رفتن به مطلب

GALAXY GTX980Ti HOF GOC Exposure! 14 + 3 phase power monster

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

اخه تا کجا ~x( ~x( ~x(

http://www.expreview.com/46012.html

dynurtri2e6iori8q5.jpglv76pld1k5ipk5co82zr.jpg

8n5y0svde6an01giurq.jpg4nhkgk94hfxxky2qtet.jpg

ebn3q74zzh066egq3wew.jpg

لینک به دیدگاه

با تمام عظمتش یه نقطه ضعف وحشتناک داره اونم خازن هاشه

خازن های سری لایتنینگ از msi یا پوزیدون از asus رو ببینید متوجه حرف من میشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

تا حدودی درست میفرمائید رقیب های سرسختی داره این کارت مخصوصا کینگپین که خیلی گردن کلفته

اینم برد ام اس ای هست

فکر میکنم از لحاظ قیمتی برتری بی چون و چرایی داشته باشه نسبت با کارایی که میده

cooler3.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون خازن های آبی ژاپنی و بسیار با کیفیت هستند.

اینکه خازن های یه برند دیگه مشکی هست لزوماً به معنی بهتر بودن نیست.

لینک به دیدگاه

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

اسم برند خوب انتخاب نکردن مخصوصا که Y اشو هم زدن و گرنه طراحی جالبی داره ولی اسمش ناجوره

لینک به دیدگاه

کسی سمتش نمیره...

اگه برای کسی پایداری و کیفیت فوق العاده مهم باشه میره سمت کینگپین آمریکایی.

یا حداقل لایتنینگ. نه برند متفرقه انتخاب سومی.

اینا صرفن تبلیغ و داد و بیداد کردنه

لینک به دیدگاه

من هم از روی رنگ نگفتم خبات جان.شما برو اون کد روی خازن های آبی رو سرچ کن فقط عکس انفجارشون رو میاره تو گوگل...من خودم زیاد از این اتفاقات برام افتاده و ترسیدم دیگه از این نوع خازن ها

لینک به دیدگاه

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم از روی رنگ نگفتم خبات جان.شما برو اون کد روی خازن های آبی رو سرچ کن فقط عکس انفجارشون رو میاره تو گوگل...من خودم زیاد از این اتفاقات برام افتاده و ترسیدم دیگه از این نوع خازن ها

من که نتونستم تو این عکسا به سازنده خازن پی ببرم.

یه شرکت بزرگ نمیاد تو چنین کارتی از خازن های درجه سه چینی و تایوانی استفاده کنه البته همه چی ژاپنی بودن خازن نیست.

ببینید الان خیلی از پاورهای گرین 100 درصد خازن هاشون ژاپنی هست، تو بعضی دیگه هم خازن های فیلتر ورودی خروجی اما تو بسیاری از مدل های EVGA و Corsair  خبری از خازن های تمام ژاپنی نیست، حالا کیفیت کدوم بهتره؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

من که نتونستم تو این عکسا به سازنده خازن پی ببرم.

یه شرکت بزرگ نمیاد تو چنین کارتی از خازن های درجه سه چینی و تایوانی استفاده کنه البته همه چی ژاپنی بودن خازن نیست.

ببینید الان خیلی از پاورهای گرین 100 درصد خازن هاشون ژاپنی هست، تو بعضی دیگه هم خازن های فیلتر ورودی خروجی اما تو بسیاری از مدل های EVGA و Corsair خبری از خازن های تمام ژاپنی نیست، حالا کیفیت کدوم بهتره؟

نمیدونم چرا گارد میگیرید.من الکی از خودم درنمیارم که رفتم تحقیق کردم که میگم.میگم او خازن های رنگی کیفیتشون در مقابل اون تمام مشکی ها خیلی پایینتره
لینک به دیدگاه

من موندم چطور شرکت galax برند مترفه رده سومه درصورتی که رکورد اورکلاک کارت های 980 دست همین شرکته تازه با کیفیت چیپ پایینتر از این 980ti :D

دوستان کمی تحقیق بد نیست :)

ویرایش شده توسط rasa.d
لینک به دیدگاه

من موندم چطور شرکت galax برند مترفه رده سومه درصورتی که رکورد اورکلاک کارت های 980 دست همین شرکته تازه با کیفیت چیپ پایینتر از این 980ti :D

تایید میشه برند galaxy خیلی برند شاخیه نمیدونم چرا دوستان میگن کارت خوبی نیستش ؟؟؟؟ به نظر من galaxy خیلی بهتر از sapphire هستش

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ساده است، تاثیر تبلیغات!

کی تا حالا دیده/شنیده با مادربرد یا کارت گرافیک سری G1 گیگابایت فقط یک رکورد جهانی شکسته شده باشه؟؟؟ اما از هرکی بپرسی میگه بهترینه *dry#

یه سری چیزا هست که برا مصرف کننده معمولی رسیدن بهش سخته مثلاً درک عظمت EVGA !

تایید میشه برند galaxy خیلی برند شاخیه نمیدونم چرا دوستان میگن کارت خوبی نیستش ؟؟؟؟ به نظر من galaxy خیلی بهتر از sapphire هستش

خب به نظر من دو دلیل داره

یک اینکه هر سازنده ای یک بازار جغرافیایی رو هدف میگیره مثلا تو آمریکا بگی کارت گرافیک ایسوس یا گیگابایت بهت می خندن اما آسیا این دو خدا هستن- تو آمریکا EVGA حرف اول رو میزنه.

تو اروپا GALAX یا به طور دقیق تر برند دیگه اش KFA2 فروش خیلی خوبی داره.

البته تو ایران شرکتی که GALAX و سافایر رو وارد میکنه، اگه نگیم همه، حداقل بخشی از وارداتش ریفر هست برا همین گند زده به سافایر و گلکس - خودم یه کارت گلکس داشتم صوت بلبلی میزد!

نمیدونم چرا گارد میگیرید.من الکی از خودم درنمیارم که رفتم تحقیق کردم که میگم.میگم او خازن های رنگی کیفیتشون در مقابل اون تمام مشکی ها خیلی پایینتره

دوست من یک اینکه کسی گارد نگرفته و دوم اینکه نتیجه و یافته های هر تحقیقی لزوماً درست نیست

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته فقط خازن ها نیستن بقیه اجزا تشکیل دهنده روی برد هم سهیم هستن در کیفیت نهایی و همچنین طراحی خود برد

لینک به دیدگاه

کسی سمتش نمیره...

اگه برای کسی پایداری و کیفیت فوق العاده مهم باشه میره سمت کینگپین آمریکایی.

یا حداقل لایتنینگ. نه برند متفرقه انتخاب سومی.

اینا صرفن تبلیغ و داد و بیداد کردنه

گالاکس یک کمپانی قدیمی و درجه یک کانادایی هست نه یک برند متفرقه , و مثل EVGA و PNY شریک انحصاری انویدیاست. منتها هرچیزی که ما به چشممون نخورده یا اسمش گنده نبوده این فکر اشتباه رو پس زمینه ذهن میکنه.

لینک به دیدگاه

متاسفم برا اونایی که منفی میدن واقعا اگر عقده های دوران بچگیتون به اینا خوب میشه باز هم منفی بدین. شما اگر این کاربرهای صورتی (نمیگم ویژه) بگن ماست سیاه هستش میگید به به عجب حرف زیبایی ولی یکی دیگه بگه بهتون برمیخوره.

متاسفم برا خودم که میام این ها رو میگم اینجا برید یه کم تو سایت های مطرح دنیا و فروم های بین المللی ببینید دنیا دست کیه

لینک به دیدگاه

سلام خبات جان

باید این حرفتو با آب طلا نوشت.  :clapping:  :clapping:

حرفات حرف ندارن  :laughing:

لینک به دیدگاه

متاسفم برا اونایی که منفی میدن واقعا اگر عقده های دوران بچگیتون به اینا خوب میشه باز هم منفی بدین. شما اگر این کاربرهای صورتی (نمیگم ویژه) بگن ماست سیاه هستش میگید به به عجب حرف زیبایی ولی یکی دیگه بگه بهتون برمیخوره.

متاسفم برا خودم که میام این ها رو میگم اینجا برید یه کم تو سایت های مطرح دنیا و فروم های بین المللی ببینید دنیا دست کیه

بچها منفی ندید . درست نیس  :)  ایشون نظرشو کفتن و حتما تحقیق کردن  . لطفا بهمدیکر احترام بزارید . کسانیکه میگویند گالاکس خوبه ! حدقل خودشون بخرن و استفاده کنن بعد به دیگران هم نظر بدن . :) 

لینک به دیدگاه

کی تا حالا دیده/شنیده با مادربرد یا کارت گرافیک سری G1 گیگابایت فقط یک رکورد جهانی شکسته شده باشه؟؟؟ اما از هرکی بپرسی میگه بهترینه *dry#

خب به نظر من دو دلیل داره

یک اینکه هر سازنده ای یک بازار جغرافیایی رو هدف میگیره مثلا تو آمریکا بگی کارت گرافیک ایسوس یا گیگابایت بهت می خندن اما آسیا این دو خدا هستن- تو آمریکا EVGA حرف اول رو میزنه.

تو اروپا GALAX یا به طور دقیق تر برند دیگه اش KFA2 فروش خیلی خوبی داره.

البته تو ایران شرکتی که GALAX و سافایر رو وارد میکنه، اگه نگیم همه، حداقل بخشی از وارداتش ریفر هست برا همین گند زده به سافایر و گلکس - خودم یه کارت گلکس داشتم صوت بلبلی میزد!

دوست من یک اینکه کسی گارد نگرفته و دوم اینکه نتیجه و یافته های هر تحقیقی لزوماً درست نیست

راستش اگر تحقیقات توسط شما یعنی کسایی که تو دانشگاه کمبریج درس خوندن و رئیس بخش طراحی محصولات اپل انجام بشه همیشه نتیجش درسته.ای ول خیلی خوشحالم که با افرادی مثل شما آشنا شدم

بچها منفی ندید . درست نیس  :)  ایشون نظرشو کفتن و حتما تحقیق کردن  . لطفا بهمدیکر احترام بزارید . کسانیکه میگویند گالاکس خوبه ! حدقل خودشون بخرن و استفاده کنن بعد به دیگران هم نظر بدن . :) 

بزار خوش باشن دوست من اینها از مهندسان ناسا هستند ما اصلا با اونا قابل مقایسه نیستیم.اونا بلدن یه ویندوز نصب کنن ما بلد نیستیم.اونا بلدن تلگرام نصب کنند ما نیستیم بزار هر چی دلشون میخواد بگن

لینک به دیدگاه

راستش اگر تحقیقات توسط شما یعنی کسایی که تو دانشگاه کمبریج درس خوندن و رئیس بخش طراحی محصولات اپل انجام بشه همیشه نتیجش درسته.ای ول خیلی خوشحالم که با افرادی مثل شما آشنا شدم

بزار خوش باشن دوست من اینها از مهندسان ناسا هستند ما اصلا با اونا قابل مقایسه نیستیم.اونا بلدن یه ویندوز نصب کنن ما بلد نیستیم.اونا بلدن تلگرام نصب کنند ما نیستیم بزار هر چی دلشون میخواد بگن

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :D  :D ولی بنده یه نظری دارم . متاسفانه در ایران و یا خارج از کشور گروه یا سایت معتبر نیس که بخاد امار خرابی گرافیگهای شرکتو اعلام کنه . این بدیش اینه مستقیم میرن گارانتی  :D نمیشه متوجه شد که کدوم شرکت کارتاش بیشترین خرابی رو داشته   :D

لینک به دیدگاه

شما به نظرم خیلی به حاشیه علاقه داری, و بیشتر قصد به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون رو دارین تا صرفا بحث دوستانه!

من از طرف کسانی که خودشونو انداختن وسط بحث شما و همینجوری یه نظری دادن از شما معذرت می خوام @};-

ویرایش شده توسط Vacant
لینک به دیدگاه

تاثیر تبلیغات رو مطمئن روی شما گذاشتن که هنوز که هنوزه فک میکنین EVGA خداست اونم بخاطر اینکه قبلا ذهنیت شما اینطور برداشت کرده از موضوع اونم یقینا به این خاطر که یه مدت مارک EVGA رو میدیدن ولی نمیتونستین خرید کنین :)

بعد یه سوال دیگه!؟ ما که مصرف کننده معمولی هستیم که نزدیک 11 سال هر قطعه که تبلیغات میشد در موردش تحقیق میکردم میشه بگین شما چند ساله بصورت Pro تحقیق میکنین که به عظمت و درک والا این کمپانی رسیدین :)  

رکورد اور کلاک و کارایی و کیفیت محصولات گلکس هم افرادی گذاشتن که بعنوان تستر مشغول بکارن نه بخاطر پول

یه سرچ ساده تو نت و U tube بد نیست

ویرایش شده توسط rasa.d
لینک به دیدگاه

درود

بنده یکی از کسایی هستم که منفی دادم، در ضمن منفی رو برای دکوری که نذاشتن؟ گذاشتن؟

من با نظر شما موافق نبودم منفی دادم، و گرنه میتونه ادمین فروم لیون منفی رو کلا برداره

تازگیا نمیدونم چرا خیلیها تا یه منفی میگیرن سریع واکنش نشون میدن!!!

این امتیازا حالا اگه بالا باشه چی میکنه؟

لینک به دیدگاه

تاثیر تبلیغات رو مطمئن روی شما گذاشتن که هنوز که هنوزه فک میکنین EVGA خداست اونم بخاطر اینکه قبلا ذهنیت شما اینطور برداشت کرده از موضوع اونم یقینا به این خاطر که یه مدت مارک EVGA رو میدیدن ولی نمیتونستین خرید کنین :)

بعد یه سوال دیگه!؟ ما که مصرف کننده معمولی هستیم که نزدیک 11 سال هر قطعه که تبلیغات میشد در موردش تحقیق میکردم میشه بگین شما چند ساله بصورت Pro تحقیق میکنین که به عظمت و درک والا این کمپانی رسیدین :)  

رکورد اور کلاک و کارایی و کیفیت محصولات گلکس هم افرادی گذاشتن که بعنوان تستر مشغول بکارن نه بخاطر پول

یه سرچ ساده تو نت و U tube بد نیست

نمیگیم EVGA خداست یا غیر خدا... ب نظر شما چند نفر کارت کینگپین رو بذارن جلوشون و از اون طرف هم گلکسی بذارن چی بر میدارن؟

کارتی رو بر میدارن ک با مدار فاز بندی فوق حرفه ای به عدد 2082 مگاهرتز میرسه و تو دمای 87 درجه ای فول لود در فرکانس 1591 مگاهرتزی پایداره یا کارتی ک سرعت فنش از 50 درصد ب بالا صدای قارقارک میده و مشکل دفع حرارت داره؟ اگر قرار ب فاز بندی 17 فازه ک ایسوس و گیگا و ام اسای هم میتونن 17 فاز بزنن و ادعا کنن ک evga kingpin رو میزنن کنار

(من خودم نسخه anniversary ایسوس رو دارم ولی بدون شک هیچ وقت با evga نسخه کینگپین مقایسش نمیکنم)

تولید کننده اختصاصی درجه یک چیزی هست ک نیاز ب توضیح نداره وقتی ک کمپانی msi با همکاری شرکت corsair کارت 980 ti sea hawk رو ساخت ولی نسخه هایبرید کمپانی evga خنک کنندگیش بهتر از اون بود و عملا پوزه رو ب خاک مالید...

این نسخه ها هم مثل نسخه های inno ichill herculez فقط قیافه هستن تا کیفیت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...