رفتن به مطلب

ایرکولر یا واتر کولر مسئله نویز است

Recommended Posts

الان با گرین تماس گرفتم برای فن خودش مسئولش اونجا نبود

لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

حرف شما صحیح اینو دیشب که بازی کردم دیدم

بعد از 1 ساعت بازی

ماکسیمم دما بین بازی برای پردازنده 75 شده بود

درود

دوست عزیزم این دما برای ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پردازنده  شما خطرناکه، حداکثر دمای امن برای پردازنده شما 69 درجه سانتیگراد طبق گفته خود اینتل

زیاد رو نویز حساس نباشین هر چه بیشتر حساسیت نشون بدین بدتره

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیزم این دما برای ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پردازنده  شما خطرناکه، حداکثر دمای امن برای پردازنده شما 69 درجه سانتیگراد طبق گفته خود اینتل

زیاد رو نویز حساس نباشین هر چه بیشتر حساسیت نشون بدین بدتره

عجب فکر می کردم تا 80 مشکلی نداره

فعلا فن خودشو انداختم ببینم گرین چی میگه

مگه دست خودمه!

لینک به دیدگاه

به نظر من واتر کولر بخر 120 هم بخر چون تو هر کیسی هم راحت جا میشه حالا به نظر من deep cool malestrom  یا گرین یا کاپیتان رو بخر به نظرم کاپیتانقشنگ تره فقط نسبت میل استورم  بلاک کاپیتان بزرگرت هست ولی تفاوتی توی مقایسه ها ندارن  اگر هم بودجه ات به 240 ها برسه باز هم همینا به صرفه ترینان

لینک به دیدگاه

خوب چرا؟

بالاخره هر کسی سلیقه ای داره ولی دلایل من

1- کل فضای کیس رو نمیگیره 

2- بازده بیشتر به خاطر تحمل گرمایی بالای اب 

3- نمای زیبا 

4- نویز کمتر 

خوب مضرات 

1- اصطحلاک داره دو سالی یه بار باید عوض کنی کوالانتش رو 

احتمال نشتی خیلی خیلی کم 

ریسک سوختن پمپ

لینک به دیدگاه

مزیت واتر کولر وقتی مشخص میشه که رادیاتش بزرگ باشه.منظورم 280 به بالا هست. که اونم توهر کیسی جا نمیشه. دیگه رادیات 120 بماند که ارزش نداره(با توجه به داستانهایی که واتر کولرها دارن)

به صرف دوست داشتن واتر کولر که نباید هر سایزی که میشه رو خرید.

من خودم هیچوقت برای کولر 120 پول نمیدم.

اینها همه نظر و تجربه شخصی  بندست و هر کسی آزاد هست موافق یا مخالف باشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

مزیت واتر کولر وقتی مشخص میشه که رادیاتش بزرگ باشه.منظورم 280 به بالا هست. که اونم توهر کیسی جا نمیشه. دیگه رادیات 120 بماند که ارزش نداره(با توجه به داستانهایی که واتر کولرها دارن)

به صرف دوست داشتن واتر کولر که نباید هر سایزی که میشه رو خرید.

من خودم هیچوقت برای کولر 120 پول نمیدم.

اینها همه نظر و تجربه شخصی  بندست و هر کسی آزاد هست موافق یا مخالف باشه.

موفق باشید.

بالاخره هر کسی نظری داره دوستمون هم نظر خواست ان 

لینک به دیدگاه

فعلا بی خیال واتر کولر شدم

احتمالا اینو بخرم: http://lioncomputer.ir/product/4632/ThermalRight+True+Spirit+120M+BW+Rev.A+CPU+Cooler/

لینک به دیدگاه

فعلا بی خیال واتر کولر شدم

احتمالا اینو بخرم: http://lioncomputer.ir/product/4632/ThermalRight+True+Spirit+120M+BW+Rev.A+CPU+Cooler/

کولر خوبیه فکر کنم اگه بتونی pull push هم بکنش بتونی دور فناشو یکم پاین تر هم بیاری....

لینک به دیدگاه

کولر خوبیه فکر کنم اگه بتونی pull push هم بکنش بتونی دور فناشو یکم پاین تر هم بیاری....

پول پوش چیه؟

لینک به دیدگاه

پول پوش چیه؟

درود

یعنی این که فن رو سمت چپ هیت سینک ببندی تا بدمد به فن پشت کیس و اون هم بدمد به بیرون.

وضعیت فن روی هیت سینک و فن پشت را اهل فن در چنین حالتی pull push یا "من هل میدم تو بکش" گویند.

لینک به دیدگاه

یک مسئله مهم هست اونم این که اندازه ی رادیات اونقدرا مهم نیست شبکه Linus tech در یوتیوب یک بررسی راجع به همین داشت و میگفت فرق رادیات ها خیلی زیاد به چشم نمیاد

لینک به دیدگاه

درود

یعنی این که فن رو سمت چپ هیت سینک ببندی تا بدمد به فن پشت کیس و اون هم بدمد به بیرون.

وضعیت فن روی هیت سینک و فن پشت را اهل فن در چنین حالتی pull push یا "من هل میدم تو بکش" گویند.

اهان بوفالو رو همین طوری بسته بودم

هوا تازه ار قسمت ODD میومد رو فن اون میداد پشت کیس و یه فن از کیس خارج می کرد

اسمشو نمی دونستم

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام من یه سیپیو intell-core i7-6700دارم روز های اول تو گیمدماش بالا نمیرفت ولی الان نمیشه باهاش گیم بازی کرد به خاطر اینکه دماش میره رو 60 میترسم خراب شه بنظر شما ایر  کولر بخرم یا واتر کولر .....برام کارایی مهتر هست با صدا مشکل ندارم زیر 200 تومان شما چه پیشنهادی دارین

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

سلام من یه سیپیو intell-core i7-6700دارم روز های اول تو گیمدماش بالا نمیرفت ولی الان نمیشه باهاش گیم بازی کرد به خاطر اینکه دماش میره رو 60 میترسم خراب شه بنظر شما ایر  کولر بخرم یا واتر کولر .....برام کارایی مهتر هست با صدا مشکل ندارم زیر 200 تومان شما چه پیشنهادی دارین

واتر کولر گرین GLC120-EVO

لینک به دیدگاه

در در 1394/12/21, 00:01:57، DEnnIES گفته است :

سلام خدمت دوستان و پیشاپیش تشکر

سیستم هم تو امضامه

اما داستان من

من از زمانی که 775 داشتم یه فن پردازنده گرین بوفالو داشتم که واقعا ازش راضی هستم (اینو بگم خیلیا از این فن ها داشتن و به اشتباه خودشون فن شکسته و نمی دونم متاسفانه چرا گرین فن این رو بازار نمیده یا برای نمایندگی هاش حداقل)

سیستم رو ارتقا دادم به سیستم فعلی و حدود 6 ماه هم با همین فن بوفالوباهاش ساختم تا زمانی که کم کم نویزش رفت بالا و مجبور شدم فن استوک خود پردازنده ام رو بندازم روش

موقع تعویض خیلی راضی بودم فن استوک اصلا صدا نداشت

ولی بازم حدود 2 ماه که گدشت دچار نویز شده تا حدی که 15 متر اونطرف تر هم میشه فهمید سیستم روشنه یا خاموش

با فن دیگه ای از 2120 که مال دوستم بد و اک بود عوض کردم و اونم اوایل متوسط بود الان باز نویزش بالاست

سیستم 4 تا فن کیس داره 2 تا فن گرافیک باهم 10-15 دسی بل نویز دارن و فن استوک خود اینتل 65 دسی بل

با گوشیم اندازه گرفتم نمی دونم درست باشه ولی بنظر درست میاد

حالا سوال من چیکار کنم:

راه حل هایی که به ذهن خودم میرسه

1- طبق صحبتی که با اقا مهدی کردم گفتن نظر منو در مورد فن به گرین اعلام کردن و اونا گفتن با پشتیبانی تماس بگیرم

نمی دونم حالا فن هست برای تعویض یا نه ولی اگه باشه هم از مدل جدید خواهد بود که نمی دونم نویزش چقدره

2- فن بوفالو رو در بیارم یا بدون فن استفاده کنم که نمی دونم دما خوب باشه یا نه و یا اینکه یه فن یجوری بهش وصل کنم

3- فن جدید بخرم اما چه فنی

3 الف - ایر کولر! بهترین کولر کم صدا که قیمتش کم باشه چیه

3 ب - واتر کولر! مثلا مال گرین چطوره؟ اشنایی زیادی باهاشون ندارم میگن عمر این حنککنده ها  پایینه اره؟

اما خیلی کلاس داره خخخخخ

لطفا هر چیزی که به نظرتون میرسه بگین ممنون

سلام دوست عزیز

دو تا پیشنهاد دارم،

پیشنهاد اول: اگه میخوای سیستم با ایرکولر بی صدا داشته باشی، 2 تا راه حل داری

یه راه ارزونتر، استفاده از ایرکولر های نوتوس 400 گرین هست، من تقریبا هشت ماهه دارمش و صداش خیلی کمه، البته با گذر زمان، ممکنه بعد از دو سال کم کم یه مقدار صدا داشته باشه، اما زیر یک سال هیچ صدایی نداره.

یه راه گرونتر، استفاده از ایرکولر های Noctua هست که خوب قیمتش خیلی گرونه، ولی حداقل تا سه سال تضمین بی صدایی داری. بعدش کم کم صداش درمیاد.

پیشنهاد دوم،

استفاده ازواتر کولر ارزون قیمت گرین هست، مدل واتر کولر گرین GLC120-EVO ، منتها باید فنش رو با این فن کیس گرین GF120-HAF  عوض کنی که بی صدا تر باشه. مدت دو ماهی میشه این فن رو دارم و بی صداست، اما فن استوک روی واترکولر کمی صدا میده (مثل همه ی فن های روی واتر کولر ها)

پمپش کاملا بی صداست.

هر واتر کولر دیگه ای بخری، قطعا صداش بیشتره.

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان و ضمن تبریک سال نو به همه عزیزان لیونی...

اینکه یه تاپیک قدیمی( اسفند 94) رو دوستان تازه وارد بالا میارن به جای خود؟!! ولی اینکه ناظر محترم هم برای تاپیک 2 سال پیش جواب میدن یه چیز دیگست؟!!البته  مفیده و میتونه مورد استفاده قرار بگیره ولی خب وقتی تاپیک بالا اومده رو میای میخونی و تا آخرش میری و حواست نیست مال دو سال پیشه و آخر سر متوجه میشی اون وقت دوست داری همه چیز رو شیفت دیلیت کنی؟!!!:D>:(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

سلام  

60 درجه  که دمای زیادی  نیست!  حتی تا 70 هم طبیعیه 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، DPSYS گفته است :

درود بر همه دوستان و ضمن تبریک سال نو به همه عزیزان لیونی...

اینکه یه تاپیک قدیمی( اسفند 94) رو دوستان تازه وارد بالا میارن به جای خود؟!! ولی اینکه ناظر محترم هم برای تاپیک 2 سال پیش جواب میدن یه چیز دیگست؟!!البته  مفیده و میتونه مورد استفاده قرار بگیره ولی خب وقتی تاپیک بالا اومده رو میای میخونی و تا آخرش میری و حواست نیست مال دو سال پیشه و آخر سر متوجه میشی اون وقت دوست داری همه چیز رو شیفت دیلیت کنی؟!!!:D>:(

بله حق با شماست، اما به ظاهر یه مشکل فنی برای من وجود داره که این تاپیک ها رو به جای تاپیک های "روز" در فید من نشون میده. پیگیرم تا حل مسئله.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ferdosi گفته است :

سلام  

60 درجه  که دمای زیادی  نیست!  حتی تا 70 هم طبیعیه 

اخه اولاش تا بیش از 40 نمیرفت الان 60 زیاده  اخه میگندمای60 اسیب به خود سی پیو وهم قطعات دیگر میشه  بعد وقتی به 60 میرسه رو حالت عادی یه ضرره گیر میکنه اما رو حالت گیمینگگ مشکلی نداره البته بالاتر از 60 نرفته و خودمم نزاشتم بره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

جواب میده؟ میتونه خوب خنک نگهش داره اخه میگن برا این مدل سیپیو حداقل مدل 240 mmباید گرفت.......راستی ایر کولر جواب نمیده   اخه هم قیمت این مدل واتر کولری که میگی ایر کولر هست با 6 تا لوله مسی اونم با فن مناسب

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

جواب میده؟ میتونه خوب خنک نگهش داره اخه میگن برا این مدل سیپیو حداقل مدل 240 mmباید گرفت.......راستی ایر کولر جواب نمیده   اخه هم قیمت این مدل واتر کولری که میگی ایر کولر هست با 6 تا لوله مسی اونم با فن مناسب

آره خیلی هم کافیه براش. پردازنده ی شما فقط 65 وات مصرف داره، اگر سری K بود، آره شاید 24 سانتی مناسبتر بود، ولی برای 6700 همین واتر 12 سانتی کافیه براش از پسش خوب بر میاد.

لینک به دیدگاه

در در 1394/12/22, 18:07:14، amin8speed گفته است :

بالاخره هر کسی سلیقه ای داره ولی دلایل من

1- کل فضای کیس رو نمیگیره 

2- بازده بیشتر به خاطر تحمل گرمایی بالای اب 

3- نمای زیبا 

4- نویز کمتر 

خوب مضرات 

1- اصطحلاک داره دو سالی یه بار باید عوض کنی کوالانتش رو 

احتمال نشتی خیلی خیلی کم 

ریسک سوختن پمپ

درسته ولی با مورد دوم زیاد موافق نیستم... چون آب همونطور که دیرتر طول میکشه که گرم شه ( نسبت به فلز در هیت سینک کولر های بادی) همچنین دیرتر طول میکشه که خنک شه...

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

ممنون از راهنماییتون ....فقط یه مسعله در این رنج قیمت یه ایر کولر بهتر جواب نمیده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...