رفتن به مطلب

کمک در نصب mortal kombat x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود دوستان @};-  @};-  @};- من میخوام بازی mortal kombat x رو درSTEAM نصب کنم خود بازی رو دارم DVDS  هاش رو نمیخوام کل بازی رو دانلود کنم میشه منو راهنمایی کنید  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

گمونم شما اول باید توی استیم روی گزینه دانلود بازی کلیک کنید و بزارید 1 تا 2 مگ دانلود کنه بعد دانلود رو متوقف کنید و فایل های موجود در dvd ها رو جایگزین کنید . بعد روی ادامه دانلود کلیک کنید .

لینک به دیدگاه

گمونم شما اول باید توی استیم روی گزینه دانلود بازی کلیک کنید و بزارید 1 تا 2 مگ دانلود کنه بعد دانلود رو متوقف کنید و فایل های موجود در dvd ها رو جایگزین کنید . بعد روی ادامه دانلود کلیک کنید .

داداش اموزشی چیزی داری بگو مرحله به مرحله

لینک به دیدگاه

اینجا برای dota 2 توضیح داده . بازیهای دیگه هم مثل همینه: http://topdownloadha.com/dota-2-pc/

لینک به دیدگاه

کسی اموزشی چیزی نداره  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

دوستانی که بازی استیم دارن کمک کنن چه طوری بازی نصب میکنن DVD هاش بازی رو دارم

لینک به دیدگاه

راستش من هنوز با استیم چیزی دانلود نکردم .

اما در اورجین چرا ! مراحل کار تقریبا مثل هم هست .

اول شما بازی رو میخری یا برای تست یک هفته ای به اکنتت منتقل میکنی بعد توی سایت مکان ریختن فایلهای بازی رو مشخص میکنی و روی دانلود کلیک میکنی . بعد کمی صبر میکنی تا پوشه ها ساخته بشه و عملیات دانلود شروع بشه . وقتی حدود 2 مگابایت اطلاعات دانلود شد ، دانلود رو متوقف میکنی و فایلهای روی dvd رو به این پوشه انتقال میدی ( در واقع باید قبلا بازی رو نصب کرده باشی و دیتا ها رو به پوشه ساخته شده توسط استیم انتقال بدی یا کپی کنی ) و روی ادامه دانلود کلیک میکنی ! در صورتی که اطلاعات رو درست منتقل کرده باشی استیم فایلها رو تشخیص داده و از دانلود اونها صرف نظر کرده و عملیات دانلود رو تموم میکنه ( البته امکان داره که بعضی از آپدیت ها و فایلها رو دانلود کنه که گاها چند گیگ میشه ) .

لینک به دیدگاه

راستش من هنوز با استیم چیزی دانلود نکردم .

اما در اورجین چرا ! مراحل کار تقریبا مثل هم هست .

اول شما بازی رو میخری یا برای تست یک هفته ای به اکنتت منتقل میکنی بعد توی سایت مکان ریختن فایلهای بازی رو مشخص میکنی و روی دانلود کلیک میکنی . بعد کمی صبر میکنی تا پوشه ها ساخته بشه و عملیات دانلود شروع بشه . وقتی حدود 2 مگابایت اطلاعات دانلود شد ، دانلود رو متوقف میکنی و فایلهای روی dvd رو به این پوشه انتقال میدی ( در واقع باید قبلا بازی رو نصب کرده باشی و دیتا ها رو به پوشه ساخته شده توسط استیم انتقال بدی یا کپی کنی ) و روی ادامه دانلود کلیک میکنی ! در صورتی که اطلاعات رو درست منتقل کرده باشی استیم فایلها رو تشخیص داده و از دانلود اونها صرف نظر کرده و عملیات دانلود رو تموم میکنه ( البته امکان داره که بعضی از آپدیت ها و فایلها رو دانلود کنه که گاها چند گیگ میشه ) .

سلام ودرود @};-  @};-  @};- ارجین دارم و حرف شما درسته ولی داخل استیم هر کاری کردم نشد اخر دادم یکی با اکانتم بازی رو دانلود کنه بعد بریزه داخل dvd تشکر بابت پاسخ  + تقدیم شما  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

شما باید بری نسخه steam preload رو از سایت های وطنی دانلود کنی بعد که تو استیم دانلود رو استارت زدی اون رو pause کن برو اونی رو که دانلود کردی تو محل نصب نسخه استیم کپی کن و بعد resume کن

فقط مهم اینه که نسخه steam preload باشه نه از این معمولی ها

لینک به دیدگاه

شما باید بری نسخه steam preload رو از سایت های وطنی دانلود کنی بعد که تو استیم دانلود رو استارت زدی اون رو pause کن برو اونی رو که دانلود کردی تو محل نصب نسخه استیم کپی کن و بعد resume کن

فقط مهم اینه که نسخه steam preload باشه نه از این معمولی ها

ممنون عزیز ولی ای کاش یه سایت معرفی میکردی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...