رفتن به مطلب

سوال تخصصی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت تمام دوستان

از کجا باید بفهمیم که CPU برای گرافیک گلوگاه ایجاد نمیکنه؟

نرم افزار خاصی برای تست کردن هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

CPU Q8300 2.5Ghz 4M

Graphic Sapphire 7970 3G

لینک به دیدگاه

عزیز نرم افزار خاصی لازم نیست عقل سلیم میگه :D

خب مشخصه که cpu شما خیلی قدیمی تر از گرافیک شماست

معمولا وقتی cpu گلوگاه باشه هر چند دقیقه تو بازی ریپ میزنه

لینک به دیدگاه

عزیز نرم افزار خاصی لازم نیست عقبازییم میگه :D

خب مشخصه که cpu شما خیلی قدیمی تر از گرافیک شماست

معمولا وقتی cpu گلوگاه باشه هر چند دقیقه تو بازی ریپ میزنه

سلام من با همین cpu بدون over بازی call of duty advanced war روی extera اجرا کردم با ۶۳ فریم و بدون کوچکترین لگ

با نرم افزاری اگه میشه فهمید لطفا اطلاع بدید

لینک به دیدگاه

سلام من با همین cpu بدون over بازی call of duty advanced war روی extera اجرا کردم با ۶۳ فریم و بدون کوچکترین لگ

توصیه میکنم از نرم افزاری مثل msi after burner استفاده کنید و ببینید هنگام بازی چه مقدار از پردازنده در حال استفاده هست اگه بالای 90درصد بود یعنی در اون بازی داره داره نهایت توانش رو میده حالا اینکه گلوگاه شده یا نه رو نمیشه اینجوری فهمید باید تست کرد با یه پردازنده دیگه و مقایسه بشه بین تست ها .

برای مانیتور زنده هنگام اجرای بازی به همراه نرم افزار msi باید نرم افزار مکمل riva tuner هم نصب باشه . آموزش کار با  نرم افزار هم در اینترنت زیاد هست .

یه سوال : منظور شما از گلوگاه چی هست ؟ چون هر کی یه دیدگاه متفاوتی نسبت به گلوگاه داره .

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی.

به نظر من این پردازنده حتما برای 7970 گلوگاه ایجاد میکنه و اصلا در حد چنین گرافیکی نیست. :wacko:

برای این کارت گرافیک شما باید حداقل  یک i5 معمولی یا یک i3 قوی داشته باشین تا گلوگاه نشه. (*)

لینک به دیدگاه

توصیه میکنم از نرم افزاری مثل msi after burner استفاده کنید و ببینید هنگام بازی چه مقدار از پردازنده در حال استفاده هست اگه بالای 90درصد بود یعنی در اون بازی داره داره نهایت توانش رو میده حالا اینکه گلوگاه شده یا نه رو نمیشه اینجوری فهمید باید تست کرد با یه پردازنده دیگه و مقایسه بشه بین تست ها .

برای مانیتور زنده هنگام اجرای بازی به همراه نرم افزار msi باید نرم افزار مکمل riva tuner هم نصب باشه . آموزش کار با نرم افزار هم در اینترنت زیاد هست .

یه سوال : منظور شما از گلوگاه چی هست ؟ چون هر کی یه دیدگاه متفاوتی نسبت به گلوگاه داره .

کاملا تایید میشه یک مورد دیگه اضافه کنم اگه دیدید گرافیک نمی تونه از تمام توانش استفاده کنه مثلا داره زیر ۷۰ درصد کار میکنه در حالی که سیپیو داره از تمام توانش استفاده میکنه مثلا بالای ۹۵ درصد مشخص هست که سیپیو گلوگاه گرافیک هست این اتفاق برای بازیهای سیپیو محور بیشتر خودش رو نشون میده. ویرایش شده توسط STRIX
لینک به دیدگاه

درود

اینکه پردازنده شما برای گرافیتون گلوگاه هست هیچ شکی درش نیست!

ضمنا شما در چه تنضیماتی و رزولوشنی در بازی کالاف بازی میکنید که بیشتر از 60 فریم گرفتید؟؟؟

برای تست گلوگاه شدن میتونید برنامه MSI After Burner‏ در هنگام بازی اجراء کنید، وقتی پردازنده یا گرافیک به لود 100% برسه و دیگر در صد لود خیلی پایین تری داشته باشه گلوگاه بوجود میاد.

لینک به دیدگاه

شما برنامه rain meter یا  msi after burner دانلود کن البته msi بهتره - بعد ببین اگر میزان استفاده از سی بی یو بالا بود ( هفتاد درصد به بالا ) و بطور قابل ملاحظه ای بیشتر از میزان استفاده از گرافیک بود یعنی اینکه سی بی یو شما برای گرافیک گلوگاه هستش ! ( منبع : http://www.maximumpc.com/will-your-cpu-bottleneck-your-graphics-card/

این پست دستمون رو هم تو همین فروم ببینید : 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=45926&hl= 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

برای مانیتور زنده هنگام اجرای بازی به همراه نرم افزار msi باید نرم افزار مکمل riva tuner هم نصب باشه . آموزش کار با  نرم افزار هم در اینترنت زیاد هست .

کاملا تایید میشه یک مورد دیگه اضافه کنم اگه دیدید گرافیک نمی تونه از تمام توانش استفاده کنه مثلا داره زیر ۷۰ درصد کار میکنه در حالی که سیپیو داره از تمام توانش استفاده میکنه مثلا بالای ۹۵ درصد مشخص هست که سیپیو گلوگاه گرافیک هست این اتفاق برای بازیهای سیپیو محور بیشتر خودش رو نشون میده.

درود

اینکه پردازنده شما برای گرافیتون گلوگاه هست هیچ شکی درش نیست!

ضمنا شما در چه تنضیماتی و رزولوشنی در بازی کالاف بازی میکنید که بیشتر از 60 فریم گرفتید؟؟؟

برای تست گلوگاه شدن میتونید برنامه MSI After Burner‏ در هنگام بازی اجراء کنید، وقتی پردازنده یا گرافیک به لود 100% برسه و دیگر در صد لود خیلی پایین تری داشته باشه گلوگاه بوجود میاد.

شما برنامه rain meter یا  msi after burner دانلود کن البته msi بهتره - بعد ببین اگر میزان استفاده از سی بی یو بالا بود ( هفتاد درصد به بالا ) و بطور قابل ملاحظه ای بیشتر از میزان استفاده از گرافیک بود یعنی اینکه سی بی یو شما برای گرافیک گلوگاه هستش ! ( منبع : http://www.maximumpc.com/will-your-cpu-bottleneck-your-graphics-card/

این پست دستمون رو هم تو همین فروم ببینید : 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=45926&hl= 

سلام

در حالت تسک بردم روی CPU طوری که کارکرد هسته های CPU رو نشون میده، حدودا بین 50 الی 70 درصد از هسته های CPU در حال استفاده بود

در بازی call of duty advanced war با گرافیک EVGA GTX580 SC تست کردم و نرم افزار شرکت EVGA در بازی 63 فریم در حالت Extera نشون میداد و لود CPU هم روی 50 الی 70 درصد بود

گرافیک 7970 تا 3 روز دیگه نهایت بدستم میرسه و تست میکنم و نتایج رو اعلام میکنم. فقط خواستم مطمئن بشم که جواب میده یا خیر. چون با GTX580 که خوب جواب داد.

لینک به دیدگاه

شما q8300 رو اور هم کردید ؟ چون خیلی خوب اور میشه و کاراییش هم خیلی بهتر میشه

لینک به دیدگاه

شما q8300 رو اور هم کردید ؟ چون خیلی خوب اور میشه و کاراییش هم خیلی بهتر میشه

قبل از q8300 یه E7400 داشتم که تا 3.30 اور کرده بودم ولی q8300 نه اور نکردم چون تا بحال بدون اور خوب جواب داده

یه کولر OCZ Vendetta2 دارم روش

لینک به دیدگاه

نگفتید، در چه رزولوشن و تنظیماتی بازی میکنید؟

لینک به دیدگاه

نگفتید، در چه رزولوشن و تنظیماتی بازی میکنید؟

1600 در 900 حداکثر رزولیشن مانیتورم LG 20

مانیتور LG 23 IPS دارم میگیرم با اون هم تست میکنم 1920 در 1080 هست

لینک به دیدگاه

قبل از q8300 یه E7400 داشتم که تا 3.30 اور کرده بودم ولی q8300 نه اور نکردم چون تا بحال بدون اور خوب جواب داده

یه کولر OCZ Vendetta2 دارم روش

حتما اورش کن حالا حداقل تا 3 گیگا اورش کن ، حیفه واقعا

تا بالای 3.4 هم میشه بردش البته

لینک به دیدگاه

حتما اورش کن حالا حداقل تا 3 گیگا اورش کن ، حیفه واقعا

تا بالای 3.4 هم میشه بردش البته

بدون اور دمای هسته 1 میشه 60 با کولر

خیلی داغ میکنه

لینک به دیدگاه

بدون اور دمای هسته 1 میشه 60 با کولر

خیلی داغ میکنه

من با کولر استوک پردازنده l5408 رو از 2.1 رسوندم به 3 گیگاهرتز و دما از 69 بالاتر نمیره بیشتر اوقات زیر 60 میمونه .

لینک به دیدگاه

من با کولر استوک پردازنده l5408 رو از 2.1 رسوندم به 3 گیگاهرتز و دما از 69 بالاتر نمیره بیشتر اوقات زیر 60 میمونه .

یعنی امکانش هست کولر خراب باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

شما کرایسیس 3 رو نصب کنید بعد برید داخل بازی ببیند چه محشری به پا میشه

:D :D :D

لینک به دیدگاه

با سلام

سلام

خیلی قبل پیش بازی کردم و تموم کردم

ندارمش مجددا نصب کنم

اون موقع با EVGA GTS450 بازی کرده بودم

لینک به دیدگاه

با سلام

شما تا فردا منتظر باشید تا با گرافیک 460 و پردازنده ارزون قیمت l5408 نشون بدم چجوری 60 فریم با رزولوشن بالا دارم بازی میکنم همین بازی رو  :)

لینک به دیدگاه

فیلم گرفتم ولی فکر کنم عکس بزارم کافی باشه :

فقط نمیدونم چرا اینقدر رم رو کم استفاده میکنه ( 8 گیگ رم دارم )

post-19304-0-83511200-1456599546_thumb.jpg

post-19304-0-71521700-1456599568_thumb.jpg

post-19304-0-84948900-1456599576_thumb.jpg

post-19304-0-07783200-1456599593_thumb.jpg

post-19304-0-09972300-1456599609_thumb.jpg

post-19304-0-25390700-1456599631_thumb.jpg

post-19304-0-08552000-1456599649_thumb.jpg

post-19304-0-27273400-1456599669_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

فیلم گرفتم ولی فکر کنم عکس بزارم کافی باشه :

فقط نمیدونم چرا اینقدر رم رو کم استفاده میکنه ( 8 گیگ رم دارم )

واقعا خیلی خوبه

در چه رزولیشنی؟

بنده هم امروز مانیتور و گراف رسید دستم

در اسرع وقت تست میکنم و نتایج براتون قرار میدم

لینک به دیدگاه

سلام خدمت تمام دوستان

از کجا باید بفهمیم که CPU برای گرافیک گلوگاه ایجاد نمیکنه؟

نرم افزار خاصی برای تست کردن هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

CPU Q8300 2.5Ghz 4M

Graphic Sapphire 7970 3G

پیشنهاد من استفاده از یک نرم افزار تست کارت گرافیک هست، اگر FPS ای که میگیرید میانگینش با FPS که اشخاص دیگه روی سیستم های دیگه میگیرن یکی باشه یا خیلی نزدیک باشه یعنی طبیعتا گلوگاه نشده.

لینک به دیدگاه

1600*900

سلام

نتایج تست با کارت گرافیک Sapphire 7970  و مانیتور LG 23EA63

در حالت Extera

post-23079-0-65951300-1456847567_thumb.jpgpost-23079-0-75452600-1456847586_thumb.jpgpost-23079-0-83066000-1456847612_thumb.jpgpost-23079-0-27732700-1456847635_thumb.jpg

در حالت Auto

post-23079-0-27954100-1456847708_thumb.jpgpost-23079-0-57121500-1456847740_thumb.jpg

با گرافیک GTX580 در حالت Extera رزولیش 1600*900 بالای 60 فریم میداد.

7970 در رزولیشن 1920*1080 در حالت Extera مابین 17 الی 25 فریم میداد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...