رفتن به مطلب

Witcher 3 در مجموع روی PC بیشتر از PS4 و XBOX ONE بفروش رفته است

.VFSDF.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ypw6_untitled.jpg

نکته مهم : میدانید که بازی The Witcher 3 Wild Hunt بدون کرک عرضه شد یعنی کسی که نسخه GOG دانلود کرده است انگار بازی اوریجینال خریده و هیچ فرقی با کسی که بازی اوریجینال خریده ندارد

و اما خبر مهم

Marcin Iwinski مدیرعامل استدیو CD Projekt RED اعلام کرد فروش نسخه PC بازی ویچر3 ( با وجود اینکه بازی قفل drm کرک نداشته ) باز هم از XBOX ONE. PS4 بیشتر بوده

ایشون در ادامه حرفی زدن که باعث میشه به احترامشون بایستم :x :x

ایشون در ادامه گفتند:

کنسولها به معنای واقعی دورانشون از زمان PS2 شروع کردن پلی استیشن در اختیار هر کسی نبود . یک اسباب بازی که بازی های گرانی هم داشت . اما هنوز هم با گذشت سالها کامپیوترهای شخصی PC با قدرت ایستاده اند و امروز خوشحالم اعلام کنم بیشترین سود ما در بازی ویچر 3 از پلتفروم PC بوده است

و در ادامه گفتند

PC همیشه برای بازی انتخاب میکنم و سبک مورد علاقه من RPG هست .

منبع:
CD Projekt RED’s Marcin Iwinski: “Most of The Witcher sales are for the PC

پرچم PC بالاس

:x @};-

ویرایش شده توسط PreMieR
لینک به دیدگاه

بهترین و محترم ترین شرکتیه که برای حقوق گیمرها ارزش زیادی قائل هست (حتی در پستی 2 سال پیش همین مدیر عاملشون گفته بود تا گیمری کم درآمد و مجبور نباشد از نسخه هک شده بازی استفاده نمیکند و .......) 

زمانی که ویچر 3 عرضه شده تعداد زیادی از کاربران همیشکی کرک باز (مخصوصا در آسیا) با وجودی که بازی بدون هزینه ای قابل اجرا بود ، اما برای احترام به  سازندگان این بازی از نسخه ارجینال استفاده کردند . 

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

فقط یک موضوعی رو سریع بگم شما هم سریع درستش کن چون الان کنسول باز ها می ریزن اینجا دعوا می شه 

ویچر 3 به تنهایی بیشتر نفروخت اخرین اماری که داشتم میزان فروش pc و ps4 و xbox خیلی شبیه هم بود ولی این امار قدیمی هست و تا جایی که من می دانم ویچر هنوز توی لیست پرفروش های استیم و مخصوصا GOG هست و اگر الان میران فروش بیشتر شده باشه جای تعجب نیست 

اما کلا سری ویچر 1/ 2 / 3 کلا روی PC بیشتر فروخته است اگر دقت کنید نوشته شده که Witcher franchise این یعنی کل سری ویچر و یک مورد دیگه هم نباید فراموش کرد که بیشترین سود رو هم روی PC برده به خاطر وجود GOG که برای خود CPR هست 

این خودش ثابت می کنه PC یک پلتفرم بازی هست و یه مشتی بر کسانی که می گن PC در حال مرگ هست نه عزیز در حال مرگ که نیست هیچ در حال پیشرفت هم هست  :x اگر فکر می کنی دار می میره بفرما کنسول بخر خودت و ما رو راحت کن 

من هم برای احترام و تشکر از این کمپانی بی نظیر این بازی رو بر روی STEAM همراه با SEASON PASS تهیه کردم 

لینک به دیدگاه

ypw6_untitled.jpg

نکته مهم : میدانید که بازی The Witcher 3 Wild Hunt بدون کرک عرضه شد یعنی کسی که نسخه GOG دانلود کرده است انگار بازی اوریجینال خریده و هیچ فرقی با کسی که بازی اوریجینال خریده ندارد

و اما خبر مهم

Marcin Iwinski مدیرعامل استدیو CD Projekt RED اعلام کرد فروش نسخه PC بازی ویچر3 ( با وجود اینکه بازی قفل drm کرک نداشته ) باز هم از XBOX ONE. PS4 بیشتر بوده

ایشون در ادامه حرفی زدن که باعث میشه به احترامشون بایستم :x :x

ایشون در ادامه گفتند:

و در ادامه گفتند

منبع:

CD Projekt RED’s Marcin Iwinski: “Most of The Witcher sales are for the PC

پرچم PC بالاس

:x @};-

فقط یک موضوعی رو سریع بگم شما هم سریع درستش کن چون الان کنسول باز ها می ریزن اینجا دعوا می شه 

ویچر 3 به تنهایی بیشتر نفروخت اخرین اماری که داشتم میزان فروش pc و ps4 و xbox خیلی شبیه هم بود ولی این امار قدیمی هست و تا جایی که من می دانم ویچر هنوز توی لیست پرفروش های استیم و مخصوصا GOG هست و اگر الان میران فروش بیشتر شده باشه جای تعجب نیست 

اما کلا سری ویچر 1/ 2 / 3 کلا روی PC بیشتر فروخته است اگر دقت کنید نوشته شده که Witcher franchise این یعنی کل سری ویچر و یک مورد دیگه هم نباید فراموش کرد که بیشترین سود رو هم روی PC برده به خاطر وجود GOG که برای خود CPR هست 

این خودش ثابت می کنه PC یک پلتفرم بازی هست و یه مشتی بر کسانی که می گن PC در حال مرگ هست نه عزیز در حال مرگ که نیست هیچ در حال پیشرفت هم هست  :x اگر فکر می کنی دار می میره بفرما کنسول بخر خودت و ما رو راحت کن 

من هم برای احترام و تشکر از این کمپانی بی نظیر این بازی رو بر روی STEAM همراه با SEASON PASS تهیه کردم 

:clapping:

لینک به دیدگاه

رو پلی استیشن 4 نرخ فریم تو بعضی جاها به 20 میرسه که واقعا فاجعه هستش برا یه گیمر...

لینک به دیدگاه

منم برای این شرکت بسیار ارزش قائل هستن برای همین از یک نسخه ی اورژینال میگیرم ( اول کنکور بدم:))

پرچم pc مثل همیشه بالا هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...