رفتن به مطلب

دوباره می‌توانید پردازنده‌های ضریب بسته Skylake را اورکلاک کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگر به یاد داشته باشید، چند ماه قبل سازندگان مادربرد روشی را برای اورکلاک کردن پردازنده‌های ضریب بسته Skylake اینتل، حتی بر روی مادربردهای غیر Z170 پیدا کردند که پس از مدت بسیار کوتاهی، شرکت اینتل آن‌ها را از این کار منع کرد. اکنون شرکت ازراک با نوآوری دیگری بازگشته و امکان اورکلاک پردازنده‌های ضریب بسته Skylake را ممکن می‌کند. ازراک از تکنیک جدیدی برای اورکلاک پردازنده‌های ضریب بسته Skylake بهره گرفته است.

29a.jpg

تولید کننده پالس ساعت تعبیه شده بر روی مادربرد

ازراک برای عبور از محدودیت‌های وضع شده توسط اینتل در اورکلاک پردازنده‌های ضریب بسته Skylake از طریق افزایش فرکانس BCLK، راهکار خلاقانه ای یافته و با تعبیه یک تولید کننده پالس ساعت خارجی بر روی برد PCB در مادربردهای Fatal1ty H170 Gaming K4 HYPER و Fatal1ty B150 Gaming K4 HYPER، یکبار دیگری رویای علاقمندان به اورکلاکینگ را دست یافتنی کرده است. البته در گذشته نه چندان دور، در پلتفرم های اینتل تولید کننده پالس ساعت به همین صورت بر روی برد قرار داشت.
در کامپیو‌تر، برای هماهنگ کردن فعالیت همه اجزای سیستم، از یک تولید کننده پالس ساعت بهره گرفته می‌شود و کلاک تولید شده، نقش هماهنگ کننده را دارد. با افزایش آهنگ پالس‌ها، سرعت سیستم نیز افزایش می‌یابد و این‌‌ همان اورکلاک از طریق BCLK است. اما مشکل آنجاست که در چند نسل اخیر از پلتفرم اینتل، تولید کننده پالس ساعت در داخل خود چیپ تعبیه شده و اینتل با ارائه بروزرسانی، امکان اورکلاک از طریق افزایش BCLK را منع کرده است. ازراک با هدف دور زدن این محدودیت، طراحی چیپ‎ست‌های H170 Express و B150 Express را مقداری دستکاری کرده و در مادربردهای سری HYPER این کمپانی، خارج از طراحی مرجع اینتل، با تعبیه تولید کننده پالس ساعت خارجی بر روی برد PCB، تولید کننده پالس ساعت را به سطح مادربرد آورده است. 
با دور زدن محدودیت وضع شده توسط اینتل، کاربران می‌توانند فرکانس BCLK را در Strap‌های دقیق 0.0625 افزایش داده و پردازنده‌های ضریب بسته Skylake را اورکلاک کنند. افزایش فرکانس BCLK، افزون بر افزایش سرعت پردازنده، فرکانس ماژول‌های حافظه رم را نیز افزایش می‌دهد.

منبع: techpowerup وhttp://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ 

لینک به دیدگاه

اینا همش ترفند فروش هست.مطمعن باشید اینا با هماهنگی اینتل هست وقتی به فروش دلخاه رسیدن باز یه بایوس میدن و این حالت اور شدن رو مثل قبلی برمیدارن.

لینک به دیدگاه

پردازنده‌های اینتل باگه مثل سری هزول که میشه ضریب بسته رو به ضریب باز تبدیل کرد. لینک زیر رو ببینید:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55601&hl=

لینک به دیدگاه

اینا همش ترفند فروش هست.مطمعن باشید اینا با هماهنگی اینتل هست وقتی به فروش دلخاه رسیدن باز یه بایوس میدن و این حالت اور شدن رو مثل قبلی برمیدارن.

اره ولی باز هم از هیچی بهتره ! 

لینک به دیدگاه

پردازنده‌های اینتل باگه مثل سری هزول که میشه ضریب بسته رو به ضریب باز تبدیل کرد. لینک زیر رو ببینید:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55601&hl=

این لینک خیلی جالب و همزمان عجیبه ! امیدوارم که توسعه بیشتری پیدا کنه 

لینک به دیدگاه

این لینک خیلی جالب و همزمان عجیبه ! امیدوارم که توسعه بیشتری پیدا کنه 

متوجه نشدم. چی عجیبه؟

-------------------------------------------

احتمال زیاد به این روشی که من انجام دادم بشه 4790 رو ضریب باز کرد. چون برای من روی لپ تاپ جواب داد.

به نظر میاد ضریب باز بودن پردازنده ربطی به سخت افزار پردازنده نداره. فقط یک سری محدودیت نرم افزاری اعمال شده .

احتملا این روشی که من استفاده کردم روی سری برودول و اسکای‌لیک جواب نده.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

متوجه نشدم. چی عجیبه؟

-------------------------------------------

احتمال زیاد به این روشی که من انجام دادم بشه 4790 رو ضریب باز کرد. چون برای من روی لپ تاپ جواب داد.

به نظر میاد ضریب باز بودن پردازنده ربطی به سخت افزار پردازنده نداره. فقط یک سری محدودیت نرم افزاری اعمال شده .

احتملا این روشی که من استفاده کردم روی سری برودول و اسکای‌لیک جواب نده.

همین قسمت باگ برام عجیبه ! اینکه به قول شما بنظر میاد ضریب باز بودن پردازنده ربطی به سخت افزار پردازنده نداشته باشه !!! با این حساب شاید بشه رده پایین های هزول مثل i3 رو هم اور کرد !! 

لینک به دیدگاه

همین قسمت باگ برام عجیبه ! اینکه به قول شما بنظر میاد ضریب باز بودن پردازنده ربطی به سخت افزار پردازنده نداشته باشه !!! با این حساب شاید بشه رده پایین های هزول مثل i3 رو هم اور کرد !! 

به احتمال خیلی زیاد میشه ولی تو این فروم کسی از این کارا تابحال نکرده. البته من سیستم دسکتاپ ندارم ولی حتما انجام میدادم.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

مگه supermicro از همون اول ای این روش محدودیتارو دور نزده بود؟؟؟

اینا همون بوردای super micro هست که داره زره برند ازراک فروش میره یا چه دقیقا داستان...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...