رفتن به مطلب

[پایان یافت] خریدار Logitech G27 سالم و کم کارکرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان از اونجایی که فرمان G25 خودم سرانجام به آخر راه رسید و عمرش رو داد به شما قصد خرید یک عدد Logitech G27 سالم و کم کارکرد ترجیحا ورژن جدید با کارتن مشکی رنگ رو دارم

ممنون میشم پیشنهادات خودتون رو مطرح کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

g29 هم در اصل همون g27 هست فقط کنسول ساپورتش میکنه

سیستم مکانیکیش همونه

یکم ظاهرش رو تغییر دادن.

لینک به دیدگاه

g29 هم در اصل همون g27 هست فقط کنسول ساپورتش میکنه

سیستم مکانیکیش همونه

یکم ظاهرش رو تغییر دادن.

درود

در اصل بزرگترین فرق 29 (یا 920) با 27 تغییر سنسور از اپتیک به hall هست که عمر و دقت خیلی خیلی بیشتری نسبت به اپتیک (که تو فرمون های لاجیتک این قطعه بیشترین خرابی رو داره) داره ولی خب به هیچ وجه (به هیچ وجه) ارزش قیمت دوبرابر رو نداره ....

1.500 کسی بخواد خرج کنه واسه فرمون، تراست مستر گزینه خیلی بهتری هست ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت استاد بزرگ

مشکل اینجاست که تراست مستر هم کم گیر میاد 

از  فرمون جدید Accuforce خبر داری؟  فوقالعادست زاویه چرخش بینهایت داره . فرمون مستقیم به سر خود موتور وصله

لامصب مثل دینام کولر میمونه :D 

بین تمام فرمون ها واقعی ترین حس رانندگی رو میده .

SimXperience-Accuforce-Pro-front-1024x68 16109645328_4166956b41_o.jpg

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام خدمت استاد بزرگ

مشکل اینجاست که تراست مستر هم کم گیر میاد 

از  فرمون جدید Accuforce خبر داری؟  فوقالعادست زاویه چرخش بینهایت داره . فرمون مستقیم به سر خود موتور وصله

لامصب مثل دینام کولر میمونه :D 

SimXperienceAccuForceSide.jpg

استاد اعظم که بهمان خان هستن البته، ما با مینی ماینر دور دور میکنیم دورادور :دی

اینا Direct drive هستن، فکر کنم این ارزون ترین مدل برند هست. کلاً فرمون های درایو مستیم که کلاس بالاتر از فرمون های تراست و فناتک هستن هرچند به نسبت قیمت (فناتک حدود 1000 و آیوفورس حدود 1700 دلا.ر) هنوز هم فناتک مدل بهتریه مخصوصاً که نزدیک ترین حس ممکن رو دایرکت درایو ها داره (با اینکه بلت درایو هست) 

ولی خب تو این کلاس Leo Bodnar کلاً یه قصه دیگه تعریف میکنه، قیمتش هم تو ازونترین مدل فکر کنم 2200 دلا.ر هست !  

ولی خب برند هارو که در نظر نگیریم، پروژه های DIY بین 1000 تا 1500 دلا.ر (پکیج های آماده OSW که نمونه ای بورد یون میشه حتی 1000 دلا.ر هم فرمون رو جمع کرد ...)همون کیفیت و دقت (یا حتی بهتر) نسبت به لئو بادنار ارائه میدن ...

ولی خب تراسمستر، چند وقتی هست اگه اشتباه نکنم آقای آشوری چند مدل رو وارد کردن، نزدیک دو میلیون قیمتش هست ولی شخصاً ترجیح میدم 500 تومن بیشتر خرج کنم تا یه فرمون بلت درایو با کیفیت داشته باشم تا یه فرمون پلاستیکی گیر درایو با تکنولوژی سال 2005 ....

این ویدئو و کلاً ویدئو های چنل simgarage رو ببین، حتی دیدنش هم لذتش بیشتر از اسباب بازی های لاجیتک هست (توهین به لاجیتک و طرفدارانش نباشه البته :دی)

پ.ن : راستی اونا سیستمش با دینام فرق داره، اینی که رو آکیوفورس هست استپ موتور هست، رو فناتک براشلس هست و رو مدل های osw و لئو بادنار هم سرو هست که موتور هایی هستن که تو دستگاه های برش و cnc ازشون استفاده میشه ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خداییش کیف میکنم از دانشی که تو این زمینه داری  

بازم مثل همیشه توضیحات فنی و حرفه ای  :D  به وقتش یکم میام در موردش سوال دارم ازت.

بهمن جان ببخشید تاپیکت از نظمش خارج شد   @};-

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه g29 بخر دیگه خودتو راحت کن

چشم .... خخخخ

لینک به دیدگاه

اقا من یه G27 دارم ولی تو بازی اصلا خوش نمیگذره بهم فک کنم به خاطر نداشتن استند باشه کسی تو این زمینه میتونه کمک کنه یه استند خوب تهیه کنم ؟ یا بسازم 

ویرایش شده توسط namjou
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا من یه G27 دارم ولی تو بازی اصلا خوش نمیگذره بهم فک کنم به خاطر نداشتن استند باشه کسی تو این زمینه میتونه کمک کنه یه استند خوب تهیه کنم ؟ یا بسازم 

اتفاقا من استندشم دارم ولی الان بیش از یک ساله جمش کردم گذاشتم تو کارتون برای پروژه های مخوف آینده!

میخوام رو دست علی عزیز (آپتیموس پرایم) بلندشم...خخخخخخخخ

واقعا وقتی ساپورتش کمه، کلی هم جا میگیره؛ تازه بازی های جوی پد ساپورت به مانند کنترلر، فرمون رو شناسایی میکنن، و باید قطع کنی G27 رو تا موس و کیبورد آزاد شه ... کلا دلمو زد.

اینجور تجهیزات سیستم جدا میخواد. یعنی خودت بتونی اون سیستم رو سیمولاتور صدا کنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون ولی آکبندش رو با 3 سال گارانتی و ارسال رایگان 770 تومن سراغ دارم. به خاطر 100 تومن ارزش نداره کار کرده بگیرم

لینک به دیدگاه

اگه ميشه لينك بدين يا ادرس بدين واسه كسي ميخوام

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه ميشه لينك بدين يا ادرس بدين واسه كسي ميخوام

Sent from my iPhone using Tapatalk

داخل سایت Mihanmarket.com سرچ کنید

لینک به دیدگاه

داخل سایت Mihanmarket.com سرچ کنید

پس شما ضمانت شرکتی رو برابر با ضمانت آواژنگ میدونین

اوکی ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوکی ممنون

ضمانت 3 ساله پانا هستش دوست عزیز. حتی آواژنگش هم 800 تومن هستش.

لینک به دیدگاه

اوکی ممنون

سلام

آواژنگ فقط اسم در کرده

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48344

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی رو سراغ دارید که الان فرمان Thrust Master T500RS  رو برای فروش موجود داشته باشه؟ ممنون میشم به من اطلاع بدید  @};-

thrustmaster-t500-rs-review.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...