رفتن به مطلب

خریدار Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 2400MHz CL11 DDR3

es.Ali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان همانطور که از عنوان مشخصه خریدار این رم هستم! (حداکثر قیمت 150 تومن) عزیزانی که میخوان بفروشن اعلام کنن.  :)

Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 2400MHz CL11 DDR3

ویرایش شده توسط es.Ali
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان همانطور که از عنوان مشخصه خریدار این رم هستم! عزیزانی که میخوان بفروشن قیمت پیشنهادیشونو اعلام کنن.  :)

Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 2400MHz CL11 DDR3

درود

رمهای لینک زیر موجودن باگارانتی وجعبه بسیار تمیزودرحد اک :)

Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz DDR3

لینک به دیدگاه

درود

رمهای لینک زیر موجودن باگارانتی وجعبه بسیار تمیزودرحد اک :)

Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz DDR3

درود

والا عزیز من بیشتر مدنظرم همون رمه چون یه 8 گیگ دارم و میخوام یه 8 گیگ دیگه از همون مدل بگیرم بشه 16 ! البته مدل شما از نظر تاخیر و فرکانس و ولتاژ با اون مدل دقیقا یکیه و احتمالا باهم مچ باشن! ( اگه غیر از اینه دوستانی که دقیقتر اطلاع دارن ممنون میشم اصلاح کنن) 

حالا قیمت مدنظر شما چقدره عزیز؟ شاید اگه تا یکی دو هفته دیگه کسی اون مدلو نداشت اینو ازتون بگیرم  :)

لینک به دیدگاه

یادمه یه اقایی دوتا رم کورس ایر سری XMS3

که دقیقا از یه مدل بودن با یه تایمینگ و یه ولتاژ و فقط ورژنشون فرق میکرد رو وقتی کنار هم میذاشت بلو اسکرین میداد سیستم

تازه اونم اگر اشتباه نکنم باس 1866 بود نه باس 2400

اگر میخواهید رمهای یوزر مکسول رو بخرید حتما ازشون سه چهار روز مهلت تست بگیرید که در صورت بروز مشکل بلو اسکرین بتونید برگردونید رمهارو

در مورد نحوه محاسبه هزینه ارسال و برگشت رمها هم همین الان به توافق برسید . مثلا ارسال با خریدار برگشت با فروشنده

لینک به دیدگاه

سلام .

دوتا رم ۴ گیگ جی اسکیل مدل تریدنت ایکس دارم با گارانتی باس هم ۲۴۰۰

لینک به دیدگاه

یادمه یه اقایی دوتا رم کورس ایر سری XMS3

که دقیقا از یه مدل بودن با یه تایمینگ و یه ولتاژ و فقط ورژنشون فرق میکرد رو وقتی کنار هم میذاشت بلو اسکرین میداد سیستم

تازه اونم اگر اشتباه نکنم باس 1866 بود نه باس 2400

اگر میخواهید رمهای یوزر مکسول رو بخرید حتما ازشون سه چهار روز مهلت تست بگیرید که در صورت بروز مشکل بلو اسکرین بتونید برگردونید رمهارو

در مورد نحوه محاسبه هزینه ارسال و برگشت رمها هم همین الان به توافق برسید . مثلا ارسال با خریدار برگشت با فروشنده

تشکر از راهنماییتون دوست عزیز  @};-

سلام .

دوتا رم ۴ گیگ جی اسکیل مدل تریدنت ایکس دارم با گارانتی باس هم ۲۴۰۰

سلام

والا مال شما CL10 هستش مال من 11 ! متاسفانه مچ نیستن! تشکر @};-

ویرایش شده توسط es.Ali
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا عزیز من بیشتر مدنظرم همون رمه چون یه 8 گیگ دارم و میخوام یه 8 گیگ دیگه از همون مدل بگیرم بشه 16 ! البته مدل شما از نظر تاخیر و فرکانس و ولتاژ با اون مدل دقیقا یکیه و احتمالا باهم مچ باشن! ( اگه غیر از اینه دوستانی که دقیقتر اطلاع دارن ممنون میشم اصلاح کنن) 

حالا قیمت مدنظر شما چقدره عزیز؟ شاید اگه تا یکی دو هفته دیگه کسی اون مدلو نداشت اینو ازتون بگیرم  :)

درود پ.خ شد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...