رفتن به مطلب

یک سوال در مورد مودم مناسب برای خطوط بی کیفیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده میخوام یه مودم بخرم چون مودم قبلیم قدیمی هست و قطع و وصل زیاد میشه مدل tplink -8817 ، مودم یکی از آشناها رو امتحان کردم که مودمش هواوی بود مدل HG532 اگه اشتباه نکنم که نویز رو حدود 10 درصد کمتر نشون داد . تحقیق کردم و فکر کنم باید مودم دارای چیسپ برودکام بگیرم درسته ؟

چه مودمی پیشنهاد میکنید تو رنج زیر 150 تومان ؟ ایسوس خوبه ؟

مودم خودم مقدار Line Attenuation رو 65 و 40 نشون میده که خیلی بده و مودم هواوی که امتحان کردم 58 و 33 نشون داد پس قطعا مودم در کیفیت تاثیر میزاره .

مودم ایسوس N12 چطوره ؟ چیپش هم برودکام هست 

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

درست تحقیق کردین. برای کسانی که خطشون قطعی زیاد داره بهتره از مودم با چیپ برودکام استفاده کنین. من شنیدم n12 c1 چیپ برود کام هست ‌. بهتر موقع خرید به مدل و ورژن مودم دقت کنین و اونو سرچ کنین تا ببینین ایا برودکام هست یا نه. چون یک مودم ممکنه با ۲ورژن تولید بشه که چیپ هاشون متفاوته

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بنده میخوام یه مودم بخرم چون مودم قبلیم قدیمی هست و قطع و وصل زیاد میشه مدل tplink -8817 ، مودم یکی از آشناها رو امتحان کردم که مودمش هواوی بود مدل HG532 اگه اشتباه نکنم که نویز رو حدود 10 درصد کمتر نشون داد . تحقیق کردم و فکر کنم باید مودم دارای چیسپ برودکام بگیرم درسته ؟

چه مودمی پیشنهاد میکنید تو رنج زیر 150 تومان ؟ ایسوس خوبه ؟

مودم خودم مقدار Line Attenuation رو 65 و 40 نشون میده که خیلی بده و مودم هواوی که امتحان کردم 58 و 33 نشون داد پس قطعا مودم در کیفیت تاثیر میزاره .

مودم ایسوس N12 چطوره ؟ چیپش هم برودکام هست 

درسته، مودم 8817 چون چیپش trendchip هست و چیپ های از این نوع چون سریع تر سینک میشن پایداری کمتری دارند و برای فواصل کوتاه و خط های خوب پیشنهاد میشن و مودم های با چیپ برودکام برای فواصل طولانی و خط های بی کیفیت مناسب تر هستند، بعضی از مودم های برودکام یه قابلیتی رو دارند که میشه با افزایش زمان سینک شدن پایداری رو حتی بالاتر برد.

بله چیپ n12 برودکام هست ولی برندهای دیگه هم مودم با چیپ برودکام زیاد دارند/

البته شما  Line Attenuation خیلی بالاست و به نظر یه درخواست لاین چک بدی نتیجه بهتری میتونی بگیری تا تعویض مودم...

لینک به دیدگاه

درسته، مودم 8817 چون چیپش trendchip هست و چیپ های از این نوع چون سریع تر سینک میشن پایداری کمتری دارند و برای فواصل کوتاه و خط های خوب پیشنهاد میشن و مودم های با چیپ برودکام برای فواصل طولانی و خط های بی کیفیت مناسب تر هستند، بعضی از مودم های برودکام یه قابلیتی رو دارند که میشه با افزایش زمان سینک شدن پایداری رو حتی بالاتر برد.

بله چیپ n12 برودکام هست ولی برندهای دیگه هم مودم با چیپ برودکام زیاد دارند/

البته شما  Line Attenuation خیلی بالاست و به نظر یه درخواست لاین چک بدی نتیجه بهتری میتونی بگیری تا تعویض مودم...

لاین چک دادم و تقریبا همه خونه های این منطقه همینجوری هست به خاطر فاصله زیاد ( فکر کنم بالای 5 کیلومتر فاصله هست با مخابرات ) البته بخشی از این نویز به خاطر کیفیت فوق العاده پایین اجناس استفاده شده در شرکت های زیرساخت هست . وحشتناک قطعات بی کیفیتی استفاده شده در مخابرات متاسفانه .

به هر حال ممنون از جوابتون احتمالا یه مودم ایسوس بگیرم چون تقریبا همه راضی بودن و ازش تعریف کردن 

یه سوال : فرق بینn10 و n12 و n14 به غیر از تفاوت چیپ در چه چیز دیگه هست ؟

لینک به دیدگاه

درود

ZigZag جان میشه در مورد مودم هایی که میشه زمان سینک شدنشون رو افزایش داد مثال بزنید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

لاین چک دادم و تقریبا همه خونه های این منطقه همینجوری هست به خاطر فاصله زیاد ( فکر کنم بالای 5 کیلومتر فاصله هست با مخابرات ) البته بخشی از این نویز به خاطر کیفیت فوق العاده پایین اجناس استفاده شده در شرکت های زیرساخت هست . وحشتناک قطعات بی کیفیتی استفاده شده در مخابرات متاسفانه .

به هر حال ممنون از جوابتون احتمالا یه مودم ایسوس بگیرم چون تقریبا همه راضی بودن و ازش تعریف کردن 

یه سوال : فرق بینn10 و n12 و n14 به غیر از تفاوت چیپ در چه چیز دیگه هست ؟

اگه به خاطر فاصله هست که دیگه چاره ای نیست ضمنا تجهیزات مربوط به dsl مثل dslam و اسپیلیتر و ... مربوط به isp شما هست و معمولا جزء موارد خاص توی نویز خط شما تاثیری نداره، این یه قانونه و با افزایش فاصله سیگنال دچار افت میشه...

البته جدای از فاصله موارد دیگه هم هست مثل:

معیوب بودن کابل کشی مخابرات از مرکز مخابراتی تا منزل

معیوب بودن کابل کشی داخل منزل

همجواری کابل تلفن با کابل برق

تجهیزات داخل منزل که بدون نویز گیر به خط تلفن متصل هستند

نویز گیر معیوب

دوشاخ تلفن ضد برق و...

تو یک بازه قیمت معمولا مودم ها ویژگی های یکسانی دارند و اختلاف خاصی ندارند اما شما که میخوای ایسوس بگیری دقت کن مودمی بگیری که فریم ویر ddwrt یا asuswrt داشته باشه. 

درود

ZigZag جان میشه در مورد مودم هایی که میشه زمان سینک شدنشون رو افزایش داد مثال بزنید.

با تشکر

تو بعضی مودم های ایسوس دیدم دقیق یادم نیست که باذکر مدل بهتون بگم ^_^

لینک به دیدگاه

درود

مودم زیر مودم خوبی هست به شرط اینکه نسخه سه باشه :

TP-LINK TD-W8970 WIRELESS ADSL Modem

قبل از خرید حتما سوال کنید اگر v3 بود بخرید در غیر اینصورت به درد شما نمیخوره !

نسخه سه از چیپ Broadcom BCM6362 و سویچ  Broadcom BCM53125 استفاده میکنه ،

اما v1 از Lantiq VRX268 و Atheros AR9381 استفاده شده که برای مورد شما v3 بهتر از ورژن یک هست ، و صد البته به صورت کلی هم v3 از v1 بهتره .....

این تست رو ببینید :

تست و بررسی اختصاصی روتر (دی لینک) D-Link DIR-865L

حالا قیمت این روتر رو ببینید :

D-Link DIR-865L Wireless AC1750 Dual Band Gigabit Cloud Router

دقیقا از همین سویچی که در همین مدل TP-Link ی که لینک دادم استفاده شده ....

لینک به دیدگاه

درود

مودم زیر مودم خوبی هست به شرط اینکه نسخه سه باشه :

TP-LINK TD-W8970 WIRELESS ADSL Modem

قبل از خرید حتما سوال کنید اگر v3 بود بخرید در غیر اینصورت به درد شما نمیخوره !

نسخه سه از چیپ Broadcom BCM6362 و سویچ  Broadcom BCM53125 استفاده میکنه ،

اما v1 از Lantiq VRX268 و Atheros AR9381 استفاده شده که برای مورد شما v3 بهتر از ورژن یک هست ، و صد البته به صورت کلی هم v3 از v1 بهتره .....

این تست رو ببینید :

تست و بررسی اختصاصی روتر (دی لینک) D-Link DIR-865L

حالا قیمت این روتر رو ببینید :

D-Link DIR-865L Wireless AC1750 Dual Band Gigabit Cloud Router

دقیقا از همین سویچی که در همین مدل TP-Link ی که لینک دادم استفاده شده ....

من هم شخصا مودم های تی پی لینک رو میپسندم به لحاظ قیمت و کیفیت ولی فکر می کنم مودم های ایسوس کاربرپسند تر هست به لحاظ طراحی سخت افزاری و نرم افزاری  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...