رفتن به مطلب

فروش پاور گرین مدل gp850b oc

غلامی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه عزیزان و کاربران لیونی

خدمتتون عرض شود که از اونجایی که پاور تعمیریه بهتره براتون توضیح بدم که اصلا ماجراش چیه که خیالتون راحت باشه.

پاور رو روزی که خریدم طرف میگفت ما برای کار 3dmax و کلا کارهای گرافیکی میخواستیم که کارمون نگرفته حالا اومدن بفروشیم و فقط در حد نصب بوده یعنی هیچی کارنکرده. دلیل اینکه ندادن گارانتی چون گارانتی حتی تعمیر هم نمیکنه . من دادم که تعمیر نکردن فقط کابل هاشو همشو برام عوض کردن.حالا بردمش جای بهترین تعمیر کار پاور گفت سوکت های شش پینش منهای 5 ولت داره گفت معمولا درست میشه که بعد از 2 روز زنگ زدم گفت درست شده.و گفتم مشکلش چی بود گفت از خازنش بود.

حالا واقعا هم کالا نویه یعنی اینطوری بگم که اگه بگیرین خودتون قبول میکنین که این اصلا استفاده نشده. خودم تست کردم زدم به سیستم قشنگ بالا اورد.خودم پاورم 600 گرین hp هست و اگر بر نداشتم دلیلش اینکه اینو بهتر میتونم ردش کنم دوم اینکه نیازی ندارم به این قدرت .و اینکه ضاهرش یکم از این نوتره هرچند که خود این کاملا مثل نویه ظاهرش .  نوش 480 من در کم ترین حالت تو سایت دیدم .

براش قیمت تایین میکنم که 330 تومان هست

هزینه ارسال با خود خریدار و هزینه لیون با من.

کارتون هم ندارد .یک کارتون دیگه هست با اون میفرستم.

بنده مشهد میشینم.شماره هم میدم اگه کسی خواست زنگ بزنه 09379353542

post-23156-0-88294800-1457460856_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان اگه کسی احیانا پاور 600 w گرین مدل hp نو نو دوماه کارکرده تمام لوازم و جعبه همه چیزش به صورت نو خواست بگه که اون براش بفرستم عکس هم خواست میدم اونو با فاکتور خرید خودم میفرستم و قیمت خودم 274 تومانه بنظرم 200 آخرش میدم هزینه ها هم با خودتون دیگه.

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در خارج از فورم فروخته شد. تاپیک بسته شود

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...