رفتن به مطلب

مين بورد آنبورد گرافيک 4200 HD و گرافيک سافاير 4670 کراس فاير مي شه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چون فکر مي کردم از سيستم ام زياد نمي خواهم کار بکشم در نتيجه گرافيک آنبورد از جناب حسيني برداشتم البته يک سال قبل تقريبا

مين بوردم:

گرافيک آنبوردش HD 4200 ati هست

لينک مشخصات مين بورد

GA-MA785G-UD3H

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3138#sp

1172.jpg

اما الان خيلي کارم با گرافيک گيره و ناچار شدم يه کارت گرافيک سافاير 4670 يک گيگ DDR3 خريداري کنم

و امشب تا گذاشتم روي سيستم ديگه روي آنبورد گرافيک بالا نيومد و مستقيم رفت روي کارت گرافيک PCI Express

اين هم مشخصات گرافيک:

Sapphire HD 4670 1GB DDR3 DVI VGA HDMI PCI-E Graphics Card

http://www.ebuyer.com/product/173708

مي خواستم ببينم مي شه همزمان هر دو رو يکي کرد و از قدرت هر دو گرافيک آنبورد و کارت گرافيک سافاير اينترنال استفاده کرد يا خير؟

لینک به دیدگاه

سلام

اینی که شما میخوای در واقع Hybrid Crossfire هستش منتها در سیستم شما جواب نمیده ، چون کارت 4670 شما از این تکنولوژی پشتیبانی نمیکنه . ( نمیشود )

برای اینکه بتوان قدرت گرافیک آنبرد 4200 را با یه کارت دیگه یکی کرد لازمش اینه که کارت اکسترنال شما یکی از کارتهای HD3450 یا HD3470 یا HD2400PRO باشد . اینها کارتهایی هستند که تست شدند و به صورت هیبرید کراسفایر جواب دادند .

گرچه کارت 4670 بسیار قویتر از ترکیب هیبرید کراسفایر میباشد . @};-

البته اگر بخواهید می توانید هر دو گرافیک را فعال داشته باشید ولی فقط می توانید در واحد زمان از یکیشون استفاده کنید . :eek:

ویرایش شده توسط 3DSAT
لینک به دیدگاه

بله می توان هردوراهمزمان فعال داشت و به هرکدام دو مانیتور وصل نمود.بطوری که هرمانیتور تصویر جداگانه ای را نمایش دهد.از این چهار مانیتور در حالتهای مختلفی می توان استفاده کرد که می توانید با استفاده ازCatalyst Control Center آنرا تنظیم کنید.

برای فعال نمودن همزمان دو چیپ گرافیک بدنبال گزینه ای مثل Surround View دربایوس بگردید و آنرا فعال کنید.

لینک به دیدگاه

ممنون

فقط نمي دونم اين کارت گرافيک و اون آنبورد خودم اصلا فرقي هم با هم دارن يا نه پول الکي دادم

ولي نمي دونم اصلا اين کارت گرافيک نياز بود بخرم يا خير

البته کار رندر و اين حرفها نمي کنم ولي کار کپچر و اين حرف ها و آيتم هاي FUll HD زياد انجام مي دهم

ولي نمي دونم اصلا نيازي به اين کارت بود يا خير و چقدر تأثير داره روي کارايي سيستم

ولي يه مشکل ريست سيستم داشتم که باز هم دارم و الان حالم گرفته است

ضمنا از قسمت بايوس گرافيک آنبورد يه جايي بود UDM يه همچين چيزي من غير فعال کردم آنبورد گرافيک و شير کردنش رو حالا درست عمل کردم يا خير

با تشکر

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...