رفتن به مطلب

راهنمایی خرید مانیتور گیمینگ تا سقف 3 میلیون

Recommended Posts

باز من نظرم روی Asus است، اما بحث پیکسل سوخته و مواردی که عنوان کردید... سخت است :دی

ویرایش شده توسط Parhaam
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من کلی برسی کردم...

متوجه شدم الجی یه مدل جدید از همین مانیتوری که میخواستم تهیه کنم تولید کرده که دارای Free Sync و پایه قابل تنظیم هست.چند تا یو اس بی 3 هم اضافه شده و کمی باریک تر شده.

34uc98

ولی متاسفانه عمرا به این زودیا موجود بشه.

از طرفی طی برسی هایی که کردم متوجه شدم این Respons time ای که روی جعبه دستگاه ها میزنن درواقع بیشتر جنبه تبلیغات داره.سطح کشیدگی تصویر رو واسه هر مانیتور باید از سایتای تخصصی مثل www.tftcentral.co.uk متوجه شد.جدا از اون input lag هم اهمیت خیلی زیادی داره که تاحالا دقت نکرده بودم.

و در این مورد مدل ایسوس خیلی سر تر از الجی هست.

از اونجایی که مدلای جدید مانیتور گیمینگ ایسوس هم مثل اینکه قرار نیست به این زودیا بیاد فکر کنم اخرین گزینم همون Mg279Q باشه.

فقط ترسی که دارم همون پیکسل سوخته و بک لایت بیلیدینگ هست که احساس میکنم پشیمونم کنه :(

ویرایش شده توسط mohammadalikeley
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من کلی برسی کردم...

متوجه شدم الجی یه مدل جدید از همین مانیتوری که میخواستم تهیه کنم تولید کرده که دارای Free Sync و پایه قابل تنظیم هست.چند تا یو اس بی 3 هم اضافه شده و کمی باریک تر شده.

34uc98

ولی متاسفانه عمرا به این زودیا موجود بشه.

از طرفی طی برسی هایی که کردم متوجه شدم این Respons time ای که روی جعبه دستگاه ها میزنن درواقع بیشتر جنبه تبلیغات داره.سطح کشیدگی تصویر رو واسه هر مانیتور باید از سایتای تخصصی مثل www.tftcentral.co.uk متوجه شد.جدا از اون input lag هم اهمیت خیلی زیادی داره که تاحالا دقت نکرده بودم.

و در این مورد مدل ایسوس خیلی سر تر از الجی هست.

از اونجایی که مدلای جدید مانیتور گیمینگ ایسوس هم مثل اینکه قرار نیست به این زودیا بیاد فکر کنم اخرین گزینم همون Mg279Q باشه.

فقط ترسی که دارم همون پیکسل سوخته و بک لایت بیلیدینگ هست که احساس میکنم پشیمونم کنه :(

بیلیدینگ=جک

تو عکس هایی که من گزاشتم چنین چیزی میبینی؟؟؟

پیکسل سوخته هم باید بگم سری اول IPS یا AHVA هست که 144HZ هست و این مشکل پیش اومده

بنده یک عدد پیسکل تاریک یا سوخته دارم ، و یکی هم روشن

روشن اصلا مشخص نیست

تاریک هم تا وقتی صفحه یک دست ، خصوصا سفید نباشه مشخص نیست

تو فیلم و بازی اصلا اصلا اصلا مشخص نیست

موفق باشین

لینک به دیدگاه

با سلام. پیغام خصوصی را چک کنید. ببینیم قسمت هست با هم PG279Q بگیریم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوباره دوستان

متاسفانه به دلایلی من هنوز مانیتورم رو نخریدم,

تا الان منتظر مدل pg279  بودم

احتمالا هم چند هفته دیگه موجود میشه...

یه راهنمایی و مشورت از دوستان میخواستم

با توجه به قدرت نسل جدید کارت های گرافیک,

بنظرتون کدوم مدل مانیتور های زیر رو خریداری کنم ؟ یه مدلی که علاوه بر نسل الان تو نسل آینده هم بهترین استفاده رو ازش بکنم

Asus Pg27AQ :

27 inch

60hz

g sync

4K Resolution

Asus Pg279Q:

27 inch

165hz

g sync

2K Resolution

اگه تک کارت نسل جدید قدرت اجرای 4کا  60 هرتز داشته باشه بنظرتون عقلانیه بازم برم Pg279 بخرم ؟

از طرفی احساس میکنم 4کا 60 هرتز تازه اول کاره و ممکنه مدل های 120 هرتز برای نسل جدید ساخته بشه که این مدل فعلی رو کم ارزش میکنه.

در صورتی که توی رزولوشن 2کا هرتز 165 تقریبا در سطح بالاتری قرار داره و با اینکه 2 کا هست ولی بهترین هرتز ممکنه تو اون رزولوشن محسوب میشه.

ممنون میشم نظراتتون رو بدونم @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوباره دوستان

متاسفانه به دلایلی من هنوز مانیتورم رو نخریدم,

تا الان منتظر مدل pg279  بودم

احتمالا هم چند هفته دیگه موجود میشه...

یه راهنمایی و مشورت از دوستان میخواستم

با توجه به قدرت نسل جدید کارت های گرافیک,

بنظرتون کدوم مدل مانیتور های زیر رو خریداری کنم ؟ یه مدلی که علاوه بر نسل الان تو نسل آینده هم بهترین استفاده رو ازش بکنم

Asus Pg27AQ :

27 inch

60hz

g sync

4K Resolution

Asus Pg279Q:

27 inch

165hz

g sync

2K Resolution

اگه تک کارت نسل جدید قدرت اجرای 4کا  60 هرتز داشته باشه بنظرتون عقلانیه بازم برم Pg279 بخرم ؟

از طرفی احساس میکنم 4کا 60 هرتز تازه اول کاره و ممکنه مدل های 120 هرتز برای نسل جدید ساخته بشه که این مدل فعلی رو کم ارزش میکنه.

در صورتی که توی رزولوشن 2کا هرتز 165 تقریبا در سطح بالاتری قرار داره و با اینکه 2 کا هست ولی بهترین هرتز ممکنه تو اون رزولوشن محسوب میشه.

ممنون میشم نظراتتون رو بدونم @};-

Pg27AQ

یکی از بچه ها داره عکس خواستی تلگرام پیام بده برات بفرستم

نظر من Pg27AQ ، بسته به بازی ، بله نسل جدید 4k بهتر اجرا میکنند باید به فکر 1080 باشین

لینک به دیدگاه

پنل های  ASUS رو هم که LG می سازه، چه فرقی می تونن داشته باشن؟

لینک به دیدگاه

پنل های  ASUS رو هم که LG می سازه، چه فرقی می تونن داشته باشن؟

دیگر قطعات سخت افزاری و کالیبرشن....

اصلا ال جی هیچ مدل مشابه برای اینا داره؟

ال جی مانیتور خوبم میزنه حتی گیمینگ lg 24gm77

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

دیگر قطعات سخت افزاری و کالیبرشن....

اصلا ال جی هیچ مدل مشابه برای اینا داره؟

ال جی مانیتور خوبم میزنه حتی گیمینگ lg 24gm77

ال جی تازه داره کم کم رو مانیتوراش free sync میاره.

فعلا مانیتور مشابهی نداره تا اونجایی که میدونم 

لینک به دیدگاه

توی مشخصات کارت گرافیک اگر 10 بیتی باشه می نویسند. تا جایی که می دونم کارت دسکتاپ 10 بیتی وجود نداره.

مثلا توی این جدول به صراحت ذکر شده که چه کارتهایی برای هر کانال رنگی عمق بیتی 10 و 12 دارند:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nvidia_Quadro

در مشخصات مشابه برای خانواده ی geforce چنین چیزی نیست:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nvidia_graphics_processing_units

همین قیاس برای کارتهای amd هم برقرار ه.

خیلی ممنونم.از این مطلب اطلاعی نداشتم.ینی اگه از اون مانیتور استفاده کنم در خروجی تفاوتی با یه مانیتور 8 بیتی نخواهم دید ؟

نرخ تازه سازی این مانیتور همون 60 هرتز هست.تفاوتی نداره که  :-?

از نظر عمق بیتی تفاوتی نخواهد داشت. یعنی تنوع رنگ خروجی 8 بیتی خواهد بود.

نرخ تازه سازی و عمق بیتی دو پارامتر مستقل اند.

زمانی که فقط یه شرکتای امریکایی مانیتور های 10 بیت داشتن الان 5 سال گذشته کارت گرافیک ها 10 بیت ساپورت می کنن و مانیتور ها هم به بهترین نحو نشون میدن می تونید تو یوتیوب ببینید ولی هنوز برای بدست اوردن 10 بیت واقعی به کارت گرون قیمت  نیاز هست  ولی شاید در اینده نزدیک تو کارت های دردست رس تر هم شاهد بودیم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست من بازی با مانیتور خمیده الترا واید یه چیز دیگه است یه بار تجربش کن دیگه برنمی گردی به واید مثل اینه که ips تجربه کنی از tn زده میشی 

وقتی رزلوشن به این بالایی داری بازی می کنی دیگه فریم بالای 60 خودش یه مسئله جداست اگه اینقدر بودجه داری یه خمیده بخر تا بدونی دنیای بازی چی داره خود کانال linustechtips بار اول همین مدل ال جی که تو بازار هستو تست کرده بودن فکشون افتاده بود اونم کسایی که بیشتر از 100 تا مانیتور تست کردن اگه با خریدش مجبور نمی شی کلیتو بفروشی بخر که ضرر نمی کنی

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان

بالاخره مانیتور رو خریدم

با توجه به نسل جدید گرافیک ها مانیتور PG27AQ رو خریدم

4k

ips

4ms

gsync

خداروشکر هیچ مشکل خاصی نداشت

مدل pg279 هم هر چقدر منتظر موندم نیومد متاسفانه.اونم گزینه عالی ای بود.

در اولین فرصت هم کارتم رو ارتقا میدم :Peace Sign:

تو تاپیک مربوطه عکساشو میزارم

لینک به دیدگاه

در کل مدل های ایسوس برای گیم فوق العاده هستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...