رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک Gigatron Geforce 210 1Gb DDR3 - فروخته شد.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

بنده ان شا الله قراره طی چند روز آینده یک کارت گرافیک جدید برای سیستم قدیمی خودم بگیرم و حالا قصد دارم که کارت گرافیک فعلی رو به فروش برسونم. مدل کارت همونطور که عنوان تاپیک مشخصه Gigatron Geforce 210 1Gb DDR3 هست. خدمتتون عارضم که این کارت مال حداقل 4 سال هست (شاید 3-4 ماه هم بیشتر. دروغ چرا عزیزان؟)  بنابراین مدتی قبل فن اون دچار مشکل شد و بد جور سر و صدا می کرد (احتمالا برای گرد و خاک) و فن رو من در آوردم و به جای اون یک فن 8 سانتی متری زیر اون قرار دادم که حرارت کارت بالا نره و چون بنده در شهرستان کوچکی زندگی می کنم نتونستم فن مناسب برای اون رو پیدا کنم ولی سایت digik فن مناسب رو داره و به قیمت 4 تومن می فروشه و خریدار عزیز می تونه پیش تعمیر کارای شهر خودشون و سپس در این سایت جویای فن این گرافیک بشند. کارت فقط یکبار باز شده برای تعویض خمیر سیلیکون (فکر نمی کنم خمیری که بهش زده شده اونقدرا با کیفیت باشه، می تونید تعویض کنید!) و سوکت فن هم کمی لق شده که اشتباه از من بود که موقع در آوردن سوکت فن اینجوری شد و در صورت لزوم عکس قرار می دم؛ البته دادم یکم پشت سوکت فن رو لحیم کاری کردند تا مشکلی نباشه.  

به غیر از این دو مورد کارت گرافیک کاملا سالم هست و حتی میشه باهاش بازی های قدیمی و جدید های سبک رو هم انجام داد (ولی دوستان همه میدونند که این چیپست برای بازی ساخته نشده ) و من metro last light رو با کمترین کیفیت گرافیکی ! و رزولوشن 800x600 میانگین 20 فریم می گرفتم (اعداد و ارقام طلایی نیستند ولی همین چیزیه که این کارت از پسش بر میاد) بازی های قدیمی مثل قلعه و دیگر موارد رو هم بدیهیه که میتونید بازی کنید. به علاوه splinter cell black list رو من حدودای 25 فریم گرفتم در 800x600. خلاصه زندگی من با همین کارت و این رزولوشن کذایی گذشت :)

و اما بحث قیمت گذاری! قیمت پایه 40 هزار تومن و قیمت فوری 45 هزار تومن (گام افزایشی هم هزار تومن :) ). صد البته پذیرای پیشنهادات دوستان هستم در پیام خصوصی.  پایان نیمه مزایده هم یکی دو روز بعد از آخرین پیشنهاد ^_^ 

به عنوان اشانتیون به خریدار عزیز و گل این کارت یک یا  دو بازی کامپیوتری مناسب با قدرت این کارت یا یک دی وی دی فیلم سینمایی از آرشیو بنده (به انتخاب خودشون) به علاوه یک بازی تقدیم میشه. 

هزینه بسته بندی و ارسال هم با خریدار عزیز.  و لطفا اول واریز، سپس ارسال کالا @};- 

لازم به ذکره که جعبه  کارت گرافیک هم موجوده و  دی وی دی درایور همراهش هم یکی دو روز پیش در کمد مشاهده شد! (اگه خواستید هم میتونم آخرین نسخه درایوری که براش اومده رو کنار همون دی وی دی فیلم براتون بریزم :) )

در آخر هم یک پاور کم وات غیر ریل ! با قیمت 15 هزار تومن موجوده و مال همین سیستم خودم بوده. کاملا سالم هست و برای راه انداختن سیستم های قدیمی و کم مصرف پاسخگو. کسی از دوستان خواست بگه تا عکس بگیرم و براش بفرستم.   

هر گونه تستی هم برای گرافیک یا پاور خواستید بگید تا در حد توان  قرار بدم .   عکس ها کمی حجمشون بالاست و برای معلوم بودن جزئیات کیفیت کم نشده. خواهش می کنم هنگام مشاهده اون ها یه فکر ترافیکتون هم باشید.

خارج از تاپیک فروخته شد. 

سپاس

ویرایش شده توسط grimlock
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

کارت گرافیک خارج از تاپیک فروخته شد. 

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...