رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید واتر کولر دیپ کول

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار 

بنده برای سیستم skylake 1151 خودم  میخواستم واتر کولر بگیرم بنظر شما کدوم مدل

خودم نظرم روی deep cool maelstrom 120 خستش ولی capitan 120 هم خوبه بین این دوتا موندم فرقشون چیه کاپیتان خیلی خوشگل تره ولی میترسم بلاکش بزرگتر و سنگین تره از maelstrom و خطر برای  خم شدن پردازنده رو زیاد میکنه از طرف دیگه گرونترم هست 

ایا سری maelstrorm از لحاظ کولینگ و نویز و لرزش بلاک ضعیفتره و نویزش زیاده؟ نویز بالک رو منظورمه 

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده دارم از کایپتان استفاده میکنم روی 4770K  اور شده است  با اینکه 120 است ولی کارش  رو عالی انجا میده پیشنهاد میدم سری کاپیتان  از طراحی جدید تر و زیباتری بهره میبرن و از لحاظ خود طراحی داخلی هم پیشرفته تر هستند پس سری کاپیتان از اون مدل قبلی  کمی بهتر عمل میکنه- بلاکش اصلا سنگین نیست ظاهرش اینجوره ولی یکی از زیباترین بلاک های واتر کولر های غیر کاستوم رو داره- 

لینک به دیدگاه

بنده دارم از کایپتان استفاده میکنم روی 4770K  اور شده است  با اینکه 120 است ولی کارش  رو عالی انجا میده پیشنهاد میدم سری کاپیتان  از طراحی جدید تر و زیباتری بهره میبرن و از لحاظ خود طراحی داخلی هم پیشرفته تر هستند پس سری کاپیتان از اون مدل قبلی  کمی بهتر عمل میکنه- بلاکش اصلا سنگین نیست ظاهرش اینجوره ولی یکی از زیباترین بلاک های واتر کولر های غیر کاستوم رو داره- 

مرسی عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عملکرد دمایی این  کولر کاپیتان در بازی rise of tomb radier  در رزولوشن 2k با مستر افکت که خودش بار پردازشی بالایی روی CPU /GPU ایجاد میکنه:

لاگ زیر هر 1 ثانیه اپدیت میشده و دمای  چند ساعت بازی کردن رو ثبت کرده این از وسط لاک بیرون کشیده شده خود لاگ خیلی طولانی است همانطور که میبیند  دما در محدود عمیلیاتی عالی  بندرت 60 درجه رو میزنه که برای یک واتر کولر 120  اونم روی چنین cpu ایی با اور و رم فرکانس بالا  و کارت گرافیک بسیار قوی ، عملکردی خوبی است و استاندارد- ضمنا فن این کولر  با مدیریت کنترل فن Ai suite ایسوس  در حال کنترل است واگر شما دور فن  کولر را بالا ببرید دما رو میتونید خیلی پایین تر بیراید ولی AI suite بین صدا و دما بالانس خوبی ایجاد میکنه-

البته ناگفته نماند که دمای واتر کولر ها بشدت وابسته به جریانان دمایی محیط است و اگر محیط مثلا 5 درجه گرم شود واتر کولر هم 5درجه گرم میشود هر چه دما در کیس کنترل بشه و تهویه سریع هوا ی گرم رو خارج کنه دما بهتر خواهد بود. من از کیس کورسیر 230t استفاده میکنم با  4 عدد فن ورودی و 2عدد اگزوز برای فشار مثبت  بیشتر - برای سیستم های مجهز به واتر کولر ایجاد فشار هوای مثبت(هوای ورودی خنک ) خیلی مهم است.

CPU_0 CPU_1 CPU_2 CPU_3 

stjrnarybf09hcajq3e.jpg

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

درود

من از هر دو مدلی که شما ذکر کردید رو داشتم و دارم ..

باید بگم که در کاراییشون فرق چندانی با هم ندارند .

ولی مدل کاپتان زیباتره .. و یه فرق بسیار کوچیک دارند که توی خود سایت دیپکول میتونید بخونید .

دور فن مدل های کاپتان سریعتر از مدل قبلی هست ! یعنی 1800 بوده در مدل کاپتان به 2200 تغییر کرده !

در مدل  Mealstrom فن 11 پره داره ولی در مدل کاپتان فن 9 پره داره ولی ! طراحی پره ها جدید تر شده ! هم نویز کمتری داره هم بازدهی بیشتری !

امیدوارم کمکتون کرده باشم

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

نگران مشکل خم شدن پردازنده نباش برای نصب یک backplate پشت مادر بورد نصب میشه که وزن بلاک رو نگه میداره من ایرکولر 750 گرمی 5 ماه بستم باز کردم هیچی نشده بود

لینک به دیدگاه

از کپتان نگران نباش منم رو 6700k بستمش و بشدت محکمش کردم و هیچ مشکلی نداره و اصلا سنگین نیست 

لینک به دیدگاه

عملکرد دمایی این  کولر کاپیتان در بازی rise of tomb radier  در رزولوشن 2k با مستر افکت که خودش بار پردازشی بالایی روی CPU /GPU ایجاد میکنه:

لاگ زیر هر 1 ثانیه اپدیت میشده و دمای  چند ساعت بازی کردن رو ثبت کرده این از وسط لاک بیرون کشیده شده خود لاگ خیلی طولانی است همانطور که میبیند  دما در محدود عمیلیاتی عالی  بندرت 60 درجه رو میزنه که برای یک واتر کولر 120  اونم روی چنین cpu ایی با اور و رم فرکانس بالا  و کارت گرافیک بسیار قوی ، عملکردی خوبی است و استاندارد- ضمنا فن این کولر  با مدیریت کنترل فن Ai suite ایسوس  در حال کنترل است واگر شما دور فن  کولر را بالا ببرید دما رو میتونید خیلی پایین تر بیراید ولی AI suite بین صدا و دما بالانس خوبی ایجاد میکنه-

البته ناگفته نماند که دمای واتر کولر ها بشدت وابسته به جریانان دمایی محیط است و اگر محیط مثلا 5 درجه گرم شود واتر کولر هم 5درجه گرم میشود هر چه دما در کیس کنترل بشه و تهویه سریع هوا ی گرم رو خارج کنه دما بهتر خواهد بود. من از کیس کورسیر 230t استفاده میکنم با  4 عدد فن ورودی و 2عدد اگزوز برای فشار مثبت  بیشتر - برای سیستم های مجهز به واتر کولر ایجاد فشار هوای مثبت(هوای ورودی خنک ) خیلی مهم است.

CPU_0 CPU_1 CPU_2 CPU_3 

stjrnarybf09hcajq3e.jpg

دمای پردازنده من با ایرکولر Noctua NH-U12S با تنظیمات دیفالت AiSuite کمتر از اینه  :eek:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمای پردازنده من با ایرکولر Noctua NH-U12S با تنظیمات دیفالت AiSuite کمتر از اینه  :eek:

در همین بازی با همین تنظمیات؟ اینم دیفالته - این کولر 120 است !! نه 240 ؟!  رادیات اون کولر شما که 18 چرخ رو هم خنک میکنه ! این قطرش 30 میلی متره! :eek:  :eek: ضمنا اور شده است cpu~!  دمای محیط هم تاثیر داره ما خوزستانیم همین الان دارم کولرها رو سرویس میکنیم رشون کنیم دمای هوا بشدت گرم و شرجی شده است! 

زیبایی ظاهری برای من هم بوده   طراحی کاپیتان خیره کننده است

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

بنده هم مدل captain 240 دارم هم خیلی زیبا و خیلی هم خنکه دما بیشتر از ۵۵ نمیره تو حالت رندر .

لینک به دیدگاه

در همین بازی با همین تنظمیات؟ اینم دیفالته - این کولر 120 است !! نه 240 ؟!  رادیات اون کولر شما که 18 چرخ رو هم خنک میکنه ! این قطرش 30 میلی متره! :eek:  :eek: ضمنا اور شده است cpu~!  دمای محیط هم تاثیر داره ما خوزستانیم همین الان دارم کولرها رو سرویس میکنیم رشون کنیم دمای هوا بشدت گرم و شرجی شده است! 

زیبایی ظاهری برای من هم بوده   طراحی کاپیتان خیره کننده است

داداش این توصیفاتی که شما گفتی رو به کولرم گفتم، از خجالت آب شد  :D

من تسلیمم چون ساکن تبریزم  :x

لینک به دیدگاه

دوستان خیلی ممنون کاپیتان 120  خریداری شد یه gammmaxx 400 دارم برای فروش کسی خواست قیمت مناسب میدم 

درضمن کیسم kendomen ti deep cool هستش و 5 عدد فن داره 2 جلو 2 بالا 1 پشت

CPU_0 CPU_1 CPU_2 CPU_3 

stjrnarybf09hcajq3e.jpg

چطوری نصبش کنم رادیاتو بزارم پشت فن یا جلو یعنی هوا از بیرون باید تو یا هوای کیس از تو بره بیرون

لینک به دیدگاه

ختم تاپیک

روش بستنش تو کاتالوگ خود محصول موجوده دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...