رفتن به مطلب

GTX 980 یا AMD 390X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من بین خرید این دو مدل موندم مانیتورم فول اچدی هست.

980 نو اش با قیمت 1600و 390x کارکرده با قیمت 1500-1450 یا نو.هر دو رو غیر رفرنس میخرم

فقط یه چیزی که منو دودل کرده,به نظرم ارزشش رو نداشته باشه با این قیمت یه کارت 4GB بخرم چون الان اکثر برندها بازی ساز تو مشخصات گرافیک پیشنهادی رو4GB-3GBاعلام میکنن یعنی کف Vram مورد نیاز شده

دوستان این دو کارت بصورت کامل از DirectX12 پشتیبانی میکنن؟

nvidia از لحاظ امکانات نرم افزاری مثل shadowplay و.. و پردازش تو بازی ها خیلی بهتر از 390x هست(البته فعلا) اما 390x هم قدرت پردازشی بیشتر نسبت به 980 داره و احتمالا با درایور های جدید عملکردش تو بازی ها حتی از 980 هم بهتر بشه

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

البته یه بررسی بکنید دوست عزیز این رو که میگم (من بررسی کردم ولی ممکنه خطا داشته باشه)

کارت 980 1600 تومنی اش رو هم که بخرید به اندازه 1800 تومنیش میتونید کلاک و فرکانس رم رو افزایش بدید من ریویو سه چهار مدل از 980 هایی که گذاشته لیون رو نگا کردم همشون کلاک و فرکانس نهایی که تو اورکلاک زدن نزدیکه به هم بود.. در نهایت منظور اینکه همون مدل 1600 تومنی 980 میتونه بخوبی اورکلاک بشه و حداکثر حدود 15 درصد قدرتش افزایش پیدا کنه.. تا جایی که یادمه 390X اینقد اور نمیشه

ولی اگه فک میکنی 4 گیگ رم کمم میاد و رزولوشن ات بالاس.. بهتره 390x برداری و ریسک نکنی

در پایان بگم ممکنه اشتبا کرده باشم تو نظرم.. دوستان تصحیح کنن حرفمو اگه لازم بود

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کارت 980 در فول اچ دی کمی از 390x‏ بهتر عمل میکنه ( البته تا الان ) مصرف کمتری داره و یک نقطه ضعف داره که 4 گیگ هست متأسفانه!

ولی کارت 390x‏ در فول اچ دی کمی ضعیفتر از 980 عمل میکنه و مصرف زیادتری داره ولی در 2k‏ کارت 980 را جا میزاره و 8 گیگ حافظه داره که آینده نگر تر هست.

به نظر میرسه خودتون از ساپورت انویدیا در بازی ها خبر داری و نیازی به گفتش نیست.

و در آخر، اگر قصد دارید در بازیها از Dsr or Vsr‏ ‏( افزایش دهنده رزولوشن ) استفاده کنید و تا 2k‏ بیاید بالا کارت 390x‏ پیشنهاد میشه که اون 8 گیگ حافظش به کمکش میاد و اگر فول اچ دی بازی میکنید 980 کمی بهتر هست ولی 4 گیگ حافظه داره!

اگر مصرف برق برای شما مهم نیست کارتی میخواهید که بیشتر دوام بیاره ( بخاطر حافظه بیشتر گفتم ) بهتره 390x‏ تهیه کنید.

موفق باشید، یا علی

لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به نیاز شما fhd هست 100% 980 g1  بگیر به قیمت 1700 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

کارت 980 در فول اچ دی کمی از 390x‏ بهتر عمل میکنه ( البته تا الان ) مصرف کمتری داره و یک نقطه ضعف داره که 4 گیگ هست متأسفانه!

ولی کارت 390x‏ در فول اچ دی کمی ضعیفتر از 980 عمل میکنه و مصرف زیادتری داره ولی در 2k‏ کارت 980 را جا میزاره و 8 گیگ حافظه داره که آینده نگر تر هست.

به نظر میرسه خودتون از ساپورت انویدیا در بازی ها خبر داری و نیازی به گفتش نیست.

و در آخر، اگر قصد دارید در بازیها از Dsr or Vsr‏ ‏( افزایش دهنده رزولوشن ) استفاده کنید و تا 2k‏ بیاید بالا کارت 390x‏ پیشنهاد میشه که اون 8 گیگ حافظش به کمکش میاد و اگر فول اچ دی بازی میکنید 980 کمی بهتر هست ولی 4 گیگ حافظه داره!

اگر مصرف برق برای شما مهم نیست کارتی میخواهید که بیشتر دوام بیاره ( بخاطر حافظه بیشتر گفتم ) بهتره 390x‏ تهیه کنید.

موفق باشید، یا علی

موافقم

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من بین خرید این دو مدل موندم مانیتورم فول اچدی هست.

980 نو اش با قیمت 1600و 390x کارکرده با قیمت 1500-1450 یا نو.هر دو رو غیر رفرنس میخرم

فقط یه چیزی که منو دودل کرده,به نظرم ارزشش رو نداشته باشه با این قیمت یه کارت 4GB بخرم چون الان اکثر برندها بازی ساز تو مشخصات گرافیک پیشنهادی رو4GB-3GBاعلام میکنن یعنی کف Vram مورد نیاز شده

دوستان این دو کارت بصورت کامل از DirectX12 پشتیبانی میکنن؟

nvidia از لحاظ امکانات نرم افزاری مثل shadowplay و.. و پردازش تو بازی ها خیلی بهتر از 390x هست(البته فعلا) اما 390x هم قدرت پردازشی بیشتر نسبت به 980 داره و احتمالا با درایور های جدید عملکردش تو بازی ها حتی از 980 هم بهتر بشه

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید

برای FHD صددرصد 980 بگیرید.

مزایای 980: 1-مصرف کمتر 2-خنک تر 3-فریم بیشتر 4-درایورهای بهتر

390x فقط حافظه ی بیشتر داره. قویتر هم هست ولی انویدیا درایورهای خیلی بهتری داره و فکر نکنم AMD بخواد به این زودی ها درایورهاش رو بهینه کنه.

لینک به دیدگاه

برای FHD صددرصد 980 بگیرید.

مزایای 980: 1-مصرف کمتر 2-خنک تر 3-فریم بیشتر 4-درایورهای بهتر

390x فقط حافظه ی بیشتر داره. قویتر هم هست ولی انویدیا درایورهای خیلی بهتری داره و فکر نکنم AMD بخواد به این زودی ها درایورهاش رو بهینه کنه.

"فکر نکنم AMD بخواد به این زودی ها درایورهاش رو بهینه کن"، با این قسمت موافق نیستم.

لینک به دیدگاه

یک ضرب المثلی داریم میگه مال اضافی سر صاحبش رو که نمیخوره...

مطمئن باشید اون 8 گیگ حافظه خیلی در آینده کمک خواهد کرد . یه هو دیدیم کرایتک بازی کرایسس 4 رو ساخت و تو حداقل کانفیگش نوشت 6 گیگ یا 8 گیگ vrm اونوقته که اگر 980 داشته باشیم باید حسرتش رو بخوریم

لینک به دیدگاه

980حتما .درسته که پیک فرمش شاید تو بعضی از بازیها۵درصدی کمتر أز۳۹۰باشه ولی مینیموم فرمش حدأقل تو۹۰درصد بازیها بالاتر أز۳۹۰هستش اینو تست کردم رو سیستمه مشتری با بازیهای gtav. Mortal kombatx. Farcry 4. Assassins syndicate. Batelfild4. اینها همه رو تو فول إچ دی تست کردم تو ۴کا هم أگه مانیتور فول إچ دی دارید میخوایید أز vsrاستفاده کنید باید بگم أصلأ کیفیتش باdsrیکی نیست متأسفانهvsrهرتزو کاهش میده.مثلأ من با مانیتور فول إچ دیم ۱۲۰هرتز میگیرم با dsrهم تو ۴کا ۱۲۰میگیرم ولی وقتی توvsrرزولویشن رو بالا میبرید پایین تر میاد تا جاییکه تو ۴کا ۶۰هرتز میکنه مانیتور۱۲۰هرتز منو

لینک به دیدگاه

سلام

منم نظرم بیشتر رو 390x هست چون پتانسیل اش رو داره که از 980 عملکرد بهتری داشته باشه :D همین الان هم بازی های جدید ریکامندد 4GB RAM گرافیکی میخواد.تازه اگه بخوام PC رو به تلوزیون 4k وصل کنم مطمئنا بیشتر از 4GB VRAM میخواد.ولی لامصب انویدیا بهترین انتخاب برا بازی هست

پاور ام هم 720wat هست.

راستی AMD مثل انویدیا شدو پلی نداره؟(با FRaps که بخوای 20 ثانیه ظبط کنی 1.5 گیگ فضا میخواد!!)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

هر دو کارت خوبن

اگر کار گرافیکی دارید و یا از برنامه های خاصی استفاده میکنید بگید تا دقیقتر راهنمایی بشه کرد

ولی اگه برای گیمینگ میخواید اینقدر هزینه کنید

فعلاً اون بخش از بازی های PC که جون کارت رو میکشن انفولانزای خوکی گرفتن(کرک نمیشن) بهتره اینقدر هزینه نکنید

بدترین موقع برای خرید کارت گرافیک گرون قیمت هست

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

با سلام

هر دو کارت خوبن

اگر کار گرافیکی دارید و یا از برنامه های خاصی استفاده میکنید بگید تا دقیقتر راهنمایی بشه کرد

ولی اگه برای گیمینگ میخواید اینقدر هزینه کنید

فعلاً اون بخش از بازی های PC که جون کارت رو میکشن انفولانزای خوکی گرفتن(کرک نمیشن) بهتره اینقدر هزینه نکنید

بدترین موقع برای خرید کارت گرافیک گرون قیمت هست

درود

مشکل قطعات گرون Pc Gaming‏ کم بود حالا مشکل کر*ک نشدن بازی ها هم اضافه شد!!!

نمی دونم چرا مسؤلین رسیدگی نمیکنن! :D

لینک به دیدگاه

یه مورد هم که ادمو دو دل میکنه اینکه 390x هم که در حقیقت همون 290x هست با اختلاف 3-4 فریم تو بازی های جدید.

تازه جالبه تو bench ها 980 حتی تو رزولوشن UHD 390x رو میگیره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

980 چیپ جدیدتری نصبت 390 و پرفورمنس بهتری داره پس

980 بخری خوبه

لینک به دیدگاه

چیزی که بر اساس بنچمارک ها هستش اینکه این دوتا کارت اختلاف بین 1 تا 5 درصد دارن در عنوان های مختلف...بین 390X ها بالاترین اورکلاک هسته و مموری رو مدل MSI R9 390X 8GB gaming که قیمتش 1840 هست و میون 980 ها هم Gigabyte GTX 980 G1 یکی از بهترین هاست که الان 1700 قیمت داره.

اگه نتایج این 4 تا Review رو مقایسه کنید می بینید که اختلاف کم هستش ولی اکثرا به نفع 980 هستش:

Techpowerup

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_980_G1_Gaming/

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_390X_Gaming/

Guru3D

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_390x_gaming_8g_oc_review,1.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_980_g1_gaming_review,1.html

ولی اگر  تفاوت جند درصدیشون رو بزاریم کنار الان 980 g1 حدود 140 تومن ارزون تره.ضمن اینکه هم کارت خنک تریه(R9 390X موقع بازی بین 76 تا 80 درجه دماش بالا میره) هم جای اورکلاک داره.مصرفش هم پایین تره.من نظرم روی 980 هستش ولی بازم پیشنهاد میدم اون 4 تا Review رو بخونید و بعد تصمیم خودتون رو بگیرید.

لینک به دیدگاه

من که تصمیم خودم رو گرفتم یه ۳۹۰ معمولی میخرم هم ۸ گیگ رم داره هم ۴۰۰ هزار تومن از ۳۹۰ اکس ارزونتره و هم ۷۰۰ هزار تومن از ۹۸۰ و نهایتا ۱۰ درصد از ۹۸۰ ضعیفتره البته با ۳۹۰ اکس که اختلاف در حد دو سه فریم هستش و اینها همش با احتساب دایرکس ۱۱ است. با اون بنچمارک هایی که دیدم تو دایرکس ۱۲ راحت ۹۸۰ رو جا میزاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

390 خالی تو 2k عملکرد شبیه به 980 یا حتی بهتر داره

ولی واسه فول اچ دی 980 بهترین گزینست

لینک به دیدگاه

با این قیمتای فعلی که لیون داره واسه 980 هاش اصلا قابل مقایسه نیست با  390x 

از همه لحاظ سرتره 

فقط تو قدرت مساوین 

پس بدون شک 980

ویرایش شده توسط Majid_Rezaie
لینک به دیدگاه

390 خالی تو 2k عملکرد شبیه به 980 یا حتی بهتر داره

ولی واسه فول اچ دی 980 بهترین گزینست

بنده موافقم. ( البته در زمان حال )
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه موردی هست که جدیدا معلوم شده اینه کارت های amd توی دایرکت ایکس 12 خیلی بهتر عمل میکنن ( بنچ مارک ها هست توی نت بگردی) این مورد و 4 گیگ وی رم بیشتر خیلی اینده نگری بیشتری داره

بدی این کارت فقط و فقط مصرف و گرمای بیشترش نسبت به 980 هست

مزیت 980 هم باگ کمتر درایور و مصرف و گرمای کمتره

من خودم 980 داشتم و فکر میکنم 390 ایکس منطقی تر باشه از لحاظ پرفورمنس و یانده نگری البته الان قیمت 980 هم شکسته شده قبلا خریدش اصلا منطقی نبود اما الان میصرفه و خیلی منطقی تر شده

ویرایش شده توسط Mahdidaneg
لینک به دیدگاه

بدون شک GTX 980 به شما توصیه میشه، با توجه به قیمتی که الان داره اصلا فکر کردن به 390X اشتباه هست.

مطمئن باشید تا زمانی که از بابت Vram به محدودیت برسید، قدرت تراشه هم دیگه جواب گو نیست.

پشتیبانی نرم افزاری خیلی مهمه این مسئله رو حتما جدی بگیرید.

اکثر افراد برای تعیین برتری محصولات گرافیکی، فقط فریم رو در نظر می گیرند، در حالی که مهم تر از اون روانی گیم پلی و زمان تاخیر فریم کمتر هست که در تمامی حالات GTX 980 بهتر عمل میکنه.

عامل بعدی پتانسیل اورکلاک بیشتر هست، شما به راحتی می توانید تراشه GM204 را اورکلاک کنید و عملکرد کلی را تا 15% در کمترین حالت افزایش دهید.

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

خلاصه بگم اگه میخاید گرافیکی که میگیرید با اکثر بازیهای روز و آینده سازگاری بیشتری داشته باشه و غید داشتن چهار گیگ بیشتر میزنید 980 بگیرید وگرنه 390x بگیرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...