رفتن به مطلب

مشکل صفحه ابی در سیستم جدید

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من سیستممو یه ماهی میشه خریدم ولی عجییه دو روزه ارور صفحه ابی میده اکثرا ارور مموری منیجمنت داده و یه ارور دیگه هم داده تو صفحه ابی. مشکل از چی میتونه باشه؟

با تشکر.

لینک به دیدگاه

بنظرم شما سیستم رو ریستور کنید به اخرین تاریخی که این مشکل رو نداشتید ! اگر پابرجا بود ریست بایوس و تعویض ویندوز رو تست کنید

لینک به دیدگاه

سلام و درود

دوست عزیز مهمه که این ارور رو کجا بهتون میده!

وسط بازی، توی رندر، حالت استند بای و ...

لینک به دیدگاه

بنظرم شما سیستم رو ریستور کنید به اخرین تاریخی که این مشکل رو نداشتید ! اگر پابرجا بود ریست بایوس و تعویض ویندوز رو تست کنید

دقیقا از همن میترسم ویندوزو تعویض کنم اونقد برنامه روش نصب کردم که نصب مجدد ویندوز از همه سخت تره

سلام و درود

دوست عزیز مهمه که این ارور رو کجا بهتون میده!

وسط بازی، توی رندر، حالت استند بای و ...

حالت بیکاری یا انجام کار سبک مثه کپی کردن یا اجرای یه برنامه. جای خاص نداره.

لینک به دیدگاه

شما دکمه ویندوز روی کیبردو بزنید

بعد متن زیرو تایپ کنید

event viewer

و فایلی که میاره رو اجرا کنید

از ستون سمت چپ برید به گزینه ای که تو عکس مشخصه

بعدروی هرکدوم از اون گزینه های قرمز رنگ جداگانه کلیک کنید و عکس اون قسمتی که با مستطیل قرمز مشخص کردمو بزارید اینجا . متنشم اگه بتونید کپی کنید فکر کنم کافی باشه ولی عکس بهتره . همینطور که میبینید لیست بر اسال زمان و تاریخ مرتب شده و میتونید اون مواردی که دیروز یا هرموقع رخ داده رو همین الان پیدا کنید به راحتی . به وسیله اون نوشته ها میشه متوجه شد که مشکل از کجاست

aruxhb75p0xh9m8oxbrj.jpg

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

شما دکمه ویندوز روی کیبردو بزنید

بعد متن زیرو تایپ کنید

event viewer

و فایلی که میاره رو اجرا کنید

از ستون سمت چپ برید به گزینه ای که تو عکس مشخصه

بعدروی هرکدوم از اون گزینه های قرمز رنگ جداگانه کلیک کنید و عکس اون قسمتی که با مستطیل قرمز مشخص کردمو بزارید اینجا . متنشم اگه بتونید کپی کنید فکر کنم کافی باشه ولی عکس بهتره . همینطور که میبینید لیست بر اسال زمان و تاریخ مرتب شده و میتونید اون مواردی که دیروز یا هرموقع رخ داده رو همین الان پیدا کنید به راحتی . به وسیله اون نوشته ها میشه متوجه شد که مشکل از کجاست

بفرمایین

متن ارورها به ترتیب

The server {7006698D-2974-4091-A424-85DD0B909E23} did not register with DCOM within the required timeout.

The User Data Access_335c1 service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The User Data Storage_335c1 service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The Contact Data_335c1 service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The Sync Host_335c1 service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID 
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
 and APPID 
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
 to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.
A timeout was reached (30000 milliseconds) while waiting for the NvStreamSvc service to connect.

post-16787-0-98629100-1457445518_thumb.jpg

post-16787-0-43504000-1457445536_thumb.jpg

post-16787-0-20455700-1457445550_thumb.jpg

post-16787-0-76862900-1457445569_thumb.jpg

post-16787-0-75976100-1457445583_thumb.jpg

post-16787-0-43981900-1457445600_thumb.jpg

post-16787-0-13061800-1457445612_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

من ارور صفحه ابی توی یک بازی فقد اینجوری میشه ویندوزم 10 یک علامت :( پایینشم نوشته سرچ کنید برای این ارور.جاهای دیگه اصلا مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

جسارتاً این ارورها اکثرا از نصب اشتباه رم ها در اسلات هاش پیدا میشه.مثلا اگر به صورت دوال استفاده میکنید رم ها رو باید رم ها رو تو اسلات های هم رنگ یا به عدد معمولا یک و سه کار بگذارید

یا از تنظیمات بخش فیزیک کارت گرافیک یا تنظیمات فیزیک بازی پیش میاد

لینک به دیدگاه

جسارتاً این ارورها اکثرا از نصب اشتباه رم ها در اسلات هاش پیدا میشه.مثلا اگر به صورت دوال استفاده میکنید رم ها رو باید رم ها رو تو اسلات های هم رنگ یا به عدد معمولا یک و سه کار بگذارید

یا از تنظیمات بخش فیزیک کارت گرافیک یا تنظیمات فیزیک بازی پیش میاد

رمم دوال چنله مادربوردمم دوتا جا بیشتر نداره پس این احتمال اشتباهه جسارتا.

دومیو متوجه نشدم!

لینک به دیدگاه

رمم دوال چنله مادربوردمم دوتا جا بیشتر نداره پس این احتمال اشتباهه جسارتا.

دومیو متوجه نشدم!

اگر بازیتون تنظمیات ان وی دیا فیزیک داره خاموشش کنید و دوباره امتحان کنید
لینک به دیدگاه

در رابطه با Event Id : 7031 این سه لینکو ببینید

http://www.tenforums.com/general-support/13521-anyone-know-how-fix-event-id-7031-a.html

http://www.windowserrorremove.com/Event_7031.html

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/i-have-gotten-the-famous-blue-screen-of-death-a/75429ecb-1d97-4ff2-ba3d-c7ef4e38d1e3

من تو گوگل سرچ کردم

BSOD event id 7031

و این لینکارو اورد

شما که از نرم افزار vmWare یا نرم افزارایی مثل اون استفاده نمیکنید ؟

موقع پرینت گرفتن این خطا رخ نمیده ؟

لینک به دیدگاه

اگر بازیتون تنظمیات ان وی دیا فیزیک داره خاموشش کنید و دوباره امتحان کنید

عزیز من با بازی مشکلی ندارم که. مشکل من صفحه ی مرگه (بلو اسکرین). بازم ممنون.

در رابطه با Event Id : 7031 این سه لینکو ببینید

http://www.tenforums.com/general-support/13521-anyone-know-how-fix-event-id-7031-a.html

http://www.windowserrorremove.com/Event_7031.html

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/i-have-gotten-the-famous-blue-screen-of-death-a/75429ecb-1d97-4ff2-ba3d-c7ef4e38d1e3

من تو گوگل سرچ کردم

BSOD event id 7031

و این لینکارو اورد

شما که از نرم افزار vmWare یا نرم افزارایی مثل اون استفاده نمیکنید ؟

موقع پرینت گرفتن این خطا رخ نمیده ؟

چرا داشتم ولی پاک کردم. نرم افزار اندی داشتم.

پرینتر ندارم امتحان نکردم

ای دی ام داشتم اونو پاک کردم فعلا اوکی شده.فک کنم مشکل از کرکش بود فعلا خداروشکر مشکل پیش نیومده.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

عزیز من با بازی مشکلی ندارم که. مشکل من صفحه ی مرگه (بلو اسکرین). بازم ممنون.

چرا داشتم ولی پاک کردم. نرم افزار اندی داشتم.

پرینتر ندارم امتحان نکردم

ای دی ام داشتم اونو پاک کردم فعلا اوکی شده.فک کنم مشکل از کرکش بود فعلا خداروشکر مشکل پیش نیومده.

پس اون نرم افزار اندی که یه چیزی شبیه wmWare بود باعث بوجود اومدن صفحه آبی میشد ؟

پاکش کردی درست شد ؟

لینک به دیدگاه

پس اون نرم افزار اندی که یه چیزی شبیه wmWare بود باعث بوجود اومدن صفحه آبی میشد ؟

پاکش کردی درست شد ؟

اره درس شد نمیخاستم ویندوز عوض کنم مجبور شدم ویندوز عوض کنم. فایل رجیستری ویندوزو خراب کرده بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...