رفتن به مطلب

ندیدن Bios post و ندیدن تصویر بوت شدن ویندوز با GTX 980 G1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من مادربوردم Gigabyte z170x G1 گیگابایته کارت گرافیکم GTX 980 و مانیتورم LG 23mp65HQ خروجی HDMI کارت گرافیکم و به مانیتور وصل کردم و خروجی DVI کارت گرافیک و به ویدیو پروژکتور اما متاسفانه موقع  روشن کردن سیستم هیچ تصوری از مانیتور نمیبینم تا اینکه وارد ویندوز بشه و تصویر و ببینم.در واقع نمیتونم وارد بایاس بشم و تصویر بوت شدن ویندوز و ببینم تا اینکه اومدم همون لحظه که از مانیتور تصویر نداشتم ویدیو پروژکتور و روشن کردم و تصویر بایاس و دیوایس چکینگ و توی پروژکتور داشتم...

توی فروم های خارجی سرچ کردم خیلیا همچین مشکلی با انویدیا داشتن خودم قبل از این کارت گرافیکم R9 270x Hawk بود روی هر خروجی تصویر سوییچ می کردم همون تصویر از اول بوت شدن داشتم اما با انویدیا به مشکل بر خوردم...

جالب اینجاست که با اینکه پروژکتور خاموشه وقتی کابل ویدیو و از پشت پروژکتور در میارم مانیتور تصویر بوت شدن قبل از ورود به ویندوزم نشونم میده اما وصل که می کنم نه!

امیدوارم تونسته باشم مفهوم مشکلم و برسونم

دیگه چیزی به ذهن خودم نمیرسه غیر از اینکه خروجی DVI در کارت انویدیا اولویتش از خروجی HDMI بیشتره و اگه هر دو وصل باشن با اینکه دیوایس وصل شده به DVI خاموشه و توی برقم نیست تا وارد نشدن به ویندوز تصویر HDMI  و نمیده

ضمنا اینم بگم که کلا گرافیک اینترنالم Disable  و فعال نیست

خوشحال می شم اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید

لینک به دیدگاه

من این مشکلو داشتم و از کابل بود

کابله هم سالم بود ولی با صرف کارت گرافیک AMD من مشکل داشت

خروجیش هم DVI بود

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

من این مشکلو داشتم و از کابل بود

کابله هم سالم بود ولی با صرف کارت گرافیک AMD من مشکل داشت

خروجیش هم DVI بود

ممنون از جواب دوست من

من با همین کابل با AMD مشکل نداشتم.جدا جدا هم که کابلا رو در میارم نصویر بوت شدن و دارم فقط وقتی هر دو با هم وصل تصویر بوت و از HDMI ندارم و از پروژکتور دارم

لینک به دیدگاه

شما میگید پورت DVI اولویتش بیشتر از HDMI است؟منم به تنها نتیجه ای که رسیدم همین بود

باز با این وجود این مشکل ظاهرا فقط برای Nvidia هست و AMD خودم شخصا این مشکل و باهاش نداشتم

لینک به دیدگاه

الویت با خروجیه ای که به پروژکتور وصله

درسته...

شما میگید پورت DVI اولویتش بیشتر از HDMI است؟منم به تنها نتیجه ای که رسیدم همین بود

باز با این وجود این مشکل ظاهرا فقط برای Nvidia هست و AMD خودم شخصا این مشکل و باهاش نداشتم

ربطی به گرافیک نداره دوست عزیز تو مانیتورهای ال جی (چون خودم دارم عرض می کنم شاید بقیه هم اینطور باشند) به این صورت پورت ها الویت بندی شدند، روی مانیتور شما باید یه دکمه وجود داشته باشه به نام input که با اون میشه ورودی ها رو تغییر داد...

لینک به دیدگاه

بیا 980 رو با r9 390x من تعویض کن درست میشه

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اگر توی تنظیمات مانیتورت گزینه ASCR هست   حتما off یا غیر فعالش کن 

من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم با خاموش کردن این گزینه مشکل حل شد.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

اگر توی تنظیمات مانیتورت گزینه ASCR هست   حتما off یا غیر فعالش کن 

من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم با خاموش کردن این گزینه مشکل حل شد.

عزیز میشه بگی اینی که گفتی مخفف چی هست؟!!!

بعد که فهمیدی، دقت کن که مانیتور ایشون ال جیه  ^_^

لینک به دیدگاه

عزیز میشه بگی اینی که گفتی مخفف چی هست؟!!!

بعد که فهمیدی، دقت کن که مانیتور ایشون ال جیه  ^_^

نمیدوتنم مخفف چی هست در کل توی منو مانیتور من اسمش همینه

پنل های ایسوس هم ال جی میزنه

در کل بنده هم دقیقا همین مشکل رو داشتم که با خاموش کردن این گزینه رفع شد.

گفتم بگم که کمک به ایشون کرده باشه (امتحانش مجانیه)

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان که جواب دادن،تو فروم سخت افزار دکمه تشکر داشت ولی اینجا ظاهرا نداره

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان که جواب دادن،تو فروم سخت افزار دکمه تشکر داشت ولی اینجا ظاهرا نداره

سلام داره ولی قابل استفاده نیست برای کاربران تازه کار مگر وقتی تعداد ارسالی هاتون بیشتر از یک تعدادی بشه که دقیق یادم نیست....خلاصه زیر 60 بود

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در صورت فعال بودن قابلیت FastBoot (حالت خیلی سریع) دیگه صفحه بایوس نمایش داده نمیشه.

برای ورود به بایوس برنامه FastBootرو از وب سایت خود گیگا بگیر اجرا کن یه گزینه ورود مسقیم به بایوس داره.

لینک به دیدگاه

در صورت فعال بودن قابلیت FastBoot (حالت خیلی سریع) دیگه صفحه بایوس نمایش داده نمیشه.

برای ورود به بایوس برنامه FastBootرو از وب سایت خود گیگا بگیر اجرا کن یه گزینه ورود مسقیم به بایوس داره.

دوست من fast boot غیر فعاله.بطور کلی وقتی کابل پشت ویدیو پروژکتورم با اینکه خود دستگاه خاموشه در میارم روی مانیتور صفحه بایاس و بوت ویندوز میبینم پس فکرم نمیکنم از مانیتور باشه چون اگه از مانیتور بود کلا نباید بایاس و نشون میداد نه اینکه وقتی خروجی DVI حتی از پست پروژکتور خاموش در بیاد تصویر بایاس با مانیتوری که با HDMI وصله دیده بشه.تو فرون Geforce هم 500-600 پست کاربرا مشکل داشتن و هنوز نتونسته بودن رفعش کنن.به نظر من هرچیه از کارت گرافیکه که DVI و از HDMI ارجعیت بیشتری داده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...