رفتن به مطلب

شرایط باز کردن مغازه خدمات کامپیوتری

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

چه چیز هایی لازمه ؟

برای جواز کسب و ...

مغازه برای خودمون هست

تمام و کمال توضیح بدین ممنون میشم

با تشکر

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من اطلاع دارم

اول پول

دوم کارت پایان خدمت یا معافی هرچی

سوم مدرک از فنی حرفه ای یا مدرک مهندسی دانشگاهی البته این بستگی هم داره ممکنه آشنا باشن با یه چیز دیگه حل بشه

چهارم یه اجاره نامه

پنجم رفتن به صنف رایانه

ششم کارهای مربوطه و بازدید اماکن و تایید شدن

هفتم دریافت جواز

هشتم هم با نام خدا به صورت رسمی شروع کردن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجایی که من اطلاع دارم

اول پول

دوم کارت پایان خدمت یا معافی هرچی

سوم مدرک از فنی حرفه ای یا مدرک مهندسی دانشگاهی البته این بستگی هم داره ممکنه آشنا باشن با یه چیز دیگه حل بشه

چهارم یه اجاره نامه

پنجم رفتن به صنف رایانه

ششم کارهای مربوطه و بازدید اماکن و تایید شدن

هفتم دریافت جواز

هشتم هم با نام خدا به صورت رسمی شروع کردن

با تشکر

چقدر زیاده مراحلش :wacko:

1 موردی نیست

2 داریم

3- اون هم موجوده

4- بالاتر گفتم مغازه برای خودمون هست حالا اگه داستانی در پس پرده وجوده داره اشاره کنید

5- این قسمت رو بیشتر توضیح بدین و باید چه کارهایی کرد و ...

ششم چیو میان بازدید؟ :-? :-?

7-..

8- انشاالله :x

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

من فکرمیکنم اول باید باز کنی بعدش گشنه ها مثل انصاف و اماکن و... سرازیر میشن که بهت مهلت میدن بری کاراشون رو بکنی اما بازم بزار یکی بلده بیاد بگه

using tapatalk

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا خوبه اکثر اعضای انجمن یکی درمیون خدماتی دارن :(

لینک به دیدگاه

شما اول یک سر برو صنف کامپیوتر ببین شرایط گرفتن جواز کسب چطوری هست اگه شرایطشو داشتی بعد اقدام به راه اندازی مغازه کن.شما از هر موقعی که جواز کسب بگیری مالیات شغلی باید بدی پس بهتره اول مغازه رو باز کنی و تا موقعی که بهت کاری نداشتن کارتو بکن وقتی بهت گیر دادن مراحلشو انجام بده همین.

ویرایش شده توسط STRIX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما از هر موقعی که جواز کسب بگیری مالیات شغلی باید بدی پس بهتره اول مغازه رو باز کنی و تا موقعی که بهت کاری نداشتن کارتو بکن وقتی بهت گیر دادن مراحلشو انجام بده همین.

حقیقتش مالیات اینا زیاد برام مهم نیست

میخوام اشراف کامل داشته باشم به مراحلش و با اطلاعات کافی برم جلو یوقتی دولاپهنا خرج نیافته رو دستم

در هر صورت باید مجوز رو بگیرم ضروریه

احیاناً کسی نیست که بتازگی خدماتی زده باشه ؟ و جواز کسب هم گرفته باشه ؟

لینک به دیدگاه

خدمت شما البته این مال شهر تهران هست ولی فکر نکنم شهرهای دیگه زیاد فرقی بکنه.

http://itunion.ir/مدارک-مورد-نیاز-جهت-اخذ-پروانه-کسب/-اخذ-پروانه-کسب-دائم-اشخاص-حقیقی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای زدن مغازه بخاطر اینکه اذیت نشی

اول برو اتحادیه و درخواست بده

ببین چی میگن

بعد خودشون میگن باید چیکار کنی

لینک به دیدگاه

با سلام

چه چیز هایی لازمه ؟

برای جواز کسب و ...

مغازه برای خودمون هست

تمام و کمال توضیح بدین ممنون میشم

با تشکر

سلام

شما اول یه تعداد کارت ویزیت چاپ کنید پخش کنید دور و اطراف مغازه تون مشاهده کنید مشتری میاد یا نه

محل مغازه هم مهم هست من کسایی دیدم تو آخر کوچه بن بست یا ته پاساژ طبقه منفی یک هستن ولی مراجعه کننده زیاده !!! یک مغازه هم دیدم سر نبش هست ولی به قول معروف مگس پرونه !!!

یک مقدار شانسه :|

طبق مشاهدات خودم مثلا تو یک شهرک های تازه تاسیس و این جور محل که یکهو به صورت انبوه و ساخته فروخته شدن هر مغازه ای بزنی کارش سکه میشه !!!

شاید سال اول و یا دوم اصلا کاسبی نباشه ضرر بدهید ولی اگر صبور باشید و کارتون خوب انجام بدین و مشتری رو اصل قرار بدین کار میگیره

من کسی رو سراغ دارم از اجاره زیر پله شروع کرد تو یک پاساژ بعد رفت یک مغازه همون جا خرید بعد العان بعد حدود 10-12 سال دو دهنه مغازه خرید تو پاساژ  :-?

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

سلام

شما اول یه تعداد کارت ویزیت چاپ کنید پخش کنید دور و اطراف مغازه تون مشاهده کنید مشتری میاد یا نه

محل مغازه هم مهم هست من کسایی دیدم تو آخر کوچه بن بست یا ته پاساژ طبقه منفی یک هستن ولی مراجعه کننده زیاده !!! یک مغازه هم دیدم سر نبش هست ولی به قول معروف مگس پرونه !!!

یک مقدار شانسه :|

طبق مشاهدات خودم مثلا تو یک شهرک های تازه تاسیس و این جور محل که یکهو به صورت انبوه و ساخته فروخته شدن هر مغازه ای بزنی کارش سکه میشه !!!

شاید سال اول و یا دوم اصلا کاسبی نباشه ضرر بدهید ولی اگر صبور باشید و کارتون خوب انجام بدین و مشتری رو اصل قرار بدین کار میگیره

من کسی رو سراغ دارم از اجاره زیر پله شروع کرد تو یک پاساژ بعد رفت یک مغازه همون جا خرید بعد العان بعد حدود 10-12 سال دو دهنه مغازه خرید تو پاساژ :-?

افرین واقعا خوب راهنماییش کردین.

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

خب اگر مغازه باز کنین و مشتری نداشته باشین با این وضعیت قیمتها و اجاره مغازه ها واقعا خیلی ریسکه ...

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، pourya گفته است :

خب اگر مغازه باز کنین و مشتری نداشته باشین با این وضعیت قیمتها و اجاره مغازه ها واقعا خیلی ریسکه ...

تاریخ ایجاد تاپیک  12 اسفند 1394

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ازین تاپیکایی ک یهو میان بالا :D شاد شدیم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...