رفتن به مطلب

منتشر شد: نسخه‌‌ی WHQL درایور GeForce 362.00 برای کارت‌گرافیک‌های شرکت Nvidia

Recommended Posts

ii8z5l2l4f066z1ahe5a.jpg

شرکت Nvidia جدیدترین نسخه WHQL از درایور گرافیکی GeForce را منتشر کرد. نسخه‌ی 362.00 از این درایور، دارای بهینه‌سازی‌های Game-Ready که شامل بهینه‌ساز کارایی، تنظیمات پروفایل SLI و تنظیمات بهینه GeForce Experience برای بازی‌های تازه منتشر شده‌ی Far Cry Primal و Gears of War Ultimate Edition است. این درایور همچنین برای جدیدترین بروزرسانی عرضه شده‌ی بازی Dying Light نیز بهینه شده است.

دانلود درایور Nvidia GeForce 362.00 WHQL برای ویندوز 10 نسخه‌ی 64 بیتی

دانلود درایور Nvidia GeForce 362.00 WHQL برای ویندوز 7/8.1/ویستا نسخه‌ی 64 بیتی

tuok5828ttne1ewm0uru.jpg

gm3g8fnc4tkqxt2c9doe.jpg

منبع خبر و لینک دانلود: techpowerup

مترجم: مجتبی حیدرزاده

لینک به دیدگاه

مثل این که با بد ترین پورت سال روبه رو شدیم Gears of War Ultimate Edition بله http://wccftech.com/amd-nvidia-gears-of-war-ultimate-broken/

متن کامل رو نخوانده ام و دقیق نمی دونم چی به چی هست 

مثل این که بازی در بتا هست دقیق نمی دونم !!!!

ترسم نسبت به اوردن بازی های xbox به pc کم کم داره درست از اب در می اد ولی امیدوارم اینجوری نباشه 

از این می ترسم که ماکرو برای خراب کردن gaming رو pc و بهتر نشون دادن کنسول خودش بازی ها رو به درستی رو pc پورت نکنه  :(

کو اون دوستی که داشت با کله از ماکرو پشتیبانی می کرد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مثل این که با بد ترین پورت سال روبه رو شدیم Gears of War Ultimate Edition بله http://wccftech.com/amd-nvidia-gears-of-war-ultimate-broken/

ترسم نسبت به اوردن بازی های xbox به pc کم کم داره درست از اب در می اد ولی امیدوارم اینجوری نباشه 

از این می ترسم که ماکرو برای خراب کردن gaming رو pc و بهتر نشون دادن کنسول خودش بازی ها رو به درستی رو pc پورت نکنه  :(

با کله پشتیبانی میکرد باید اصطلاح جدیدی باشه چون من تا حالا نشنیده بودم......خخخخخ  :D  :D  :D

لینک به دیدگاه

با کله پشتیبانی میکرد باید اصطلاح جدیدی باشه چون من تا حالا نشنیده بودم......خخخخخ  :D  :D  :D

یه اصطلاحی یا یه کلمه ای بود خدایا خیلی مردم ازش استفاده می کنن توی این جور مواقع هرچی فکر می کنم یادم نمی اید  =))  =))

لینک به دیدگاه

اومدم عزیزم :D​

به قول معروف گاماس گاماس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...