رفتن به مطلب

خاطرات قبلی از نت های ذغالی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ار اسم تاپیک معلومه موضوع خاطراتتون از نت های قدیمی و کندتون

از خودم شروع میکنم یادش بخیر فک کنم کسلا 1 یا دوم ابتدایی بودم که یه روز باباام با یه پیسی اومد خونه منو دادشمم خر کیف شده بودیم

بدش رفتیم کارت اینترنت خریدیم قشنگ یادمه یه اهنگ 3 4 دقه ایی 50 دقه اینطورا طول میکشید

دادشم رو بازیا قفل گذاشته بود رمز میخواست نمیدونم چه حوری ولی هر موقه کارتش تموم میشد باید میرفتم از پول خودم براش میخریدم تا رمزو بزنه تا بتونم بازی کنم :laughing: :laughing: :laughing:

این مسله بود تا 2 3 سال بدش تا اون موقه تهران بودیم بدش اومدیم کرج اون موقه تازه فهمیدیم که مخابراطم اینترنت میده رفتیم با هزار مکافات یه نت 128 نامحدود ازشون گرفتیم با سرعت دانلود 15~20 اونموقه فک میکردیم سریعترین نت دنیا رو داریم با اونم 2 سال سر کردیم دیدیم نه نمیشه دوباره با هزار مکاقات کردیمش 512 ایندفه با سرعت دانلود 70 انتقد باحاش حال میکردیم که نگو این ضقیه موند تا داداشم ازدواج کرد رفت منم با هزار خواهشو التماس بابا رو  راضی کردم که نتو عوض کنم بدش رفتم نت وایرلس از شاتل گرفتم انصافا دمشون گرم با اولش 40 0پیاده شئم ولی با ماهی 30 تومن و سرعت دانلود حداقل 3 مگ :cool: :cool:

لینک به دیدگاه

ما که هنوزم با همون 15 20 دانلود میکنیم . انگار زمان تو ایران متوقف شده =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این نت زغالی هنوز قدیمی نشده که بخواد خاطره بشه

لینک به دیدگاه

یادش بخیر کارت میخریدم والا ما اون موقع فقط آفلاین بازی میکردیم مادربزرگم که میومد تهران پوکر با کامپیوتر بازی میکرد ما هم براش کارت میخریدم ولی بعدا که گزرمون به اینترنت افتاد دیدیم چقدر بده بعده ها بابام با یک مودم مبین نت آومد توی خونه بعد که مصب کردیم از بس انیمه دانلود کردم توی 1 ماه 30 گیگ تموم شد خخخ بعد مامانم برام میخرید هر هفته فقط 3 گیگ میتونستم استفاده کنم لامصب حجم میخورد خودش هی

بعثا پارس آنلاین گرفتم و حسابی حال کردم و هنوز همون رو دارم خخخ

لینک به دیدگاه

هر چند تا کارت اینترنت که میبردیم بهمون یه دونه مجانی میداد !

رو اینترنت تلفنی هم شبها مجانی بود ، یعنی استارت اینترنت مجانی شبها از اون موقع خورد و یادگار اونموقع هست .

هیچی هم خاطر انگیزتر از صدای مزخرف مودم دیال آپ نبود و نیست ، لامصب هر کارش میکردی و هر چی بهش میچسبوندی اون صدای رو مخش که مثل استارت ژیان بود بازم در میومد .

لینک به دیدگاه

من اولین بار که خواستم اینترنت بخرم رفتم از بازار رضا از این کارت های اینترنتی 10 ساعته خریدم دهه شصتی ها یادشونه اون موقع ساله 80 بود هنوز روزنامه فروشی ها و بقالی ها کارت اینترنت نداشتن مثلا جنس لوکس بود قشنگ یادم اون موقع 6500 تومن دادم یه کارت اینترنت 10 ساعته خریدم اسمشم صبا بود نمیدونم به همین صبانت الان ربط داشت یا نه یادش بخیر هیچی حالیمون نبود از اینترنت اونم با اون سرعت الان که فکر میکنم واسه 10 ساعت 6500 چقدر گرون بود اینم بگم سی دی fifa 2000 رو هم از بازار رضا خریدم 2500 تومن  :eek:

لینک به دیدگاه

هر چند تا کارت اینترنت که میبردیم بهمون یه دونه مجانی میداد !

رو اینترنت تلفنی هم شبها مجانی بود ، یعنی استارت اینترنت مجانی شبها از اون موقع خورد و یادگار اونموقع هست .

هیچی هم خاطر انگیزتر از صدای مزخرف مودم دیال آپ نبود و نیست ، لامصب هر کارش میکردی و هر چی بهش میچسبوندی اون صدای رو مخش که مثل استارت ژیان بود بازم در میومد .

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

atm 0 رو تو قسمت extra تنظیمات مودم میزدیم صداش خفه میشد =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...