رفتن به مطلب

[اختصاصی لیون] مراحل خرید سیستم گیمینگ جدید از خرید تا اورکلاک (به همراه عکس)

Gamer_Pro
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه دوستان انجمن لیون کامپیوتر.

همون طور که در این تاپیک گفته بودم، قصد داشتم که از مراحل اسمبل و... تا اجرای گیم و اورکلاکینگ گزارشی تهیه کنم که در این تاپیک ارائه خواهد شد. 

هر چند که سایت های مختلف قطعات رو بررسی می کنن اما به نظرم ارائه تجربه شخصی از قطعات می تونه کمک زیادی به افراد در تهیه سیستم مورد نیازشون کنه. 

بنابراین، روال این تاپیک به شرح ذیل خواهد بود:

پست #2

• مشخصات سیستم خریداری شده
  • عکس و توضیح راجع به قطعات 
  • مراحل اسمبل سیستم

پست #3

• اجرای بازی و بنچمارک با اورکلاک 24/7

پست #4

• اورکلاکینگ 
ویرایش شده توسط Gamer_Pro
لینک به دیدگاه

قطعات نورسیده و آماده برای جنگ  ^_^ 

0HnVV.jpg

Motherboard = GIGABYTE Z170X GAMING GT
CPU = INTEL I7 6700K
RAM = AVEXIR 4x4GB 3200MHz CL16
VGA = GIGABYTE GTX 980 TI G1 GAMING 2-WAY SLI
CASE= COOLER MASTER MASTERCASE PRO 5
PSU= COOLER MASTER V1200 PLATINUM
COOLER= COOLER MASTER SEIDON 120M
SSD= CRUCIAL M550 256GB(از قبل داشتم)

کیس و پاور:
COOLER MASTER MASTERCASE PRO 5
COOLER MASTER V1200 PLATINUM

شانس آوردم که همزمان با خرید من این کیس وارد شد و تونستم بگیرمش. ظاهر ساده و شیکی داره، متریال و ساختش عالیه، امکاناتش کامله از پورت های جلوی کیس گرفته تا آپشن های جداسازی قطعات کیس برای modding. در کل p/p عالی داره و همه جوره راضیم از پولی که براش دادم...

تنها مشکلی که بهش برخوردم این بود که پاور یه مقدار با سختی سر جاش رفت که البته مشکل ساز نبود. 

V1200 PLATINUM هم یکی از قوی ترین پاورای بازاره و عملکردش حرفی برای گفتن باقی نمی ذاره و جا رو برای تعویض قطعات و اورکلاک باز می ذاره.

18TcC.jpg

lk0n5.jpg

98FVp.jpg

9gEfD.jpg

TBUeC.jpg

مادربرد-CPU-کولر:

GIGABYTE Z170X GAMING GT

Intel I7 6700K

COOLER MASTER SEIDON 120M

مادربردی که مد نظر داشتم Z170X SOC FORCE بود اما چون قصد اورکلاک اکستریم این سیستم رو نداشتم و اینکه ظاهر GAMING GT بیشتر به دلم می نشست دیگه همین رو گرفتم.  

5RJCY.jpg

GAMING GT مادربرد خیلی کاملیه. امکانات و ساپورت قطعات که تکمیل، ویژگی های اضافه مثل دو کارت شبکه(اینتل و کیلر2400)، کارت صدای CREATIVE و پورت های SATA, USB و M.2 به تعداد زیاد  ^_^  

بسته بندی هم رضایت بخشه و هر چی که لازم داشتم توی جعبه بود.

6700K که توضیحی نداره و با اورکلاک هیچ محدودیتی توی گیم ها به وجود نمیاره.

کولری که انتخاب کردم براش SEIDON 120M می تونه دمای CPU رو توی رنج مناسبی نگه داره، واترکولینگ هست و در کل محصول خیلی خوبیه. قصدم این بود که کولر رده بالاتری مثل 240M یا 280L تهیه کنم اما این کولر SEIDON رو یکی از دوستانم داشت و دیگه ازش گرفتم فعلا و شاید بعدا عوضش کنم.

qcw8H.jpg

کارت گرافیک:

GIGABYTE GTX 980 TI G1 Gaming WF3X 2way-SLI

توی خرید کارت گرافیک مواردی که برام مهم بودن پرفرمنس، صدا، دما و اورکلاکینگ 24/7 بود که 980 G1 GAMING رو با توجه به گارانتی خوبش انتخاب کردم.

wH3hY.jpg

رم:

AVEXIR 4x4GB 3200MHz C16

می خواستم مموری فرکانس بالای 3800 بگیرم برای این کیس، اما مدل خوبی پیدا نکردم و فعلا این ها رو گرفتم. البته که رم های خوبی هم هستن و ظاهرشون با اون LED های قرمز رنگ مجذوب کنندس. 

kjC0l.jpg

عکس های کیس بعد از اسمبل:

برای نورپردازی کیس از RGB DEEPCOOL استفاده کردم. خیلی راحت و بی درسر و زیبا.

JnrVX.jpg

YbQ6Q.jpg

cfGa2.jpg

لینک به دیدگاه

فرکانس هسته کارت گرافیک با استفاده از نرم افزار MSI AFTERBURNER مقدار 125MHZ افزایش داده شد ( بدون اضافه کردن ولتاژ) و فرکانس مموری های نیز به صورت دستی به میزان 250MHZ افزایش پیدا کردند.

پردازنده نیز با استفاده از قابلیت OVERCLOCK مادربرد های گیگابایت که پردازنده را به صورت اتوماتیک آورکلاک می کنند به میزان 4.6GHZ رسید ، با استفاده از این قابلیت احتیاج به هیچ گونه دستکاری ولتاژ و سایر فرکانس های نخواهد بود ، فقط فرکانس و نوع پردازنده را برای مادربرد مشخص کرده و سپس مادربرد آنرا به صورت اتوماتیک با حداقل افزایش ولتاژ آورکلاک می کند.

uaua_gpu_oc.png

بنچمارک بازی METRO: LAST LIGHT در دو حالت DEFAULT و OVERCLOCK 

ouij_metro_normal.png

yyma_metro_oc_+125_+250.png

نتایج 3DMARK 11 در دو حالت DEFAULT و OVERCLOCK 

z6ku_normal.png

ic4r_3d_mark_11_oc_new.png

و دمای کارت ها در حالت OVERCLOCK 

6f7l_temp.png

لینک به دیدگاه

با سلام

مبارک باشه ، بسیار قشنگ شده، عکسهای خیلی قشنگی هم گرفتین. @};-

لینک به دیدگاه

خیلی قشنگ

اگه تونستین یه مادینگ رو قسمت پوشش دهنده کاور (اون قسمتی که در پایین درب شیشخ ای مشخصه) انجام بدین خیلی زیباتر میشه 

لینک به دیدگاه

مرحبا به این انتخاب. :x :x :x

قطعات بسیار عالی. اینجاس که جای خالی یه کارت صدا Creative ZxR حس میشه :x . کارت انبوردش البته خیلی خوبه.

یه درخواست دارم که از سیستم لایتینگ کیس در فضای بدون نور مثلا شب عکس بذارید از رنگهای مختلف با شدت نور حداکثر.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

پست شماره #3 آپدیت شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...