رفتن به مطلب

سیستم گیمینگ تا سقف 3 میلیون فقط کیس

Recommended Posts

سلام من برای 3 ماه دیگه (خرداد) تا سقف 3 تا 3.5 میلیون میخوام سیستم گیمینگ تهیه کنم البته کمی هم با #C کار میکنم.igugyiihk6yv.jpg

پیشنهاد خودم:

ویرایش شده توسط liidanholy
لینک به دیدگاه

درود خدمت شما

3.jpg

بنده هم این سیستم رو پیشنهاد میکنم ولی به جای مادربورد یک مادربورد Asus Gaming h170 بگیرید درست هست یکمی گرون تر میشه یه دویست تومنی ولی میصرف بدلیل مزایایی که در گیم داره و همینطور چهار اسلات رم داره
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده هم این سیستم رو پیشنهاد میکنم ولی به جای مادربورد یک مادربورد Asus Gaming h170 بگیرید درست هست یکمی گرون تر میشه یه دویست تومنی ولی میصرف بدلیل مزایایی که در گیم داره و همینطور چهار اسلات رم داره

@};-

این برد هم 4 تا اسلات رم داره

مشکل ایشون بودجست

میشه رم به جای 16 ، 8 برداشت اما به نظرم خرجی که رو برد میزارن رو بقیه قطعات بزارن بهتره

لینک به دیدگاه

@};-

این برد هم 4 تا اسلات رم داره

مشکل ایشون بودجست

میشه رم به جای 16 ، 8 برداشت اما به نظرم خرجی که رو برد میزارن رو بقیه قطعات بزارن بهتره

حرف شما بسیار منطقی هست ولی یک بحثی که هست این هست که مادربورد های دیگر کارت صدا ی بهتری دارن و همینطور از چیپ جدا برای آنلاین بازی کردن استفاده میشود

برای بازی های آنلاین هم میتونن پهنای باند بیشتری اختصاص بدن تا بتونن با پینگ بهتر بازی کنید (البته بعضی برنامه ها هم هستند)

ولی بعد از چند وقت راحت میشه یک رم دیگه بخرند و اضافه کنند ولی تعویض مادربورد فکر کنم هزینه برتر باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حرف شما بسیار منطقی هست ولی یک بحثی که هست این هست که مادربورد های دیگر کارت صدا ی بهتری دارن و همینطور از چیپ جدا برای آنلاین بازی کردن استفاده میشود

برای بازی های آنلاین هم میتونن پهنای باند بیشتری اختصاص بدن تا بتونن با پینگ بهتر بازی کنید (البته بعضی برنامه ها هم هستند)

ولی بعد از چند وقت راحت میشه یک رم دیگه بخرند و اضافه کنند ولی تعویض مادربورد فکر کنم هزینه برتر باشه

حرف شما متین و منطقی

من طبق تجربه خودم زیاد به برد ارزش ندادم

الان گرون ترین قطعه سیستم خودم برد هست ولی ازش استفاده چندانی نمیکنم ، یعنی برد 350 تومنی میگرفتم به جای 700 تومن برام بهتر بود

برد گرونتر برداشتم که بعدا تو ارتقا دستم بازتر باشه که اونم از کار بیکار شدیم ، نتونستم ارتقا بدم

استارتر عزیز میتونن این برد جایگزین کنن امکانات بهتری واسه گیمینگ داره http://lioncomputer.ir/product/6620/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+H170+PRO+GAMING/

و رمو به 8 کاهش بدن

لینک به دیدگاه

سلام 

post-17000-0-69378000-1457343222_thumb.png

این مادربرد از مادربرد پیشنهادی پست قبلی ارزونتر و تغذیه سی پی یو بهتر هست با کارت 980 که به نظرم با این قیمت ارزش خرید داره میتونی پاور رو هم ارزونتر برداری

post-17000-0-45015200-1457343991_thumb.png

ویرایش شده توسط majiid
لینک به دیدگاه

ممنون دوستان از قطعات اقای Starkiller  استفاده میکنم همچنین از راهنمایی اقای Miladhelioss ممنون سعی میکنم مادر برد بهتری بردارم. فکر نمی کنید کمی پاور ضعیفه؟

این خوبه : zv8kxneqaelo.jpg

ویرایش شده توسط liidanholy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوستان از قطعات اقای Starkiller  استفاده میکنم همچنین از راهنمایی اقای Miladhelioss ممنون سعی میکنم مادر برد بهتری بردارم. فکر نمی کنید کمی پاور ضعیفه؟

این خوبه : zv8kxneqaelo.jpg

برد سعی کنین گیمینگ بردارین 50 تومنی گرونتره اما بهتره

رم باس 2133 یا 2400 بردارین چون بردتون بیشتر از 2133 ساپورت نمیکنه

پاور هم خروجی 550 وات ریل داره که واسه این سیستم کافی و یکمی زیاد هم هست

اگه بودجه دارین 300 بزارین و زوتاک 980 بردارین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون مادربرد ایسوس Maximus VIII Hero این مادر برد خوبه؟؟

این برد به دردتون نمیخوره

مخصوص اورکلاک هستش و با بودجه شما سازگار نیست

واسه این برد باید سی پی یو سری K بگیرین و یه خنک کننده مایع که توصیه نمیکنم

کسی این بردو میگیره که i7 6700k بگیره

که اونم واسه رندر میگیرن یا sli گرافیک

واسه بازی i5 کفایت میکنه

تو بازی برد عملا هیچ تاثیری نداره ؛ بردهای گیمینگ کارت شبکه وصوتی  بهتری دارن و فازبندیشون بهتره که اونم واسه اورکلاک و فشار سی پی یو مناسبه واسه شما همون برد b150 کفایت میکنه

اگه میخواین برد سری z بگیرین همون ایسوس پرو گیمینگ خوبه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...