رفتن به مطلب

كمك

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من ديروز يه سيستم بامشخصات زير گرفتم

Gskill 4*4

Gtx 980g1

B150aura

I7 6700

از نظر دما همچي عاديه ،ويندوز ١٠ ٦٤،درايورها همه اپديتن

فقط مشكل اينه توي بازي كرايسيس ٣ ،تنظيمات همش روي very high هست انگار هرچند ثانيه يبار تصوير دچار يه لگ كوتاه يا ديلي ميشه توي تنظيمات وي سينك روشنه ،تنظيماتو دستكاري كردم فرقي نكرد ،نظرتون جيه؟مشكل از مانيتور ميتونه باشه vx 239 بازي ديگه تست نزدم هنوز ولي بد خورد توذوقم delai در حد كسري از ثانيس و به محيط توي بازي بستگي نداره يعني توي هرمحيطي ممكنه اتفاق بيافته از hdmiتصوير ميگيرم كابلشم مال خود مانيتوره

و يه سوال ديكه اينكه با چه نرم افزاري ميتونم درحين بازي بفهمم كه جند فريم دارم ميگيرم ؟

ویرایش شده توسط amirfa0240
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من ديروز يه سيستم بامشخصات زير گرفتم

Gskill 4*4

Gtx 980g1

B150aura

I7 6700

از نظر دما همچي عاديه ،ويندوز ١٠ ٦٤،درايورها همه اپديتن

فقط مشكل اينه توي بازي كرايسيس ٣ ،تنظيمات همش روي very high هست انگار هرچند ثانيه يبار تصوير دچار يه لگ كوتاه يا ديلي ميشه توي تنظيمات وي سينك روشنه ،تنظيماتو دستكاري كردم فرقي نكرد ،نظرتون جيه؟مشكل از مانيتور ميتونه باشه vx 239 بازي ديگه تست نزدم هنوز ولي بد خورد توذوقم delai در حد كسري از ثانيس و به محيط توي بازي بستگي نداره يعني توي هرمحيطي ممكنه اتفاق بيافته از hdmiتصوير ميگيرم كابلشم مال خود مانيتوره

و يه سوال ديكه اينكه با چه نرم افزاري ميتونم درحين بازي بفهمم كه جند فريم دارم ميگيرم ؟

درود دوست عزیز

نه ربطی به مانیتور نداره!

شما برنامه Msi Aterburner‏ نصب کنید هم راهش یک برنامه دیگه هم نصب میشه که بعد از تنظیم کردنش برید داخل بازی و ببینید چند فریم میگیرید و چقدر از حافظه گرافیک استفاده میشه؟

لینک به دیدگاه

980 امکان نداره کم بیاره i7 6700 هم همینطور یک بازی دیگه نصب کنید شاید مشکل از کرک بد بازی باشه

درایور های گرافیک رو هم از سایت انویدیا دانلود و آپدیت کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز vsync رو خاموش کن تست بگیر رو بازی های دیگه تست بگیر اگه درست نشد از کارتتونه ببر نمایندگی

Anti alisng 4x بیشتر هم نزار

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

980 امکان نداره کم بیاره i7 6700 هم همینطور یک بازی دیگه نصب کنید شاید مشکل از کرک بد بازی باشه

درایور های گرافیک رو هم از سایت انویدیا دانلود و آپدیت کنید

درايور كامل اپديته البته يچيز ديگم هست توبازي وقتي تنظيمات گرافيك رو عوض ميكنم از صفحه تنظيمات گرافيك بك نميده بايد با alt f4ببندن بازيرو انكار بازي مورد داره

سلام دوست عزیز vsync رو خاموش کن تست بگیر رو بازی های دیگه تست بگیر اگه درست نشد از کارتتونه ببر نمایندگی

Anti alisng 4x بیشتر هم نزار

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

انتي اناليز رو تغيير دادم فرقي نكرد ،ويسينك هم خاموش كردم بازم فرقي نكرد

ولي هنوز بازي ديگه فرصت نكردم تست كنم

يچيز ديكم اينكه تو بازي وقتي تنظيمات رو تغيير ميدم و applyميكنم از منو تنظيمات گرافيك بازي نميشه back داد بايد با alt f4ببندم بازيرو انگار بازي ايراد داره

حنس كابل hdmiهم معموليه

ميشه تست ديگه اي بگيرم تا مطمين شم كارت ايراد داره يا نه؟كارتو ديروز اكبند گرفتم

لینک به دیدگاه

درايور كامل اپديته البته يچيز ديگم هست توبازي وقتي تنظيمات گرافيك رو عوض ميكنم از صفحه تنظيمات گرافيك بك نميده بايد با alt f4ببندن بازيرو انكار بازي مورد داره

انتي اناليز رو تغيير دادم فرقي نكرد ،ويسينك هم خاموش كردم بازم فرقي نكرد

ولي هنوز بازي ديگه فرصت نكردم تست كنم

يچيز ديكم اينكه تو بازي وقتي تنظيمات رو تغيير ميدم و applyميكنم از منو تنظيمات گرافيك بازي نميشه back داد بايد با alt f4ببندم بازيرو انگار بازي ايراد داره

حنس كابل hdmiهم معموليه

ميشه تست ديگه اي بگيرم تا مطمين شم كارت ايراد داره يا نه؟كارتو ديروز اكبند گرفتم

دوست عزیز مشکل از کرک بازی هست این اتفاق برای منم افتاده.بازی دیگه ای رو تست کنید تا مطمئن بشید.ولی به احتمال زیاد مشکل از کرک کرایسیس3 هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کرک بازی ایراد داره دکمه بک واسه منم کار نمیکرد

تنظیمات بازی کاهش بدین ببینین چجوری میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل از کرک بازی هست این اتفاق برای منم افتاده.بازی دیگه ای رو تست کنید تا مطمئن بشید.ولی به احتمال زیاد مشکل از کرک کرایسیس3 هست.

ممنون عزيز

کرک بازی ایراد داره دکمه بک واسه منم کار نمیکرد

تنظیمات بازی کاهش بدین ببینین چجوری میشه

رفتم خونه حتما تست ميكنم يه بازي ديگه هم تست ميگيرم
لینک به دیدگاه

دوستان تنظيمات بازيرو روي low هم ميذارم همجنان مشكل هست

توي بازي ويچر ٣ هيج مشكلي نيست

ولي يچيز ديگه ،وقتي وارد بازي ميشم يه نويز ضعيفي شروع ميشه كه به محض اينكه از بازي ميام بيرون صدا قطع ميشه ،برا جند لحظه سرعت فن گرافيكو تاته بردم بالا ولي صدا ازگرافيك نيس

ممكنه به محض اينكه سيپيو ميره زير لود اين صدا از كولوش بياد ؟كولر s40 خمير z5

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با یه کرک دیگه تست کن

من از دانلودها گرفته بودم

لینک به دیدگاه

مشکل کار نکردن بک صد در صد از کرک هست و شما حتما باید پچ ۱.۳ رو که نسبتا اپدیت بزرگی هستش رو نصب کنید مشکلتون کامل حل میشه. من با کلی دردسر پیداش کردم تو سایت های خارجی.سایت های وطنی همشون از رو سرورها پاکشون کردند

ولی جدای از اون واقعاً حیف این سیستمه که رو اون مادربرد سوار شده

لینک به دیدگاه

با یه کرک دیگه تست کن

من از دانلودها گرفته بودم

كرك دانلود ها سالمه؟ماجراي اين نويز جيه؟عاديه؟قفقط وقتي وارد بازي ميشم شروع ميشه به محض اينم ك اذ باذي ميام بيرون به ثانيه نميكشه قطع ميشه

مشکل کار نکردن بک صد در صد از کرک هست و شما حتما باید پچ ۱.۳ رو که نسبتا اپدیت بزرگی هستش رو نصب کنید مشکلتون کامل حل میشه. من با کلی دردسر پیداش کردم تو سایت های خارجی.سایت های وطنی همشون از رو سرورها پاکشون کردند

ولی جدای از اون واقعاً حیف این سیستمه که رو اون مادربرد سوار شده

مكه مادربوردم جشه؟صبا ميره نونم ميخره :/ پول نداشتم بالاتر بردارم ولي انصافا همينم حرف نداره

كرك دانلود ها سالمه؟ماجراي اين نويز جيه؟عاديه؟قفقط وقتي وارد بازي ميشم شروع ميشه به محض اينم ك اذ باذي ميام بيرون به ثانيه نميكشه قطع ميشه

مكه مادربوردم جشه؟صبا ميره نونم ميخره :/ پول نداشتم بالاتر بردارم ولي انصافا همينم حرف نداره

ولي ماجراي اين نويز ك باورود ب بازي شروع و ب محض خارج شدن از بازي قطع ميشه چيه؟عاديه؟
لینک به دیدگاه

شما قبل اینکه بری دنبال کرک و آپدیت اول با یک بازی دیگه (ترجیحا بازی های جدید و با گرافیک بالا) تست بزن و نتیجه رو بگو تا ببینیم چی ب چیه ...

لینک به دیدگاه

شما قبل اینکه بری دنبال کرک و آپدیت اول با یک بازی دیگه (ترجیحا بازی های جدید و با گرافیک بالا) تست بزن و نتیجه رو بگو تا ببینیم چی ب چیه ...

با ويچر٣و بتلفيلد هاردلاين تست كرفتم هيچ مشكلي نبود

فقط توي همه بازي ها به محض اينكه وارد بازي ميشم يه صداي نويز كمي از سيستم مياد كه مطمينم از گرافيك ،از بازي هم ك خارج ميشم به ثانيه نكشيده صداي نويز قطع ميشه

ممكنه يه نرم افزار سنگين هم براي تست گرافيك بگيد بهم

لینک به دیدگاه

بازیهای دیگرو تست کنید اگه مشکل پابرجا بود مشکل از جای دیگست(درایورگرافیک،ویندوز،رم) اگه همین بازی باشه مشکل کرک هست.راستی پاور چی هست؟

لینک به دیدگاه

فقط توي همه بازي ها به محض اينكه وارد بازي ميشم يه صداي نويز كمي از سيستم مياد كه مطمينم از گرافيك ،از بازي هم ك خارج ميشم به ثانيه نكشيده صداي نويز قطع ميشه

اون صدا کاملا طبیعی هستش و لزوما هم از گراف نیست شاید از پاور باشه ...

از نظر من با بازی تست زدن از همه چیز بهتره اما اگه حتما با غیر بازی هم بخوای تست بزنی تست firestrike اینجور ک شنیدم گرافیکو در حد انفجار زیر فشار میبره میتونی اون رو امتحان کنی

از نظر من با بازی تست زدن از همه چیز بهتره اما اگه حتما با غیر بازی هم بخوای تست بزنی تست firestrike اینجور ک شنیدم گرافیکو در حد انفجار زیر فشار میبره میتونی اون رو امتحان کنی

لینک به دیدگاه

بازیهای دیگرو تست کنید اگه مشکل پابرجا بود مشکل از جای دیگست(درایورگرافیک،ویندوز،رم) اگه همین بازی باشه مشکل کرک هست.راستی پاور چی هست؟

Cooler master 700w

مشكل افت فريم رو تو هيچ بازيه ديگه ندارم

ولي به محض اينكه وارد بازي ميشم يه نويزي ريزي بگوش ميرسه تا از بازي خارج ميشم نويز قطع ميشه تو همه بازيا اين نويز هست ولي از باور نيس درب كيس رو باز كردم بادقت كوش دادم انكار از رم يا كرافيك يا ايركول هست ولي جدا سرعت فن كرافيك رو ١٠٠٪‏كردم اون نويزو نداشت

ظهر درحد ٤،٥ساعت ويچر بازي كردم

بعدشم يضرب نزديك ٢ساعت بتلفيلد هاردلاين ولي مشكلي نبود

لینک به دیدگاه

دوستان مشكل فريم و ديلي كاملا حل شده

براي كرايسي ٣هم ي كرك ديگه گرفتم درست شد

ولي الان براي هربازي اي ب محض اينكه وارد بازي ميشم يه صداي نويز از سيستم مياد ك براي گرافيك نيست انكار ازقسمت رم يا سيپيوكولره

به محض اينم ك از بازي خارج ميشم نويز قطع ميشه

نويزش خيلي كمه به سختي بگوش ميرسه

عاديه اين نويز؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان مشكل فريم و ديلي كاملا حل شده

براي كرايسي ٣هم ي كرك ديگه گرفتم درست شد

ولي الان براي هربازي اي ب محض اينكه وارد بازي ميشم يه صداي نويز از سيستم مياد ك براي گرافيك نيست انكار ازقسمت رم يا سيپيوكولره

به محض اينم ك از بازي خارج ميشم نويز قطع ميشه

نويزش خيلي كمه به سختي بگوش ميرسه

عاديه اين نويز؟؟

ایراد از اسپیکر نیست

اسپیکر من یه کم وز وز میکنه

اون صدا هم نباید باشه

رمها رو در بیار دوباره جاش بزن

گرد و خاک سیستم هم بگیر

دقت کن کولر سی پی یو محکم باشه

لینک به دیدگاه

ایراد از اسپیکر نیست

اسپیکر من یه کم وز وز میکنه

اون صدا هم نباید باشه

رمها رو در بیار دوباره جاش بزن

گرد و خاک سیستم هم بگیر

دقت کن کولر سی پی یو محکم باشه

سيستم رو تاره پريروز خريدم سيپيوكولر هم كاملا محكمه

نويز خيلي ضعيفه

ولي بهزمحض ورود ب بازي شروع و با خارج شدن از بازي قطع ميشه

لینک به دیدگاه

Cooler master 700w

مشكل افت فريم رو تو هيچ بازيه ديگه ندارم

ولي به محض اينكه وارد بازي ميشم يه نويزي ريزي بگوش ميرسه تا از بازي خارج ميشم نويز قطع ميشه تو همه بازيا اين نويز هست ولي از باور نيس درب كيس رو باز كردم بادقت كوش دادم انكار از رم يا كرافيك يا ايركول هست ولي جدا سرعت فن كرافيك رو ١٠٠٪‏كردم اون نويزو نداشت

ظهر درحد ٤،٥ساعت ويچر بازي كردم

بعدشم يضرب نزديك ٢ساعت بتلفيلد هاردلاين ولي مشكلي نبود

این صدا واسه چوک های گرافیک هست وقتی زیر لود میره و چیز خاصی نیست . زیاد حساس نشو . منم gts 450 دارم تو بازی زیر لود میره صدای ویز ویز خیلی ریز میاد.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

این صدا واسه چوک های گرافیک هست وقتی زیر لود میره و چیز خاصی نیست . زیاد حساس نشو . منم gts 450 دارم تو بازی زیر لود میره صدای ویز ویز خیلی ریز میاد.

مطمينيد مشكلي نست؟اخه توي تست رندر ك ميگيرم از گرافيك اين نويز نيست

ولي تا وارد بازي ميشم اين نويز ضعيف شروع ميشه

لینک به دیدگاه

مطمينيد مشكلي نست؟اخه توي تست رندر ك ميگيرم از گرافيك اين نويز نيست

ولي تا وارد بازي ميشم اين نويز ضعيف شروع ميشه

برنامه gpu z نصب کنین. یه قسمت داره واسه زیر فشار بردن گرافیک . اونو بزنین باز گوش کنین. مطمئن باشید این صدا از گرافیک هست چون خودتون میگین تو بازی اینجوریه.

اشکالی هم نداره این ویز ویز. من که ۴ ساله از گرافیکم استفاده میکنم مشکلی نبوده. بیشتر دوستان اینجا هم همین صدا رو داشتن . میتونین بپرسین ازشون

لینک به دیدگاه

برنامه gpu z نصب کنین. یه قسمت داره واسه زیر فشار بردن گرافیک . اونو بزنین باز گوش کنین. مطمئن باشید این صدا از گرافیک هست چون خودتون میگین تو بازی اینجوریه.

اشکالی هم نداره این ویز ویز. من که ۴ ساله از گرافیکم استفاده میکنم مشکلی نبوده. بیشتر دوستان اینجا هم همین صدا رو داشتن . میتونین بپرسین ازشون

باهمون gpu zك تست گرافيك گرفتم اصلا اين صدا نبود
لینک به دیدگاه

باهمون gpu zك تست گرافيك گرفتم اصلا اين صدا نبود

روی fullscreen تست کنین. تیک sli رو بزنین و تست کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...