رفتن به مطلب

غیر فعال کردن اینترنت برای وایرلس ؟!؟

ATER
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

دوستان بنده یه مودم وایرلس دارم که با وایرلس به یه لپ تاپ و تلوزیون وصله (کامپیوتر بهشون وصله)  میخواستم ببینم میشه کاری کرد که اینترنت فقط برای کامپیوتر باشه و تلوزیون و بقیه دستگاه هایی که به مودم وصل هستن نتونن از نت استفاده کنن؟

لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید

دوستان بنده یه مودم وایرلس دارم که با وایرلس به یه لپ تاپ و تلوزیون وصله (کامپیوتر بهشون وصله)  میخواستم ببینم میشه کاری کرد که اینترنت فقط برای کامپیوتر باشه و تلوزیون و بقیه دستگاه هایی که به مودم وصل هستن نتونن از نت استفاده کنن؟

میخوای کلا به مودم وصل نشن یا اینکه فقط اینترنت نداشته باشن؟

واسه قطع دسترسی اینترنت یه چیزی باید تو مودمت باشه به اسم access control با اون میتونی اینکار بکنی ^_^

لینک به دیدگاه

میخوای کلا به مودم وصل نشن یا اینکه فقط اینترنت نداشته باشن؟

واسه قطع دسترسی اینترنت یه چیزی باید تو مودمت باشه به اسم access control با اون میتونی اینکار بکنی ^_^

مخوام به مودم وصل بشن ولی اینترنت نداشته باشن.

چون با کامپیوتر از طریق وایرلس روی تلوزیون فیلم پخش میکنم یا به لپ تاپ فایل ارسال میکنم.

دقیقا کجا رو باید تغیر بدم؟

2qej_23123123.jpglur6_qaweqwseeqwe.jpg

لینک به دیدگاه

تب های دیگه رو چک کن نوشته access control ، احتمالا تو تب access management باشه

پیدا کردم توی تب access managment نوشته acl روش کلیک کن بعد ای پی هایی که میخوای وارد کن و اینترفیس رو بزار روی lan

ویرایش شده توسط ZigZag
لینک به دیدگاه

اگه من درست متوجه شده باشم شما تو تنظیمات مودم میتونی ای پی دستگاه هایی که میخواین وصل بشن رو بدی بعد از اون به بعد - فقط اون دستگاه ها میتونن کانکت بشن بقیه ی دستگاه حتی با درست وارد کردن رمز عبور هم نمیتونن کانکت بشن و در واقع ارور failed to connect ) فکر کنم البته ) میده 

لینک به دیدگاه

تب های دیگه رو چک کن نوشته access control ، احتمالا تو تب access management باشه

پیدا کردم توی تب access managment نوشته acl روش کلیک کن بعد ای پی هایی که میخوای وارد کن و اینترفیس رو بزار روی lan

آی پی چی بدم؟

1c3_cl.jpg

لینک به دیدگاه

آی پی چی بدم؟

1c3_cl.jpg

ای پی تی وی و لپ تاپ رو

برو interface setup تب lan بعد current pool summary رو بزن اگه وصل باشن ip هاشون رو نشون میده

لینک به دیدگاه

ای پی تی وی و لپ تاپ رو

برو interface setup تب lan بعد current pool summary رو بزن اگه وصل باشن ip هاشون رو نشون میده

من میخوام شماره یک همه نوع دسترسی داشته باشه ولی شماره  2 و 3  فقط بتونن از وایرلس استفاده کنن  نه اینترنتی که از طریق این مدم به اشتراک گذاشته میشه.

الان هیچ فرقی نکرده همه دارن از نت مودم استفاده میکنن.

ryz6_asdasdasd.jpg

لینک به دیدگاه

من میخوام شماره یک همه نوع دسترسی داشته باشه ولی شماره  2 و 3  فقط بتونن از وایرلس استفاده کنن  نه اینترنتی که از طریق این مدم به اشتراک گذاشته میشه.

الان هیچ فرقی نکرده همه دارن از نت مودم استفاده میکنن.

ryz6_asdasdasd.jpg

uعزیز من با این مودم شما زیاد آشنا نیستم احتمالا این access control با اون internet access control که من درموردش صحبت می کنم فرق داشته باشه و مودم شما این قابلیت رو احتمالا نداره

من یه همچین چیزی منظورمه

http://www.tp-link.com/no/faq-359.html

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

کاری نداره دوست عزیز کافیه برای دستگاه ها به صورت دستی ip بدی و default gateway رو هم خالی بذار. این جوری به شبکه وصل هستند ولی انترنت ندارند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...