رفتن به مطلب

معرفی برنامه

pc gamer69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من دنبال این برنامه ها میگردم لطفا بهترین معرفی کنید در اون زمینه.

1-برای پاک کردن برنامه با پوشه و هرچی که باهاش روی سیستم نصب شده یعنی کلا هیچ چیزی ازش نمونه.

2-برنامه برای نمایش عیب های سیستم کدوم از همه کامل و بهتره و ایا درست عمل میکنن و مشکلات واقعا نشون میدن.

3-برنامه ای هست که همه فرمت فایل پشتیبانی کنه و باز کنه و بهترین برنامه برای فایل های PDF و فلش

4-بهترین برنامه برای ویرایش عکس و بهترین برای ویرایش فیلم

5-برای ماکت و یا یک کاراکتر سه بعدی بخوام بسازم یا دکوراسیون منزل چه برنامه خوبه 3Dmax یا چیز دیگه ای استفاده کنم

من از انتی ویروس Avast استفاده میکنم نسخه رایگانش فایروالش فعال کنم خوبه؟بعد مال ویندوزم باید روشن باشه.

من درایو F کامل هرچی توش بود حذف کردم ولی پایینش نشون میده که چند گیگ پره 260/250 نوشته مشکل از چیه،یکبار سطل زباله خالی کردم درست شد ولی الان نمیشه.

لینک به دیدگاه

بهترین ، بیشتر مواقع بستگی به نظر کاربر داره .

از نظر من .

1. Your Uninstaller

2.Wise Registry Cleaner

3. برای فیلم و آهنگ Potplayer برای PDF هم Adobe Reader

4. برای عکس Adobe Photoshop برای فیلم Corel VideoStudio

5 .  ..............

..............................................

در مورد آنتی ویروس پیشنهاد میکنم از نود 8 استفاده کنید البته اگر میخواهید برای آنتی ویروستون هزینه کنید سراغ کسپر یا بیت دیفندر برید ، هرگز از دو آنتی ویروس همزمان استفاده نکنید .

برای مشکل حجم میتونید درایو رو فرمت کنید . اما اگر نمیخواهید درایو را فرمت کنید به دستور عمل زیر مراجعه کنید .

میتونید وارد قسمت organize شده وارد folder and search options بشید سپس در سربرگ view و در قسمت hidden files and folder گزینه show hidden رو انتخاب کنید سپس تیک گزینه hide protected operating system files رو هم بردارید و سیس روی ok کلیک کنید . حالا وارد درایو مورد نظر شده و در صورت وجود فایل آنها را پاک کنید .

لینک به دیدگاه

بهترین ، بیشتر مواقع بستگی به نظر کاربر داره .

از نظر من .

1. Your Uninstaller

2.Wise Registry Cleaner

3. برای فیلم و آهنگ Potplayer برای PDF هم Adobe Reader

4. برای عکس Adobe Photoshop برای فیلم Corel VideoStudio

5 .  ..............

در مورد آنتی ویروس پیشنهاد میکنم از نود 8 استفاده کنید البته اگر میخواهید برای آنتی ویروستون هزینه کنید سراغ کسپر یا بیت دیفندر برید ، هرگز از دو آنتی ویروس همزمان استفاده نکنید .

برای مشکل حجم میتونید درایو رو فرمت کنید . اما اگر نمیخواهید درایو را فرمت کنید به دستور عمل زیر مراجعه کنید .

میتونید وارد قسمت organize شده وارد folder and search options بشید سپس در سربرگ view و در قسمت hidden files and folder گزینه show hidden رو انتخاب کنید سپس تیک گزینه hide protected operating system files رو هم بردارید و سیس روی ok کلیک کنید . حالا وارد درایو مورد نظر شده و در صورت وجود فایل آنها را پاک کنید .

هارد فرمت کنم مشکلی پیش نمیاد
لینک به دیدگاه

هارد فرمت کنم مشکلی پیش نمیاد

خیر

روی درایو مربوطه کلیک راست کنید . گزینه فورمت رو انتخاب کنید . ترجیحا رو حالت quick format باشه سپس روی گزینه start کلیک کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...