رفتن به مطلب

وظایف سیم‌های فن

Recommended Posts

سؤال: وظایف سیم‌های فن (از نوع 4 سیم) چیه؟ مثلا رنگ مشکی، قرمز، قهوه‌ای و زرد چکاری انجام میدن؟

سؤال 2: برای اینکه فن در حالت حداکثری کار کنه کدوم سیم‌ها باید قطع/ یا  باهم اتصال کوتاه بشن؟

تصویر زیر رو ببینید فن‌های لپ تاپ منه میخوام تو حالت حداکثر سرعت کار کنن.

njgm_fan.png

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

یکی زمین هست که فکر کنم اینجا باید مشکی باشه. یکی هم ولتاژ که با توجه به 5 ولتی بودن فن هاتون 5 ولت هست . یکی هم PWM که برای کنترل سرعت فن هست یکی هم برای سنسور که  برای خوندن سرعت چرخش فن هست.

چرا میخای سیمارو قطع کنی؟ :|
واسه این فن نمیشه دقیق گفت کدوم رنگ واسه چیه باید دیتاشیتش رو نگاه کرد. ولی اگه با فن cpu مقایسه بشه مشکی زمین قهوه ای 5 ولت ، زرد  سرعت و قرمز کنترل هست که اگه بخای فن همیشه کار کنه باید پین فن رو طوری روی برد لپتاپ بزنی که پین آخر که قرمز هست روش قرار نگیره و فقط 3 پین مشکی قهوه ای و زرد وصل باشن تا فن توی حداکثر سرعت کار کنه. بازم میگم اینا فقط حدسه و ممکنه اینطور نباشه.

واسه تغییر سرعت فنها با برنامه راحت میشه افزایشش داد.
ویرایش شده توسط hassanshaikhi
لینک به دیدگاه

من کیس green x2 برنامه ای هست که بشه فن هارو باهاش کنترل کنم سرعتش

لینک به دیدگاه

یکی زمین هست که فکر کنم اینجا باید مشکی باشه. یکی هم ولتاژ که با توجه به 5 ولتی بودن فن هاتون 5 ولت هست . یکی هم PWM که برای کنترل سرعت فن هست یکی هم برای سنسور که  برای خوندن سرعت چرخش فن هست.

چرا میخای سیمارو قطع کنی؟ :|

واسه این فن نمیشه دقیق گفت کدوم رنگ واسه چیه باید دیتاشیتش رو نگاه کرد. ولی اگه با فن cpu مقایسه بشه مشکی زمین قهوه ای 5 ولت ، زرد  سرعت و قرمز کنترل هست که اگه بخای فن همیشه کار کنه باید پین فن رو طوری روی برد لپتاپ بزنی که پین آخر که قرمز هست روش قرار نگیره و فقط 3 پین مشکی قهوه ای و زرد وصل باشن تا فن توی حداکثر سرعت کار کنه. بازم میگم اینا فقط حدسه و ممکنه اینطور نباشه.

واسه تغییر سرعت فنها با برنامه راحت میشه افزایشش داد.

http://www.almico.com/speedfan.php

مشکل اینجاست با هیچ نرم افزاری کنترل نمیشه کرد. خودم ثبات‌های EC رو هم دستی تغییر دادم ولی زیاد تغییر سرعت احساس نمیشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کیس green x2 برنامه ای هست که بشه فن هارو باهاش کنترل کنم سرعتش

سوکت فن ها سه رشته سیم داره یا چهار ؟ چون گرین های این رده معمولا کنترلر سرعت فن ندارن

لینک به دیدگاه

من g3220 دارم وقتی سیستم روشن میکنم دور فن میره روی 3100 بعد کم میشه ...ولی از تو بایوس دور فن گذاشتم روی 100% 2100 بیشتر دور فن بالانمیره کسی راهی بلده ؟

لینک به دیدگاه

به صورت دستی، سیم‌ها رو توسوکت طوری گذاشتم که فکر کنم سیم قرمز اتصال نداره. الان دو تا فن با بیشترین سرعت میچرخن.

لینک به دیدگاه

فن های 2 سیم  کارکرد عادی دارند .

فن های 3 سیم بجز این موارد سیسم سنس هم دارند که یک سری دیتا مربوط به RPM  فن  رو به مادربورد میدن .

فن 4 سیم علاوه بر این موارد Speed  Controll هم داره و فن هوشمند هست اگر دقت کنید فقط فن های 4 سیم رو اگه با دست نگه دارید وایمیسته و بعد از چند ثانیه دوباره حرکت میکنه .

یک مورد هم خدمتتون عرض کنم وقتی فقط 2 تا سیم فن وصل هست فن با حداکثر سرعت میچرخه  و وقتی بقیه سیم ها رو وصل کنیم فن کنترولش فعال میشه .

یه سری اطلاعات هم اینجا هست .

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46205

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

فنم 3 رشته سیم داره میشه سرعتش کنترل کرد؟

با توجه به نوشته های بالا خیر
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...