون احتمال اینکه کیس رو جابجا کنم خیلی زیاده . 

بشخصه یکی از این واتر کولر ها رو بیشنهاد میدم : http://forum.lioncomputer.ir/index.php?s=c6d83f49e49561cadbe7ffd731d90dd4&app=videos&do=view&id=38

و اینکه i7 6700K الان تفاوتش با i7 6700 NON K حدودا 100 هزار تومنه ! بنظر من حتما i7 6700K رو بخرید چون حداقلش فرکانس بالاتری داره ( تازه جدا از قابلیت بالای اورکلاکش ) 

موفق باشید 

اینا همشون واترکولر 240 هستن . بنده کیسم x1 هست و 240 نمیخوره . باید واترکولر 120 انتخاب کنم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم برای این سری واتر کولر رو پیشنها میدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرکدومش که به بودجت میخوره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...