رفتن به مطلب

تقاضای مشاوره در مورد سیستم معمولی با هارد بالا

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان سیستمی دارم با مشخصات زیر :

Intel Core i3-2100

GIGABYTE GeForce GT 630

DDR3-1333 / PC3-10600 DDR3 SDRAM UDIMM 4 gig

مادربرد : JW Technology JW-PH67A

hdd 2.5 inch samsung 16 mg 1tb

برای سیستمم این موارد رو خریداری کردم و میخوام اضافه کنم  10 ترا هارد = 2 عدد هارد 4 ترا توشیبا با 128 مگا بافر و 1 عدد هارد 2 ترا توشیبا با 64 مگ بافر و خودش هم که یک هارد لپ تاپی 1 ترا الان روشه + power green : 585b

سیستم در طول 24 ساعت  16 - 17 ساعت روشن هست ایا پاور که تهیه کردم پاسخگو هست ؟ سیستمی با همچین هارد و مشخصات که من دارم هارد هارو بدون مشکل و هنگ کردن ساپورت میکنه ؟ نیاز هست رم براش اضافه کنم ؟

برای کار ویدئو کلوپ این قطعات رو خریدم و میخوام 2 الی 3 دی وی دی رایتر هم براش بزارم مشکلی از نظر برق رسانی با پاور که گرفتم پیش نمیاد؟

هارد 1 ترابایت که ویندوز روشه و 16 مگ بافر هست به sata3 اضافه کنم یا 2 عدد هارد 4 ترا رو چون 2 سوکت sata3 دارم و 4 سوکت sata2

بهترین کار که میتونم انجام بدم و نتیجه ای که میتونم ازش بگیرم به چه صورت هست ممنون میشم دوستان کمکم کنند

ویرایش شده توسط datagozar.com
لینک به دیدگاه

مشکلی نداره پاورت مناسبه ...ولی فکر کنم محدودیت کابل برق و ساتا داشته باشید .... چونکه DVD RW  هم نیاز دارید 

ویرایش شده توسط mohsen19x
لینک به دیدگاه

مشکلی نداره پاورت مناسبه ...ولی فکر کنم محدودیت کابل برق و ساتا داشته باشید .... چونکه DVD RW  هم نیاز دارید 

پاور 6 کابل و6 خروجی برای ساتا داره و مادربرد هم که 6 تا ورودی ساتا داره :

1. Dual SATA III 6.0Gb/s Connectors
  2. 4 x SATA II 3.0Gb/s Connectors

راحت میشه 2 دی وی دی رایتر هم اضافه کرد ولی مشکل من اینجاست که این مقدار هارد با سیستمی به این مشخصات اضافه بشه باعث هنگ و مشکلات نمیشه یا نگرانی من بی مورد هست .

ویرایش شده توسط datagozar.com
لینک به دیدگاه

در خصوص نگرانی تون در مورد دوم... بی مورد هست و مشکلی ایجاد نمی کند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

به نظر من سیستم شما بویژه رم و مادربرد برا این کاربری مناسب نیستند.

وجود یک اس اس دی برای شما کاملا ضروریه تا برنامه ها و سیستم عامل هارد رو درگیر نکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...